Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

En zor günlermiş canım bunlar ama geçecek bir kaç hafta sonra rahatlayacaksın inşallah. Yemek kokusu için maske al istersen belki işe yarar :)

Kizlar dusuk riskim varmis dualarinizi bekliyorum

Canım sakın kendini strese sokma, bu zamanda hamile bayanların yarısının düşük riski var zaten. Şu bir kaç haftayı sakin ve dinlenerek geçir, hareketlerine dikkat et tatlım sonra bişicik kalmayacak merak etme. Bir de ilaç Progeston başlattı mı?

uzun izin sonrası tabi daha zor olmuştur, bir de insan eviyle filan ilgilenmek istiyor. Çok uzun saatler işte olunca akşam eve enkaz gibi gidiyorum. Neyse şimdi güzel düşünelim ve bebişimizle geçecek izin günleri için çalışalım :)

En zor günlermiş canım bunlar ama geçecek bir kaç hafta sonra rahatlayacaksın inşallah. Yemek kokusu için maske al istersen belki işe yarar :)
İnş. canım bugün daha iyiyim iştahım pek yok, ama iyi olsunda bişey istemem...
Eki Görüntüle 1790225 doktordan geliyorum kizlar bebeyimin kalp atislarini duydum cok sukur interiorarchitect canim tahmin yaparmisin ?
Canım gözün aydın ya :) maşallah

Valla cnm bilmuyorum neden oldu ama kismet allahin izniyle bisey olmaz bebisime

Zaten iciyorum canm 10 gun rapor aldim tuvalet harici kalkma dedi doktor gercekten hormonlardan heralde cok narin oluyoruz artik hamileyken

Esimede uzuldum camasiri fln halleder ama cok yemek yapamaz beni zaten hic kaldirmaz annem yorulacak ama o anne bise olmaz
Anne olmak kolay değil işte canım bizde yavrularımiz için öyle pervane olcz :) sen hiç bi şeyi takma kafana dinlenmene bak işler bi şekilde yoluna konulur :)

Sanırım bizim kız da doğunca biraz isimsiz gezecek bu gidişle :) defne ismini çok severim ve düşündüğüm isimler arasında. Belki de defne koyarız ismini :) siz de yakında öğrenirsiniz inşallah. Nasıl geçiyor hamilelik, bulantılar var mı?

Bak ben de isim annesi olurum sizin miniğin :) Bizim bu cumartesi kontrol var canım hem de ikili test. Cinsiyet söyler mi bilmem 12+3 olacağız inş. Ben de hiç bulantı olmadı canım, sadece halsizlik vardı. O da şimdilerde daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…