• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yaaaa cok uzuldum ama insallah rabbim bebeyini koruyacak cok stres yapma birde yat dinlen dua edicem senin icin doktora mi gitdin ?
Kanamam oldu nobetteydim cok yogundu cnm hemen dr agittim yat dedi 10 gun rapor aldim insallah bebbegim beni birakmayacak nazli sadece

Ya kizlar bir saat once çamaşırmda iki damla kan vardı ama şimdi daha bişey yok tekrarlanır sa doktora gideriz dedi esim de sizce ne yapsam

Ya kizlar bir saat once çamaşırmda iki damla kan vardı ama şimdi daha bişey yok tekrarlanır sa doktora gideriz dedi esim de sizce ne yapsam
Cnm ben gittim hemen kanama alani olusmus igne verdi hemen rapor verdi 10 gun istirahat dedi o igne kanama alani varsa mutlaka kullaniliyo bence hemen git

valla öyle çok özeniyorum ki ben de çalışmayan hanımlara, evlenmeden önce çalışmak zevk di benim içim ama şimdi ev haımı olmayı daha çk istiyorum. allahım inşallah eşime bol kazanç versin ben hemen bırakırım işi çocuğumu büyütürüm. hele şimdi de öyle bir zorlanıyorum ki, 4 mayıs benim yasal doğum iznimin başlaması aktarma yapınca 8 haziran oluyor. doğumdan sonra ücretsiz izin alabileceğimden emin olsam hiç aktarma yapmam yemin ederim. 4 mayısta kesin ayrılırım

off off anlamaz mıyım, ben de bazen çalışmayı seviyorum ama bazen de işe gitmek ölüm geliyor. Gerçi çalışmaya da alıştığımız için evde sıkılır mıyız bilemiyorum. Benim izin başlangıcı da Temmuz sonu, aktarma yapamam herhalde o sıcaklarda diyorum.

Merhaba kızlar, nasılsınız? Bizim iyi gidiyor çok şükür. Kızım olacak inşallah daha önce de yazmıştım. Öğrendiğimizden beri isim arayışındayız. Hiçbir ismi kızıma yakıştıramıyorum gibi:) anlamlı ve güzel bi isim olsun istiyorum. Şimdi moda olan isimleri pek tercih etmek istemiyorum. Sizlerin de önerilerinizi almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Canım merhaba, iyiyiz bizler de. isim konusu gerçekten çok zor, biz daha cinsiyeti bilmediğimizden net arayışa geçmedik ama eşimle dalga geçiyoruz okula başlayana kadar koyabilir miyiz acaba diye :) Ben kızlarda Defne ismini çocukluğumdan beri çok severim.

Kızlar herkese Merhaba kendimi listeden çıkarmıştım artık takip etmiyordum kendimi sonra 1aylık bir tatile çıktık oğlum ve eşimle hiçbir hazırlık yapmadan yumurtlama takibi özel birşeyler yemek gibi ve hamile kalmayı da düşünmedim son zamanlarda çünkü oğlum yeni bir yaşına girdi vel hasıl kelam Bugün 3 günlük regl gecikmesinin ardından testin pozitif çıktı yarın kan vericem belirti merak eden olursa ilişki sırasında bir ağrı oldu ordan Anladım aslında birde anı hareket edince karnıma ağrı giriyordu onun dışında birde uykum çok geliyor Başka bi belirti yasamadim

Canım çok sevindim, yaşasın bir bebiş daha geliyor :) Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah.

off off anlamaz mıyım, ben de bazen çalışmayı seviyorum ama bazen de işe gitmek ölüm geliyor. Gerçi çalışmaya da alıştığımız için evde sıkılır mıyız bilemiyorum. Benim izin başlangıcı da Temmuz sonu, aktarma yapamam herhalde o sıcaklarda diyorum.
canım ben bekarken pazartesi olsa da işe gitsem derdim. evlendikten sonra zorlandım işten, birde benim eşim gezmeyi çok sever, nişanlıyken ve düğün dönemimizde çok rapor izin kullandım ben düğünden sonra da 40 gün kadar izin kullandım. öyle zor geldi ki ondan sonra işe gelmek ve ondan beri çalışmayı isteiyorum. hele şimdi de çocuk olacak hiç istemiyorum. ücretsiz izne ayrılmanın hayalini kuruyorum şimdiden. en az 1 yıl, evet havalar çok sıcak olacak ama doğamdan sonra daha çok lazım izin diye dayanmaya çalışacam elimden geldiği kadar napayım. dayanamazsam rapor alırım aktarma yaptıktan sonra artık

Canım merhaba, iyiyiz bizler de. isim konusu gerçekten çok zor, biz daha cinsiyeti bilmediğimizden net arayışa geçmedik ama eşimle dalga geçiyoruz okula başlayana kadar koyabilir miyiz acaba diye :) Ben kızlarda Defne ismini çocukluğumdan beri çok severim.
eski türklerde bir kahramanlık yaptıktan sonra ismini ona göre koyarlarmış ya çocukların öyle yaparsınız artık :)

Annemi cagirdim canm o gelecek hic kalkmamayi dusunuyorum insallah gecer buyumez bizim yavrular nazli ciktilar
geçmiş olsun canım, hiç kafana takma dinlen, stres yapma kendine, hiçbirşeycik olmaz inşallah allahın izniyle, çok yorduysan kedini ayakta falan kalıp olabilir hamileliğin ilk başlarında böyle şeyler. bazı kişiler hamileliği boyunca kanama geçirenler de olabilir bazen biraz da bünyeyle ilgili sanırım

Hamile arkadaslar bir sorum var. Sizde benim gibi nefes almakta zorluk cektiginiz oluyor mu. Bazi geceler uyurken bu sıkınti yuzunden uyaniyorum. Gunduzleri de cok sık yasiyorum bunu

Canım normalmiş, şu an vücudumuz daha fazla oksijen ihtiyacı duyuyormuş. Ben de böyle merdiven filan çıkayım nefes nefese kalıyorum.

Ya canlar
Rahatsız olduğum bir konuda sizlerin fikrini almak isterim.
Önceki gebeliğimde 8 haftalık olunca soranlara hamile olduğumu söylemiştim ve maalesef kaybedince hepsine tek tek açıklamak zorunda kalmıştım o Üzüntümle.
Şimdi de düşünüyor musun diye soranlara hayırlısı ama biraz beklemek istiyorum diyorum ama aslında YALAAAAANNNN
İstiyorum hem de deli gibi:mad:
Sİzce ben yalan söyleyerek kötü mü yapıyorum yoksa bunu yapmamın sebebi her ay bat geldi mi ya da hamile misin sorularına maruz kalıp stres olmamak için olduğundan dolayı pembe yalanlar kategorisine girer mi?:KK59:

Ben de kötü yapmıyorsun tatlım, Allah neden böyle yaptığını biliyor. Ayrıca o soranlara gıcık oluyorum esas ve sanane diyesim geliyor. Ben de hala herkese söylemiyorum. İş yeri bilmiyor mesela. İkili testimi hayırlısıyla atlatırsam sonrasında saklayamayacağım zaten :)

Back