- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.061
Canm hakkinda hayirlisi neyse rabbim onu versin ama yuva yikmak sinirle yapilan biseydir cok uzuldum ani kararlar verip yuvani bosa yikma rabbim yar ve yardimcin olsun insallah hersey duzelir gonlunce olurKızlar biz eşimle cok kötü tartıstık annemlere gidiyorum bi da dönmeyi de düşünmüyorum :'( her işte bi hayır varmıs diyorum simdi hamiş olmadığım içinben yapamadım inş siz en kısa sürede bebişlerinize kavusursunuz hayırlısıyla.
Hoşçakalın
İmplatasyon kanaması olabilir devamı iki gündem fazla gelmezse.yada erken yuMurtladin regl oluyorsun hayırlı kuzumArkadaşlar adetime 2 gün var. Yani pazartesi. Tuvalette pembemsi lekeler gördüm. Iccamasirim da vardı. Peceteyle sildim. Kan gibi böyle pembe. Sizce ne olabilir? Ilk defa karşılaştım.
Canim dun onu bende gordum ama bugun birsey yok cok kasigim agriyo uyutmuyiArkadaşlar adetime 2 gün var. Yani pazartesi. Tuvalette pembemsi lekeler gördüm. Iccamasirim da vardı. Peceteyle sildim. Kan gibi böyle pembe. Sizce ne olabilir? Ilk defa karşılaştım.
Canim dun onu bende gordum ama bugun birsey yok cok kasigim agriyo uyutmuyi
Hadi bakalım ins seninde öyledir yaz mutlakaCANIM BENİM YAA BEKLİYORUM BAKALIM HAYIRLISI İNŞLH SENİN BAŞINA GELEN BANADA GELİR :)
Hadi bakalım ins seninde öyledir yaz mutlakaCANIM BENİM YAA BEKLİYORUM BAKALIM HAYIRLISI İNŞLH SENİN BAŞINA GELEN BANADA GELİR :)
Bakalım devamı gelirse adetim. O yüzden çok heveslenmiyorum:)))İmplatasyon kanaması olabilir devamı iki gündem fazla gelmezse.yada erken yuMurtladin regl oluyorsun hayırlı kuzum
Cktmi snucun cnm="Aysglhkn15, post: 42488726, member: 702483"]Kizlar bende de hic gecmeyen kasik agrisi var simdi kan aldirdim enfeksiyon icin bi saate cikar sonucum
Cikti cnm enfeksiyon degilmis cok sukur korkmustum vucut kendini hazirliyo diyenler varCktmi snucun cnm
Canım bence çıkar. Öyle çok örnekler okudum.Kızlar bugün beta hcg sonuç 4.3 çıktı biliyorum negatif ama benim hep 0.9 çıkardı hatta cuma baktirdim yine 0.9 çıkmıştı, bu sefer 4.3 çıkmış bat 11 eylül sizce yenimi artar mi umutlu olayım mı?
Cikti cnm enfeksiyon degilmis cok sukur korkmustum vucut kendini hazirliyo diyenler var
Yok cnm degildim ben yanlis hatirlamissinCanım sen hamile değil miydin? Ben öyle hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?