• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar benim bugün yumurtlama günüm ama hiç akıntım olmuyo. Yumurta çatladığı zaman uzayan akıntı olur diyorlar ya ben de hiç olmuyo. İllaki yumurtlama zamanında bu akıntı olması gerekiyor mu.
Göğüslerim acıyo Üzerlerine yatamıyorum kasık ağrım hiç olmuyo
Sizce ben de yumurtlama problemi mi var yardımcı olur musunuz. Doktora ayın 17sinde randevum var.
adet dönemin düzenliyse eger yumurtlamışsındır cnm. Değilse geçmiş olabilir ya da daha vardır

adet dönemin düzenliyse eger yumurtlamışsındır cnm. Değilse geçmiş olabilir ya da daha vardır
30 günde bir adet oluyorum son 5 aydır bir gün bile ne gecikti ne erken geldi. 2 günde bir ilişkimiz oluyo ama akıntımı hiç anlamıyorum. Adetim düzenli, ama işte hiç anlamıyorum ben bu olayı

Kızlar benim bugün yumurtlama günüm ama hiç akıntım olmuyo. Yumurta çatladığı zaman uzayan akıntı olur diyorlar ya ben de hiç olmuyo. İllaki yumurtlama zamanında bu akıntı olması gerekiyor mu.
Sizce ben de yumurtlama problemi mi var yardımcı olur musunuz. Doktora ayın 17sinde randevum var.

canım benim de kasık ağrım hiç olmuyor
Göğüslerimde hiç acımıyor
akıntı ise bazen belirgin oluyor bazen hiç olmuyor
ben de kendi kendime şu gün yumurtlama günüm diyemiyordum
o yüzden ovulasyon testi aldım böylece yumurtlama gününü tespit edebiliyorum
istersen sen de al

Kızlar merhaba bu ay adetinin 10. Günü kasik ağrım başladı 2 gün filan ağrı çektim hatta adet sancısı gibi sancılara yaşadım. Ben hesapları pek bilmiyorum yumurtlama dönemim erken gelmiş olabilir mi

kızlar ben doktora gittim dun adetimin 6.günüydü 3 tane kist gördü simir testi istedi 10 gün sonra yine gideceğim sogan suyuna da başladım bakalım hayırlısı.simir testi ağrılı bişey mi bilen var mı ve doktor ilaç falan bişey vermedi neden acaba sadece kan tahlili istedi acaba tahliilsonucuna göremi ilaç verecek sizce simir testini yaptırayım mı bilemedim ya

kızlar ben doktora gittim dun adetimin 6.günüydü 3 tane kist gördü simir testi istedi 10 gün sonra yine gideceğim sogan suyuna da başladım bakalım hayırlısı.simir testi ağrılı bişey mi bilen var mı ve doktor ilaç falan bişey vermedi neden acaba sadece kan tahlili istedi acaba tahliilsonucuna göremi ilaç verecek sizce simir testini yaptırayım mı bilemedim ya
Cnm ben hemsireyim simir testi agrili bise degil bogaz kulturu gibi yaptirmadim ama yaptim ben pek agri ceken gormedim yaptir bence gerekli bise her kadin yaptirmali

Slm kızlar bat 7 Eylül fkt gecen ay uc gun erken oldum ondan 4 Eylül olarak batimi hesapladim buna gore bir gun gecti çarşambadan beri feci sancım var karın agrisi bel ağirdi göğüsler bomba gibi sisti normalde ağrım oldugu gun adet olurum fkt hala olmadım acaba mı diyorum test yapicam bugun 10 aydır ikinci bebeğimiz icin çalışıyoruz Rabbim ne zmn nasip edecek bakalım :) ogluma korunmayı bıraktığımız 7. Ayda hamile kalmıştım 24 yasindaydik simdi 28 yaşındayım

Slm kızlar bat 7 Eylül fkt gecen ay uc gun erken oldum ondan 4 Eylül olarak batimi hesapladim buna gore bir gun gecti çarşambadan beri feci sancım var karın agrisi bel ağirdi göğüsler bomba gibi sisti normalde ağrım oldugu gun adet olurum fkt hala olmadım acaba mı diyorum test yapicam bugun 10 aydır ikinci bebeğimiz icin çalışıyoruz Rabbim ne zmn nasip edecek bakalım :) ogluma korunmayı bıraktığımız 7. Ayda hamile kalmıştım 24 yasindaydik simdi 28 yaşındayım
test sonucunu merakla bekliyoruz

Canm (boğaz kültür testi için kullandıkları swap gibi) kulak çöpü gibi bişeyi alttan vaginaya sürüyorlar sadece. Ağrılı bişey değil herkese yapılıyor. Rahim kanseri erken teşhisi için yapıyorlarmış. Ağzına kulak çöpünün ucundaki pamuğu sürüp tükürük alma gibi. Kötü bi benzetme oldu ama :)

Canım Herkeste belirti aynı olmuyo normalde yapışkan kıvamlı akıntı olması lazım ama bilemedim simdi. Bence doktora bunu söylemelisin yumurtlama olup olmadığına da bakar. yumurtlama takibi yapıp hangi gün ilişki olacagını söyler

Kızlar dün adet oldum dedim ya lekelenme görünce yadım bugun birsey yok test yaptım idra tek çıktı 3 saatsonra baktım silik iki çizgi bu nedemek kaale almamak lazım dimi

Ayyy kızlar içimde bi his var kendimi hamiş gibi hissediyorm yumurtlama zamanım bu hafta öncesinde hiç bos geçirmedik salı günü doktora gitcem bat 23 eylül :)

Back