- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.041
bnmde bu hafta yumurtlama zamanım akıntım başlıyo . İlk bu ay bu kadar kendimi dinliyorum ama ben hamile kalacahıma dair hiç bişey hissetmiyorum. Hala deniyor olman lazım bat a göre. Bnde pzrt doktora kontrole gitcemAyyy kızlar içimde bi his var kendimi hamiş gibi hissediyorm yumurtlama zamanım bu hafta öncesinde hiç bos geçirmedik salı günü doktora gitcem bat 23 eylül :)
Yerleşme kanamasıysa 5 6 güne idrarda çıkar cnmKızlar dün adet oldum dedim ya lekelenme görünce yadım bugun birsey yok test yaptım idra tek çıktı 3 saatsonra baktım silik iki çizgi bu nedemek kaale almamak lazım dimi
Hayırlısı canım bilmiyorm böle acayip bi his var anlamadım :)bnmde bu hafta yumurtlama zamanım akıntım başlıyo . İlk bu ay bu kadar kendimi dinliyorum ama ben hamile kalacahıma dair hiç bişey hissetmiyorum. Hala deniyor olman lazım bat a göre. Bnde pzrt doktora kontrole gitcem
inşallah allah gönlüne göre bu ay verir. Kalanlar hissediyormu acaba?Hayırlısı canım bilmiyorm böle acayip bi his var anlamadım :)
Hissettim diyen var benm cevremde ama nasil bir his o anlamadiminşallah allah gönlüne göre bu ay verir. Kalanlar hissediyormu acaba?
Faydasi var diyosun. Cok tesekkur ederim. Alip denicem ben decanım benim de kasık ağrım hiç olmuyor
Göğüslerimde hiç acımıyor
akıntı ise bazen belirgin oluyor bazen hiç olmuyor
ben de kendi kendime şu gün yumurtlama günüm diyemiyordum
o yüzden ovulasyon testi aldım böylece yumurtlama gününü tespit edebiliyorum
istersen sen de al
Doktira gidicem 17 eylulCanım Herkeste belirti aynı olmuyo normalde yapışkan kıvamlı akıntı olması lazım ama bilemedim simdi. Bence doktora bunu söylemelisin yumurtlama olup olmadığına da bakar. yumurtlama takibi yapıp hangi gün ilişki olacagını söyler
Canm büyük ihtimal o yumurtlama akıntısı. Yarını da değerlendirin :)_kermit_ birsey daha sormak istiyorum. Dunu degerlendirdik. Hesaplarima gore yumurtlama gunumdu. Iliskiden yaklasik 25 dk sonra koltukta uzanip tv izlerken bi anda sünen uzayan bir akinti oldu. Sizce fazla olan sperm mi yoksa su dediginiz yumurtlama akintisi mi.
Iliskiden sonra dusari sizan birsey olmadi hic. 25dk sonra biseyler akti. Sizce hangisidir.
Aaa CNm aynısı bana oldu ogluma hamile kaldığımda hatta ped taktım bir baktım devamı yok ertsi gun test yaptım çıkmadı çöpe attım gece icine kurt dustu çöpden aldım baktım cok silik bir cizgi vardı ertesi gun tekrar yaptım kotu bir cizgi ve oglum simid 3 yasinda :))Kızlar dün adet oldum dedim ya lekelenme görünce yadım bugun birsey yok test yaptım idra tek çıktı 3 saatsonra baktım silik iki çizgi bu nedemek kaale almamak lazım dimi
Kızlar biz eşimle cok kötü tartıstık annemlere gidiyorum bi da dönmeyi de düşünmüyorum :'( her işte bi hayır varmıs diyorum simdi hamiş olmadığım içinben yapamadım inş siz en kısa sürede bebişlerinize kavusursunuz hayırlısıyla.
Hoşçakalın
Ho
Hosgeldin insallah isteyen herkesin olur
Ho
Hosgeldin insallah isteyen herkesin olur
inşlh cANIMYerleşme kanamasıysa 5 6 güne idrarda çıkar cnm
Aaa CNm aynısı bana oldu ogluma hamile kaldığımda hatta ped taktım bir baktım devamı yok ertsi gun test yaptım çıkmadı çöpe attım gece icine kurt dustu çöpden aldım baktım cok silik bir cizgi vardı ertesi gun tekrar yaptım kotu bir cizgi ve oglum simid 3 yasinda :))
Ay cnm hadi hayirli haberler bekliyoruzKizlar ben demin hcg testi yerine ovuls testi yapmisim yanlislikla cift cizgi gordum valla kalpten gidiyordum bat gunum bugun sinra hcg yaptim cok cok silik gordum isigin altinda esimde gordu ya psikolojik goruuoruz yada insalahhhh
Cnm uzuldum. Neden boyle oldu. Paylasmak istersen ozelden dinlerim. Sikma canini.Kızlar biz eşimle cok kötü tartıstık annemlere gidiyorum bi da dönmeyi de düşünmüyorum :'( her işte bi hayır varmıs diyorum simdi hamiş olmadığım içinben yapamadım inş siz en kısa sürede bebişlerinize kavusursunuz hayırlısıyla.
Hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?