- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.241
Canim sende gobusunun resmini eklermisin birde senin mercimek nasil olmus bakalimMasallah subhanallah. Allah nazardan korusun
Baya baya ben burdym diyo bide diyodun kilolu halimle hamile kaldm diye bence cok guzelsinnn
İnşallah canım martta eşimin doğum günü belki ona bi hediye olarak gelir
Hay maşallah CNm yaa nasılda çıkmış o göbuss oyle maşallah sende incesin ondan biraz da Göbus hemen belli olmus bence :)) cok guzel Yaaa icinde bir parçan gun be gun buyuyor allahım bize de tattırsın tekrardan
Masallah subhanallah. Allah nazardan korusun
Masallah artik kendini belli ediyor ay cok guzel gorunuyor rabbim nazarlardan korusun
Ay cnm ayni olmusuz cnm 6 ayda 10 kilo aldim normalde 58 dim 59 olsam sinir olurdum suan tam 70 imteşekkür ederim canım :) normalde 60 kilonun üzerine çıkmazdım, 73 ile hamile kaldım :)
Benimkisi de bir anda firladi sanki. Cuma isteki kizlar hic farketmemisti dun hepai sasirdi kaldi nasil bu kadar cabuk cikti diyesanki iki günde çıktı gibi oldu :) Doktor demişti zaten rahme indikten sonra başlar diye, gerçekten öyle sanırım. Evet Rabbim nazarlardan korusun, en yakın zamanda sizin göbüşlere de kondursun inşallah.
Amin canımm. Sen de durumlar nasıl?
Amin canımBelli ediyor, o yüzden iş yerinde insanlar sormaya başladı
Canım çok tatlı olmuş maşallah :)
Canım boy var heralde sende 73 gibi durmuyorsun inan resimdeteşekkür ederim canım :) normalde 60 kilonun üzerine çıkmazdım, 73 ile hamile kaldım :)
Ay cnm ayni olmusuz cnm 6 ayda 10 kilo aldim normalde 58 dim 59 olsam sinir olurdum suan tam 70 im
Canım çok tatlı olmuş maşallah :)
Canım boy var heralde sende 73 gibi durmuyorsun inan resimde
Benimkisi de bir anda firladi sanki. Cuma isteki kizlar hic farketmemisti dun hepai sasirdi kaldi nasil bu kadar cabuk cikti diyekarnimi oksayip sevip duruyorlar. Uygun olunca bende atarim fotograf. Ben daha kilo almadim pek. Hamile kalmadan once 58dim simdi 61. 12 haftalik olduk normal herhalde 3kilo almam
Cnm ben gecen hafta bi kilo vermisim istahim yok dedigin gibi saglikli dogsunlarda zaten kilo verilir o kolayBen şu an 74 üm canım :) İşte boyla kamufle etmeye çalışıyorum :) amaaaan sağlıklı doğsunlar da inanki umrumda değil.
çok tatlı maşallah maşallah
Maşallah canım uzunmuşsun, o yüzden kiloyu kamufle edersin.1,77 canım benim boyum :) çok teşekkür ederim.
çok tatlı maşallah maşallahkoskocaman olsun o göbüş inşallah bende 57 kiloydum 3 kilo vereyim derken 10 kilo aldım her ay hamileyimdir belki diyip yiye yiye hhaaaa
Maşallah canım uzunmuşsun, o yüzden kiloyu kamufle edersin.
Bende 1.70 im en son 67-68dimbende kilolu hamile kalmış oldum, hayırlsı ama sağlıklı olsunda ben yediğime içtiğime dikkat ederim elimden geldiğince inş.
benim etrafımdaki efe ler uslu akıllı maaşallah, ama Onur u da varya teyzesi belki dengelermaşallah ya 4.5 ayda ya yanılma olmaz artık ama Efeler yaramaz olur aklında olsun :)
Ya arkadaslar bana İstabul Anadolu yakasında asilama icin dr lazım ama böyle denemiş şaglam ısını bilen birisi kafma Allal bullak kime gitsem sasırdımHomely_angel bildigin var mı senin CNm asilama iicn dr
Aynen canım önce sağlık olsun inş. kilolarda elbet verilir...çok kilo alırsam yarmagül olurum canım ben de
Her şey bebişler için, onlar iyi ve sağlıklı olsun sonrasına bakarız
iyiyim canım dersler var, ondan ona koşuyorum. Boğaz patlatıyorum. Sen nasılsın canım?@triton-x napıosun canım iyi misin taze annecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?