• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım umutsuz olma lütfen. inan içimden listeden kaldırmak gelmiyor. hislerim genelde kuvvetlidir. bence tedavi kısa zamanda sonuç verecek ve senden güzel haberleri alacağız. dualarımız sizinle.

Sağolun
Peki canım inşallah hissettiğini gibi olur
Sayfayı takip ediyorum hamiş haberlerini duydukları seviniyorum
Hayırlısı olsun hepimiz hakkında

Kızlar ben dün gece adet oldum. 2 gün önce oldum yumurtlamam da öne geldi herhalde ve kacirmisim. Şansa bakın. 10. aya geldim. Ne yapayım. Kendimi uzemem:)) Hayirlisi olsun diyorum canlar.

canım kaçırmamak için ovulasyon testi kullanmanı öneriyorum

Arkadaşlar biraz önce annemle konuştum aklım karıştı, bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Prolaktinimin yüksek olduğunu söylemiştim, bunun için dostinex ilaç verdi doktor bugün ilk yarımını aldım. Yalnız doktorum normal şartlar altında PRL yüksek olanlarda yumurta çatlaması olmaz fakat senin yumurtan çatlamış dedi. Ovulasyon günündesin değerlendirin demişti. PRL yüksek bundan dolayı bebek olmuyor olabilir, önce bunu düşürelim dedi. Ama ilginç ki yumurtan çatlamış siz bunu değerlendirin dedi. Yumurta çatlamışsa bebek olabilir dedi. İlacı hemen al ve başla zaman kaybetmeyelim dedi.

Şimdi annem diyor ki ya hamile isen, ilacı sonra mı alsaydın:KK17: Ertelersem 2 hafta sonra tekrar gideceğim doktora, orada yeniden yüksek çıkacaktır. Hamile değilsem zaman kaybetmiş olurumn, hamile isem ilaç zarar verir mi? Aklım çookk karışık:KK43:

doktorunu ara sor canım yada tekrar git sor
sonuçta bu önemli bir konu

Günaydın....

Prolaktin hormonum yüksek çıktığı için bugünden itibaren ilaç kullanmaya başlıyorum , dostinex. Bu ay hamilelik ihtimalim yok maalesef. Bir şey sormak isterim, bu ay sürekli olarak sağ kasığımda batmalar oldu ayrıca müthiş şekilde göğüs sancıları. Adet öncesinde göğüs sancılarım hep olurdu ancak bu ay sürekli oldu, ilk defa... Prolaktin yüksekliği yapar mı acaba?
evet prolaktin süt salgılayan hormon oldugu için yapar cnm. ayrıca yüksek olması gebeliğe de engel :8 halk arasında süt koruyor derler ya bunla alakalı. inş bi an önce sağlıgına kavusursun

Doktorum maalesef çok yoğun ve her an ona ulaşmam mümkün olmuyor. Ancak zaten doktorlar dostinex bile kullanılsa ilk 3 hafta ya hep ya hiç kuralının işlediğini ve hamileliği öğrendiğin anda bırakmayı öneriyor. O kadar çok gidip kan verdim ki geçen ay yaşadıklarımdan sonra tekrar gidip kan vermek de istemiyorum...

test alıp kendini takip edeceksin o zaman hamilelikte bırakılması gereken bir ilaçmış. Eğer hamile kalırsanda Rabbim korur inşallah çok fazla kafana takma sonuçta beklemediğin bir anda oluveriyo

canım problemi bilmiyorum ama aile içinde bazen depremler olur, umarım siz de yaralarınızı sarıp en kısa zamanda bize güzel haberlerle dönersiniz.

Canım inşallah tüm olumsuzluklardan kurtulursun. Eşin ile aran tez zamanda düzelir. Herkeste aynı problemler oluyo inanki. Yeter ki araya soğukluk girmesin. Evden ayrıldıysan bile bi an önce dön, dön ki evde triplere devam et. Böyle ayrı kalmayın.
cok tsk ederm kızlar ii ki varsınız:KK68:

Ben de çok teşekkür ediyorum...

Daha dikkatli olaya çalışıcam, zaten ilaç 2 tane. Perşembe de içersem bitecek. Doktor bana sadece 2 adet verdi. Sonra tahlil. Şimdilik aylarca kullanma gibi bir durum yok, inşalh Allah korur....

Kızlar battan 4 gün önce yaptım böyle çıktı.sizce gebelik olmasa ne.olursa olsun boyle çıkma ihtimali olur mu .silik çizgi var

Eklentiler

• P_20150906_175857_1_p_1.jpg
    P_20150906_175857_1_p_1.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 254
Kızlar battan 4 gün önce yaptım böyle çıktı.sizce gebelik olmasa ne.olursa olsun boyle çıkma ihtimali olur mu .silik çizgi var
Çok hafif bir çizgi ben de gördüm. Bat ın geçmesini bekle, geçtikten sonra testi tekrarla derim. İnş hayırlısı olur. Silik de olsa hamilelik olarak kabul edilebiliyor.

Kizlar soğan kürümün 15. Günü bugün bitiyor. Geçen Cumartesi gece sağ kasığım çok ağrıdı ve bugün adet olacakmışım gibi bir ağrı var karnımda. Ve bugün peçeteye sildiğimde pembemsi bir akıntı gördüm. Adetim başlıyor olamaz çünkü daha adetimin 18. günündeyim. Acaba soğan mı yaptı böyle. Bide bu ayda bütün ovulasyon testlerim negatif. Benimle benzer durumda olan veya sebebini bilen var mı acaba. Pufff daha ikinci denemem şimdiden yorulduğumu hissediyorum :(

Canım sonuc pozitif bence hemen kan testi yaptırmalısın kosa kosa git :) sonra bize haber vermeyi unutmaa:KK45:

Kizlar soğan kürümün 15. Günü bugün bitiyor. Geçen Cumartesi gece sağ kasığım çok ağrıdı ve bugün adet olacakmışım gibi bir ağrı var karnımda. Ve bugün peçeteye sildiğimde pembemsi bir akıntı gördüm. Adetim başlıyor olamaz çünkü daha adetimin 18. günündeyim. Acaba soğan mı yaptı böyle. Bide bu ayda bütün ovulasyon testlerim negatif. Benimle benzer durumda olan veya sebebini bilen var mı acaba. Pufff daha ikinci denemem şimdiden yorulduğumu hissediyorum :KK43:
cnm ii düşünelim ii olsun belki içini temizliyordur bugun 15.gün ise bırakmalısın. 15 gün yapılıyo biliyorsundur. normalde yumurtlamayı da düzene sokması lazım sogan kürünün. deneyen kimsede duymadım öyle bişey inş sonucu ii olur

Back