• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar biz eşimle cok kötü tartıstık annemlere gidiyorum bi da dönmeyi de düşünmüyorum :'( her işte bi hayır varmıs diyorum simdi hamiş olmadığım için :KK43: ben yapamadım inş siz en kısa sürede bebişlerinize kavusursunuz hayırlısıyla.
Hoşçakalın :KK43:
Canm hakkinda hayirlisi neyse rabbim onu versin ama yuva yikmak sinirle yapilan biseydir cok uzuldum ani kararlar verip yuvani bosa yikma rabbim yar ve yardimcin olsun insallah hersey duzelir gonlunce olur

Kızlar ben.bugün su erken gebelik testlerinden yaptım idrarın gerçi bi saattlikti adetime 6 gün var.negatif çıktı. Çok üzüldüm gebe değilim diye.halbuki hamileymisim gibi hissediyordum.:(

Arkadaşlar adetime 2 gün var. Yani pazartesi. Tuvalette pembemsi lekeler gördüm. Iccamasirim da vardı. Peceteyle sildim. Kan gibi böyle pembe. Sizce ne olabilir? Ilk defa karşılaştım.

Arkadaşlar adetime 2 gün var. Yani pazartesi. Tuvalette pembemsi lekeler gördüm. Iccamasirim da vardı. Peceteyle sildim. Kan gibi böyle pembe. Sizce ne olabilir? Ilk defa karşılaştım.
İmplatasyon kanaması olabilir devamı iki gündem fazla gelmezse.yada erken yuMurtladin regl oluyorsun hayırlı kuzum

Kızlar ben dün gece adet oldum. 2 gün önce oldum yumurtlamam da öne geldi herhalde ve kacirmisim. Şansa bakın. 10. aya geldim. Ne yapayım. Kendimi uzemem:)) Hayirlisi olsun diyorum canlar.

Kızlar bugün beta hcg sonuç 4.3 çıktı biliyorum negatif ama benim hep 0.9 çıkardı hatta cuma baktirdim yine 0.9 çıkmıştı, bu sefer 4.3 çıkmış bat 11 eylül sizce yenimi artar mi umutlu olayım mı?

Kızlar selam, bugün bat günüm inşallah olmammmmmm...
Dün dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı :(

Kızlar dun gebelik testi yaptım. 6 7 gibi.bisi çıkmadı diye geri koydum sonra aradan 4 5 saat geçti.ikinci çizgi silik çıktı.böyle seyler mümkün mu.ne.düşüneceğimi bilemiyorum su an
Bat 11 eylül

Arkadaslar hamile olucam diye beklerken bugun adet oldum,daha iki gün vardi gecikmesini gecin erken bile oldum :( moralim bozuldu bu ayda gitti :(

Back