Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kuzum
İnan benim idolum de sensin.o kadar yaşadığın olumsuzluğa rağmen her zaman umutluydun ve sabrının mükafatını da rabbim sana bekletmeden verdi.ben de ilk adetimi oldum ve korunmayı bıraktım.bat 1 nisan ve bekliyorum.aslında beklemiyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun.
Allah sana ve bebeğine sağlık ve huzur versin.gerçi senin gibi pozitif insanlar huzuru her zaman kendi çağırır.
Rabbim oğluşuna da en az senin kalp güzelliğin kadar güzellik versin.

Ya canlar
Rahatsız olduğum bir konuda sizlerin fikrini almak isterim.
Önceki gebeliğimde 8 haftalık olunca soranlara hamile olduğumu söylemiştim ve maalesef kaybedince hepsine tek tek açıklamak zorunda kalmıştım o Üzüntümle.
Şimdi de düşünüyor musun diye soranlara hayırlısı ama biraz beklemek istiyorum diyorum ama aslında YALAAAAANNNN
İstiyorum hem de deli gibi
Sİzce ben yalan söyleyerek kötü mü yapıyorum yoksa bunu yapmamın sebebi her ay bat geldi mi ya da hamile misin sorularına maruz kalıp stres olmamak için olduğundan dolayı pembe yalanlar kategorisine girer mi?

Zaten en büyük şey o biliyo musun canım umudunu asla yitirmiceksin... ve gerçekten inandığın şeyler tabi hakkında hayırlı ise kısmının altını çizerim oluyor... ben çooook inandım ve hatırlarsan takvim yapmıştım totem olarak...
bende senin gbi o masum yalanı söylemiştim etrafımdakilere..
önümüzdeki yaza kadar koruncam demiştim... emin ol bunun bi günahı yok çünkü sen psikolojik olarak öyle kendini rahat hissedeceksin... ovulasyon testini mutlka akullan canım çünkü kürtajdan sonra adet döngüsü şaşıyor...
Rabbim hepimizin hakkında ne hayırlı ise onu göstersin... tez zamanda sana ve isteyen tüüüm arkadaşlara nasip etsin bu duyguyu...
duaların için Allah razı olsun canım benim... rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah... biz temiz yürekle isteyelim rabbim de inşallah nasip eder :)
kocaman öpüyoruz oğluşumla seni... ve dualarımız seninle :)

en güzelini yapıyorsun canım ben öle sölemedim dayım bile soruyor bana düşün :) Rabbim gönlümüzdekini hakkımıza hayırlı eylesin

Merhaba kızlar çok yazamıyorum. 2-3 gündür midem çok iyi değildi. bugün pik yaptı, bulantı var sabahtan beri kusmuyorum ama doğru düzgün bişey yiyemiyorum. daha annemlere de soylemedigim için halimi kimse bilmiyor. Ama sağlıklı olsunda çekerim önemli değil. . . Allah yardımcımız olsun inş. Kalp atışını duyunca inş annemi yanıma cagiracagım. Yemek yapmakta zorlanıyorum. Dr. Bulantı hapı verdi ama dayanmaya çalışıyorum.

heyyuuu bu bebişinin kalp atışlarının başladığını gösteriyooo aynısını bende yaşadım çünkü bulanmadı bulanmadı 7 hafta olduk hooop bulantı bi de bu açıdan bakalım inşallah bu süreci en kısa zamanda atlatırsın canım benimmmm

İnş canım ya umarım kalp atisiyla alakalıdır çok merak ediyorum daha ayin 14 unde randevu canım

öyle olur derler canım gerçekten de bende öyle olmuştu Allah yardımcın olsun bulantı tiksinme çok zor... bulantım geçti ama tiksinmelerim hala devam
Canım aynen tiksinti var çok fazla açım ama ağzima yemeği goturemiyorum. Akşam azaldı şükür biraz yiyebildim. canım bulantı hapı kullandinmi, kendimi çok halsiz hissediyorum. . . malum haftaiçi ders anlatıyorum, umarım zzorlanmam. .

aynıydım bende canım acıkıyıorum ama hiç bi şi yiyemiyorum çok fenaydı... canın neyi sitiyorsa onu ye yiyebildiğin kadr... çünkü çok nadir insanın canı bi şey istiyo o haldeyken... bende çok halsizdim benim avantajım sömestr a denk gelmiş olmasıydı sende kendini çok halsiz hissedersen rapor al bi kaç gün canım zorlama vücudunu... ilaç hiç kullanmadım canım kusmadığım için.. bol bol tuzlu kraker yiyordum o rahatlatıyordu...

Dr da dedi canım ilk 4 ay ne yemek istiyorsan ye önemli değil dedi. Bişey yemesende sıkıntı değil bebek depolarda beslenir dedi. Bende şu kraker yemeye baslayim. leblebi fln bakalım canım, ders dönemi izin almaları çok hoş karşılamıyorlar ama gerekirse alırız napalım canım hayırlısı

başla canım onlar seni bi nebze rahatlatacak en azından gününü kurtarırsın... kötü olursan al canım yqapacak bi şey yok önemli olan sensin ve bebeğin... umarım hemencecik geçer

aynı durumu bende yaşıyorum açım ama yemek düşününce midem bulanıyor. yeni yeni geçiyor sanki. bide yedikten sonra bulantı azalıyor eksi elma iyi geliyor bana

aynı durumu bende yaşıyorum açım ama yemek düşününce midem bulanıyor. yeni yeni geçiyor sanki. bide yedikten sonra bulantı azalıyor eksi elma iyi geliyor bana
Bende yedim yeşil elma iyi geldi hakikaten, çikolata ve tatlı çok severim. Onları düşünüyorum ama onu bile canım istemiyor. inş iyi olsunda çekerim ben bunları

Bende yedim yeşil elma iyi geldi hakikaten, çikolata ve tatlı çok severim. Onları düşünüyorum ama onu bile canım istemiyor. inş iyi olsunda çekerim ben bunları
ay aynen bende öyle diyorum bebekler iyi olsunda çekeriz bi süre. annem bebek hareket edince geçer diyor bulantı lar inslh az kaldı

İnş canım inş ara ara duzeliyorum aksama doğru en çok sabah ezanina kalkınca oluyor. Ogleden sonra hafifliyor. Sende de mi öyle?
bende sabah olmuyor da kahvaltıdan sonra tüm gün oluyor ama şimdi biraz daha azaldı inslh 9 da falan azaldığını okumustum cidden öyle inslh seninde azalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…