• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Tatlım neden yıkıldın, kendine gel bakalım, hemencik kalk ayağa :KK66: Bu olumsuz haberler evet ilk duyduğunda dünyanın sonu gibi geliyor ama sakın inancını kaybetme. Tedaviyle ne sonuçlar değişiyor, Rabbim isterse ne mucizeler oluyor.
canım sana da geçmiş olsun doktora gittik doktor bu sonuçla aşılama bile olmaz dedi sperm sayısı da az üzüldüğüm kısım doğal yollarla gebe kalamayacak olmam ve eşimin inat edip 10 aydır sperm testine girmeyip vakit kaybettirmesi tek güzel nokta ise artık adetim yaklaşırken hamile miyim diyerek girdiğim paranoyalardan kurtuldum :KK53:

sağol canım Allah deyip sığınmaktan başka çare bulamıyorum Allah hepimize yardım etsin
en azından sorunun ne olduğunu biliyorsunuz ve bir umudun var en yakın arkadaşım da ne aşılama ne tüp le hamile kalamasinin cok zor oldugunu öğrendi çok uzuldu ama yine de umudu var. Rabbim Hayırli bir kapı acar inslh. dua ya sarıl canim

canım sana da geçmiş olsun doktora gittik doktor bu sonuçla aşılama bile olmaz dedi sperm sayısı da az üzüldüğüm kısım doğal yollarla gebe kalamayacak olmam ve eşimin inat edip 10 aydır sperm testine girmeyip vakit kaybettirmesi tek güzel nokta ise artık adetim yaklaşırken hamile miyim diyerek girdiğim paranoyalardan kurtuldum :KK53:

Tüp bebek de artık doğal yol kadar uygulanan bir yöntem oldu canım. üstelik biliyorsun son yıllarda bir tartışma var ki tüp bebekde en sağlıklı yumyum ve sperm birleşmesi yapıldığından bebeğin sağlığının da çok iyi olma olasılığı artıyor. Sen kendine iyi bak, moralini bozma. Doktorunuz yönlendirir zaten ve bundan sonra vakit kaybı yerine işlemler hızlanır ;)

merhaba hanımlar, giremiyorum epeydir, biraz rapor kullandım. bel ağrısı mahvetti beni, rahatım rahatım derken nazar mı ettim kendime ne yaptım :)

merhaba hanımlar, giremiyorum epeydir, biraz rapor kullandım. bel ağrısı mahvetti beni, rahatım rahatım derken nazar mı ettim kendime ne yaptım :)

çok geçmiş olsun tatlım, aman dikkat artık ağırlaştı ufaklık kendine daha da çok iyi bakman gerekecek. :nazar:

çok geçmiş olsun tatlım, aman dikkat artık ağırlaştı ufaklık kendine daha da çok iyi bakman gerekecek. :nazar:
saol canım doğru söylüyorsun ağırlaştık artık biraz rutin ağrılar ama iş yeri yoruyor artık. evde bu kadar sıkıntılı değilim işte yoruluyorum ister istemez git gel, sen nasılsın nasıl oldun ?

Tüp bebek de artık doğal yol kadar uygulanan bir yöntem oldu canım. üstelik biliyorsun son yıllarda bir tartışma var ki tüp bebekde en sağlıklı yumyum ve sperm birleşmesi yapıldığından bebeğin sağlığının da çok iyi olma olasılığı artıyor. Sen kendine iyi bak, moralini bozma. Doktorunuz yönlendirir zaten ve bundan sonra vakit kaybı yerine işlemler hızlanır :KK66:
aslında tüp bebek artık aklıma daha mantıklı gelmeye başladı en azından çoğul gebelik yaşayıp bir seferde ikiz hatta üçüz sahibi olmak hem yaşını almış bir kadın olarak akla daha yatkın geliyor da bakalım doktorumuz ne diyecek

canım tüp bebek bana da mantıklı gelir oldu sen ilk tüp bebek denemesini yaptın mı işlemler nasıl oldu bilgi verirmisin
cnm ben ilk aşılama yaptırdım.. 650 civarı hastaneye ödedim, rapor çıktı ilaca da 150 filan ödedim.. sonuç negatif.. ikinciye doktor seni yıpratmayalım ikinciyi tüp bebek yapalım dedi.. o yüzden şimdi tüp bebek tedavisine başladık.. iğnelerimi yapıorum.. tüp bebek raporu için iki aşılama raporu çıkmış olması gerek miş.. aşılama raporuyla tüp bebek yapıoruz.. bu yüzden bize biraz daha pahalıya patlıycak.. 3900lira vericez hastaneye.. ilaçlarda rapor devreye girecekmiş.. kendime iğne yapıorum şu an.. yumurta besleyici vitaminlerim var.. kendime iğne yapamam diordum şimdi can atıyorum .. :KK48: yapamam dediğim herşeyi bir güzel yapıorum ki... İnşallah.. ilk ve son denemem olur iki transfer yapılcak.. İnşaallah iki bebişim de bana tutunur...

canım tüp bebek bana da mantıklı gelir oldu sen ilk tüp bebek denemesini yaptın mı işlemler nasıl oldu bilgi verirmisin
Ki sende problem olmadığı için inşallah ilk tüp bebekte hamile kalırsın... Havuç suyu iç transferden sonra... :KK49: İbrahim saraçoğlu havuç suyu rahim kılcal damarlarının oluşmasını sağlıyor dior.. %90 tutunur Allahın izniyle dior.. :KK71:

saol canım doğru söylüyorsun ağırlaştık artık biraz rutin ağrılar ama iş yeri yoruyor artık. evde bu kadar sıkıntılı değilim işte yoruluyorum ister istemez git gel, sen nasılsın nasıl oldun ?

Genel olarak daha iyiyim canım ama bazen aklıma geliyor içim bir garip oluyor. Cumartesi kontrolüm vardı, her şey iyiymiş. Şimdi 21 günlük ilaca başladım, reglimi düzene sokmak için. ilk reglimden sonra tekrar doktora gideceğim ve yapılabilecek tüm testleri yaptırıp sonra korunmayı bırakırım diyorum.

aslında tüp bebek artık aklıma daha mantıklı gelmeye başladı en azından çoğul gebelik yaşayıp bir seferde ikiz hatta üçüz sahibi olmak hem yaşını almış bir kadın olarak akla daha yatkın geliyor da bakalım doktorumuz ne diyecek

inşallah canım, dilediğin gibi olsun.

cnm ben ilk aşılama yaptırdım.. 650 civarı hastaneye ödedim, rapor çıktı ilaca da 150 filan ödedim.. sonuç negatif.. ikinciye doktor seni yıpratmayalım ikinciyi tüp bebek yapalım dedi.. o yüzden şimdi tüp bebek tedavisine başladık.. iğnelerimi yapıorum.. tüp bebek raporu için iki aşılama raporu çıkmış olması gerek miş.. aşılama raporuyla tüp bebek yapıoruz.. bu yüzden bize biraz daha pahalıya patlıycak.. 3900lira vericez hastaneye.. ilaçlarda rapor devreye girecekmiş.. kendime iğne yapıorum şu an.. yumurta besleyici vitaminlerim var.. kendime iğne yapamam diordum şimdi can atıyorum .. :KK48: yapamam dediğim herşeyi bir güzel yapıorum ki... İnşallah.. ilk ve son denemem olur iki transfer yapılcak.. İnşaallah iki bebişim de bana tutunur...

inş hemencik tutunsunlar :) transfer tarihi belli oldu mu canım?

yok cnm henüz belli değil.. ama tahminim nisan 15 gibi... benim hesaplarıma göre... İnşalllahh.. Şu ara sevdiklerimin sağlığından sonra en büyük duam...

Az kalmışşş, ben bile heyecan yaptım. Yakın takibindeyim :) Duaları karşılıksız bırakmasın Rabbim. Ay sonuna müjdeli haber gelsin inş.

yok cnm henüz belli değil.. ama tahminim nisan 15 gibi... benim hesaplarıma göre... İnşalllahh.. Şu ara sevdiklerimin sağlığından sonra en büyük duam...
inşallah müjdelerini alırız Rabbim yardımcın olsun transferin güzel geçer bende heyecanlandım senin adına Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın

Back