- 20 Mart 2010
- 1.434
- 916
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.261
iyiyim bende canım sabah sporumu yaptım şimdide güneşleniyorum pozitif enerji yüklüyorum bedenime ve ruhumaAynen canım önce sağlık olsun inş. kilolarda elbet verilir...
iyiyim canım dersler var, ondan ona koşuyorum. Boğaz patlatıyorum. Sen nasılsın canım?
ohh canım çok iyi yapmışsıniyiyim bende canım sabah sporumu yaptım şimdide güneşleniyorum pozitif enerji yüklüyorum bedenime ve ruhuma
iyiyim bende canım sabah sporumu yaptım şimdide güneşleniyorum pozitif enerji yüklüyorum bedenime ve ruhuma
ohh canım çok iyi yapmışsın
annişler sizde fırsat bulunca mutlaka çıkın güneşe öğle arası falan bebişlerde yararlansın malum yazın bunaltmadan keyfine varalımoooo süper :) ben de toplantı üstüne toplantı yapıyorum, patladım resmen
inslh tabi oda var :)benim etrafımdaki efe ler uslu akıllı maaşallah, ama Onur u da varya teyzesi belki dengeler
Canım D Vitamini için oldukça önemli zaten, ben öğle arası zamanım varsa yemekten sonra bi 5-10 dk bahçede yürüyorum ve duruyorum. Sende çok iyi yapıyorsun ve eminim sende çok bilinçli bir anne olacaksın canım :)annişler sizde fırsat bulunca mutlaka çıkın güneşe öğle arası falan bebişlerde yararlansın malum yazın bunaltmadan keyfine varalım
Kızlar size birşey soracağım. Bugün biraz dersten derse koşturdum resmen kasığıma biraz sancı girdi. Bu dönemde böyle şeyler normal mi? Birde su gibi akıntım var resmen derse gidip geliyorum yamyaş oluyorum. Diğer gebeliklerimde bu kadar olmamıştı yada hatırlamıyorum. Habire peçete koyuyorum enfeksiyon olmasın diye...Çünkü günlük pedleride çok hijyen bulmuyor doktorlar
Evet canımm :) çoğu kişı erkek diyordu da ben kız gibi hissediyordum :)Ben sana oglus mu geliyo demiştim:)) hissetmisim demek ki
Ay evet ya hic kimsecikler yokHomely_angel interiorarchitect _kermit_ ve .s hic kimse yazmiyor hayirdir insallah
_kermit_ canım nerelerdesin. nasılsın ?
Cok sasırdım
Kızlar ben bu duruma iki doktorun dediği resmen çelişiyor
Homely_angel _kermit_ nerdesiniz Can'larım ha merak ediyoruz
Selamlar kızlar ben geldim :)_kermit_ canım nasilsin Nerelerdesin ?
Canımm masallah minik prensin e cok sevindim :*Evet canımm :) çoğu kişı erkek diyordu da ben kız gibi hissediyordum :)
Teşekkür ederim canım rabbim sanada nasip etsin sağlıklı bi şekilde :)Canımm masallah minik prensin e cok sevindim :*
aşılama yaptır canım spermleri yıkayıp canlıları koyuyorlar emodex içsin eşin eşime çok iyi geldi doktor değeri görünce hahkaha attı resmen bi de soğuk pres keçi boynuzu pekmezi kaşık kaşık yedirBi süre giremedim Rahatsizlandık eşim de ben de o yuzden bu ay calısma da olmadı. Biz de haberler kötü eşimin sonuçları fazla iyi cıkmadı cok kötü deil amaant kullanacak sonra vit vs. Demirbaşlardan biri de ben olucam sanırım Hayırlısı olsun sizin haberlerinizle sevinirim ben de
Canım oyüzden korktum bende enfeksiyon tehlikeli bu kadar erken dönemde..kosturmayim canım haklısın bugün baya hissettirdi kendini sancı ile dikkat edicem canım allahım korusun inş.Koşturmak yoooksakin kalmak ilk üç ay çok önemli canım. boşver işler yetişmesin, sen ve bebiş iyi olun. Bana kalırsa öyle ağrılar uyarı sinyali, yapma böyle şeyler diyor minik.
Akıntıya gelince o çok normal canım, aman peçeteyi sürekli koy, ben koymadım sonuç bakteriler sarmış dört bir yanımı :)
Canım benim çok teşekkür ederim. inş allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin.Selamlar kızlar ben geldim :)
@triton-x, @Aysglhkn15,ruziyye canlarrr tebrik ederim o kadar mutlu oldum ki 3 haberi birden alınca masallah cok cok sevindim daim olur inşallah sağlıcakla kucağınıza alın yupppiiiii
Canım o işler hiç belli olmaz ama bencede aşılama yaptırabilirsiniz.Bi süre giremedim Rahatsizlandık eşim de ben de o yuzden bu ay calısma da olmadı. Biz de haberler kötü eşimin sonuçları fazla iyi cıkmadı cok kötü deil amaant kullanacak sonra vit vs. Demirbaşlardan biri de ben olucam sanırım Hayırlısı olsun sizin haberlerinizle sevinirim ben de
canım sanada hep dua ediyorum inslh bu ay seninde güzel haberini alayım :)Homely_angel canımm gelişmelerini okudum masallah sağlıkla doğuma kadar sürsün göbişin de cok tatlı olmuss masallah :)
beyaz_gelincik01 az daha sabır cnm daha erken pıpıtları duyarsın yakında inş bi maşallah da sana :)
mf_d cnmm Onur Efe yi kocaman öpüyorum ayyy cok heyecanlandım hepinize yaaa masallah size cok mutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?