• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ben de 2 gün önce oldum canım. Aynı durumdayız. Ne yapayım uzulmeye gerek yok. Rabbim zamanını biliyor. Böyle düşün. Önümüzdeki maçlara bakacağız:)
Ben de 2 gün önce oldum canım. Aynı durumdayız. Ne yapayım uzulmeye gerek yok. Rabbim zamanını biliyor. Böyle düşün. Önümüzdeki maçlara bakacağız:)

Kızlar bu aksam lunaparka gttk bindgm oyuncklar gebelg engeller mi acaba sarsma falan gerci tepe takla olan oyuncklara bindim ayag havaya dkcgme komple kendimi diktm ben :)

Yok cnm hala aynı malesef. Sordugun için cok tskler. Siz beni sevindirdiniz Allah da sizi sevindirsin inş sağlıklı bebişlerle :*
Yok cnm hala aynı malesef. Sordugun için cok tskler. Siz beni sevindirdiniz Allah da sizi sevindirsin inş sağlıklı bebişlerle :*
Canım hiç üzülme umarım düzelir herşey ne zaman konuşmak istersen burdayım ama bence içinde çok biriktirme konu her neyse biriktirdikçe büyüyor aşılmayacak hale geliyor

Günaydın....

Prolaktin hormonum yüksek çıktığı için bugünden itibaren ilaç kullanmaya başlıyorum , dostinex. Bu ay hamilelik ihtimalim yok maalesef. Bir şey sormak isterim, bu ay sürekli olarak sağ kasığımda batmalar oldu ayrıca müthiş şekilde göğüs sancıları. Adet öncesinde göğüs sancılarım hep olurdu ancak bu ay sürekli oldu, ilk defa... Prolaktin yüksekliği yapar mı acaba?

Arkadaşlar biraz önce annemle konuştum aklım karıştı, bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Prolaktinimin yüksek olduğunu söylemiştim, bunun için dostinex ilaç verdi doktor bugün ilk yarımını aldım. Yalnız doktorum normal şartlar altında PRL yüksek olanlarda yumurta çatlaması olmaz fakat senin yumurtan çatlamış dedi. Ovulasyon günündesin değerlendirin demişti. PRL yüksek bundan dolayı bebek olmuyor olabilir, önce bunu düşürelim dedi. Ama ilginç ki yumurtan çatlamış siz bunu değerlendirin dedi. Yumurta çatlamışsa bebek olabilir dedi. İlacı hemen al ve başla zaman kaybetmeyelim dedi.

Şimdi annem diyor ki ya hamile isen, ilacı sonra mı alsaydın:KK17: Ertelersem 2 hafta sonra tekrar gideceğim doktora, orada yeniden yüksek çıkacaktır. Hamile değilsem zaman kaybetmiş olurumn, hamile isem ilaç zarar verir mi? Aklım çookk karışık:KK43:

Selam kizlaar dun yazmistim.buraya 4 gun once hcg 91 di idrar testlerimde pozitifti ama gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim korkuyodumm bugin dayanamadim hcg baktirdim tekrat 601 cikti cokk cokk mutlu oldum Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu saglikla alalik kucagimiza meleklerimizi insallah :)

canım tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin. bu haberleri almak bize de mutluluk ve umut veriyor :)

Homely_angel Homely_angel canım
Beni listeden kaldır...
Bir kaç aydır sabırsızlıkla umutla bekledik
Ben hamiş olamadım inşallah sen olursun...Müjdeli haberlerini bekleyeceğim

canım umutsuz olma lütfen. inan içimden listeden kaldırmak gelmiyor. hislerim genelde kuvvetlidir. bence tedavi kısa zamanda sonuç verecek ve senden güzel haberleri alacağız. dualarımız sizinle.

Arkadaşlar biraz önce annemle konuştum aklım karıştı, bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Prolaktinimin yüksek olduğunu söylemiştim, bunun için dostinex ilaç verdi doktor bugün ilk yarımını aldım. Yalnız doktorum normal şartlar altında PRL yüksek olanlarda yumurta çatlaması olmaz fakat senin yumurtan çatlamış dedi. Ovulasyon günündesin değerlendirin demişti. PRL yüksek bundan dolayı bebek olmuyor olabilir, önce bunu düşürelim dedi. Ama ilginç ki yumurtan çatlamış siz bunu değerlendirin dedi. Yumurta çatlamışsa bebek olabilir dedi. İlacı hemen al ve başla zaman kaybetmeyelim dedi.

Şimdi annem diyor ki ya hamile isen, ilacı sonra mı alsaydın:KK17: Ertelersem 2 hafta sonra tekrar gideceğim doktora, orada yeniden yüksek çıkacaktır. Hamile değilsem zaman kaybetmiş olurumn, hamile isem ilaç zarar verir mi? Aklım çookk karışık:KK43:

Kontrol süren varsa doktora bir danış istersen. Emin olmak için de kan testi yaptır varsa kanda çıkar zaten yoksa da için rahatlar en azından

kızlaaar ben geldim, tekrar listemizin başındayım :) yeni hamişlerimiz var, yaşasııın!!! darısı başımıza. kırmızıları görenler var, olsun umutsuzluk yok. onlar bizden korksun ;) bir de bat öncesi test yapıp, kuralı bozanları okuyorum. dayanın hanımlar, BATA KADAR TEST YOOOK :KK20:

tüm mesajlarınızı okumaya çalıştım ama gözümden kaçan bir şey varsa uyarın lütfen. güncel listemiz yayında!!!

canım problemi bilmiyorum ama aile içinde bazen depremler olur, umarım siz de yaralarınızı sarıp en kısa zamanda bize güzel haberlerle dönersiniz.

kızlaaar ben geldim, tekrar listemizin başındayım :) yeni hamişlerimiz var, yaşasııın!!! darısı başımıza. kırmızıları görenler var, olsun umutsuzluk yok. onlar bizden korksun :KK66: bir de bat öncesi test yapıp, kuralı bozanları okuyorum. dayanın hanımlar, BATA KADAR TEST YOOOK :KK20:

tüm mesajlarınızı okumaya çalıştım ama gözümden kaçan bir şey varsa uyarın lütfen. güncel listemiz yayında!!!

Canım selam benimde bat'ım 6 eylüldü ama hala olmadım regl.
Kuralı bozup bende regl'den bir gün önce test yaptım :( ama negatif çıktı :(
1 gün bile etkiler mi yaa, testi illa adet gecikincemi yapmalyım :(

Kuralı bozup bende regl'den bir gün önce test yaptım :KK43: ama negatif çıktı :KK43:
1 gün bile etkiler mi yaa, testi illa adet gecikincemi yapmalyım :KK43:
Yumutlama gunünden 10 gun sonrasında negatif olabiliyor CNm en az üzerinden 14 -15 gun geçmesi gerekiyor .. Sen hesapladin mı kac gun uzerine yaptın testi

Kuralı bozup bende regl'den bir gün önce test yaptım :KK43: ama negatif çıktı :KK43:
1 gün bile etkiler mi yaa, testi illa adet gecikincemi yapmalyım :KK43:

inan bana her şey olabiliyor. dün çok yakın arkadaşımdan hamilelik haberi aldım ve şok oldum. çünkü 14 haftalıkmış ve dün öğrendi. ayrıntıları öğreneyim, paylaşacağım.
idrar testi en son sonucu veren test. umudunu kaybetme canım. stres yapmadan biraz daha bekle bakalım, inşallah iyi haberler duyacağız ;)

Kontrol süren varsa doktora bir danış istersen. Emin olmak için de kan testi yaptır varsa kanda çıkar zaten yoksa da için rahatlar en azından
Doktorum maalesef çok yoğun ve her an ona ulaşmam mümkün olmuyor. Ancak zaten doktorlar dostinex bile kullanılsa ilk 3 hafta ya hep ya hiç kuralının işlediğini ve hamileliği öğrendiğin anda bırakmayı öneriyor. O kadar çok gidip kan verdim ki geçen ay yaşadıklarımdan sonra tekrar gidip kan vermek de istemiyorum...

@melekbaby @Aysglhkn15 A anneysenmutlusun cok tesekkurler ii dilekleriniz için. Biraz fevri davrandım ama İi düşünelim ii olsun inş hayırlısı. Bu arada burası bağımlılık yapıo hala buralardayım :) Güzel haberlerinizi bekliyorum kızlarr :KK66:
Canım inşallah tüm olumsuzluklardan kurtulursun. Eşin ile aran tez zamanda düzelir. Herkeste aynı problemler oluyo inanki. Yeter ki araya soğukluk girmesin. Evden ayrıldıysan bile bi an önce dön, dön ki evde triplere devam et. Böyle ayrı kalmayın.

Back