- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.101
Ben de 2 gün önce oldum canım. Aynı durumdayız. Ne yapayım uzulmeye gerek yok. Rabbim zamanını biliyor. Böyle düşün. Önümüzdeki maçlara bakacağız:)
Ben de 2 gün önce oldum canım. Aynı durumdayız. Ne yapayım uzulmeye gerek yok. Rabbim zamanını biliyor. Böyle düşün. Önümüzdeki maçlara bakacağız:)
Yok cnm hala aynı malesef. Sordugun için cok tskler. Siz beni sevindirdiniz Allah da sizi sevindirsin inş sağlıklı bebişlerle :*_kermit_ canım dün biraz sıkıntılıydin ne yaptın halledebildiniz mi umarim düzelmistır aranız
Yok cnm hala aynı malesef. Sordugun için cok tskler. Siz beni sevindirdiniz Allah da sizi sevindirsin inş sağlıklı bebişlerle :*
Canım hiç üzülme umarım düzelir herşey ne zaman konuşmak istersen burdayım ama bence içinde çok biriktirme konu her neyse biriktirdikçe büyüyor aşılmayacak hale geliyorYok cnm hala aynı malesef. Sordugun için cok tskler. Siz beni sevindirdiniz Allah da sizi sevindirsin inş sağlıklı bebişlerle :*
Selam kizlaar dun yazmistim.buraya 4 gun once hcg 91 di idrar testlerimde pozitifti ama gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim korkuyodumm bugin dayanamadim hcg baktirdim tekrat 601 cikti cokk cokk mutlu oldum Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu saglikla alalik kucagimiza meleklerimizi insallah :)
Homely_angel canım
Beni listeden kaldır...
Bir kaç aydır sabırsızlıkla umutla bekledik
Ben hamiş olamadım inşallah sen olursun...Müjdeli haberlerini bekleyeceğim
Arkadaşlar biraz önce annemle konuştum aklım karıştı, bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Prolaktinimin yüksek olduğunu söylemiştim, bunun için dostinex ilaç verdi doktor bugün ilk yarımını aldım. Yalnız doktorum normal şartlar altında PRL yüksek olanlarda yumurta çatlaması olmaz fakat senin yumurtan çatlamış dedi. Ovulasyon günündesin değerlendirin demişti. PRL yüksek bundan dolayı bebek olmuyor olabilir, önce bunu düşürelim dedi. Ama ilginç ki yumurtan çatlamış siz bunu değerlendirin dedi. Yumurta çatlamışsa bebek olabilir dedi. İlacı hemen al ve başla zaman kaybetmeyelim dedi.
Şimdi annem diyor ki ya hamile isen, ilacı sonra mı alsaydınErtelersem 2 hafta sonra tekrar gideceğim doktora, orada yeniden yüksek çıkacaktır. Hamile değilsem zaman kaybetmiş olurumn, hamile isem ilaç zarar verir mi? Aklım çookk karışık
Yok cnm hala aynı malesef. Sordugun için cok tskler. Siz beni sevindirdiniz Allah da sizi sevindirsin inş sağlıklı bebişlerle :*
Hosgeldin canım evet battan once yaptım test çıkmadıbugun bat gecti yapicam tekrar yarın sabah bakalım heyecanlı bekleyiş hakkımızda hayırlısı olsun
Sagolasin canımmhadi bakalım yarın sabah ilk işim senden güzel haber var mı diye bakmak olacak
kızlaaar ben geldim, tekrar listemizin başındayım :) yeni hamişlerimiz var, yaşasııın!!! darısı başımıza. kırmızıları görenler var, olsun umutsuzluk yok. onlar bizden korksunbir de bat öncesi test yapıp, kuralı bozanları okuyorum. dayanın hanımlar, BATA KADAR TEST YOOOK
tüm mesajlarınızı okumaya çalıştım ama gözümden kaçan bir şey varsa uyarın lütfen. güncel listemiz yayında!!!
Yumutlama gunünden 10 gun sonrasında negatif olabiliyor CNm en az üzerinden 14 -15 gun geçmesi gerekiyor .. Sen hesapladin mı kac gun uzerine yaptın testiCanım selam benimde bat'ım 6 eylüldü ama hala olmadım regl.
Kuralı bozup bende regl'den bir gün önce test yaptımama negatif çıktı
1 gün bile etkiler mi yaa, testi illa adet gecikincemi yapmalyım
Yumutlama gunünden 10 gun sonrasında negatif olabiliyor CNm en az üzerinden 14 -15 gun geçmesi gerekiyor .. Sen hesapladin mı kac gun uzerine yaptın testi
Canım selam benimde bat'ım 6 eylüldü ama hala olmadım regl.
Kuralı bozup bende regl'den bir gün önce test yaptımama negatif çıktı
1 gün bile etkiler mi yaa, testi illa adet gecikincemi yapmalyım
Doktorum maalesef çok yoğun ve her an ona ulaşmam mümkün olmuyor. Ancak zaten doktorlar dostinex bile kullanılsa ilk 3 hafta ya hep ya hiç kuralının işlediğini ve hamileliği öğrendiğin anda bırakmayı öneriyor. O kadar çok gidip kan verdim ki geçen ay yaşadıklarımdan sonra tekrar gidip kan vermek de istemiyorum...Kontrol süren varsa doktora bir danış istersen. Emin olmak için de kan testi yaptır varsa kanda çıkar zaten yoksa da için rahatlar en azından
Canım inşallah tüm olumsuzluklardan kurtulursun. Eşin ile aran tez zamanda düzelir. Herkeste aynı problemler oluyo inanki. Yeter ki araya soğukluk girmesin. Evden ayrıldıysan bile bi an önce dön, dön ki evde triplere devam et. Böyle ayrı kalmayın.@melekbaby @Aysglhkn15 A anneysenmutlusun cok tesekkurler ii dilekleriniz için. Biraz fevri davrandım ama İi düşünelim ii olsun inş hayırlısı. Bu arada burası bağımlılık yapıo hala buralardayım :) Güzel haberlerinizi bekliyorum kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?