• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Aynen canım önce sağlık olsun inş. kilolarda elbet verilir...

iyiyim canım dersler var, ondan ona koşuyorum. Boğaz patlatıyorum. Sen nasılsın canım?
iyiyim bende canım sabah sporumu yaptım şimdide güneşleniyorum pozitif enerji yüklüyorum bedenime ve ruhuma ;)

annişler sizde fırsat bulunca mutlaka çıkın güneşe öğle arası falan bebişlerde yararlansın malum yazın bunaltmadan keyfine varalım :KK66:
Canım D Vitamini için oldukça önemli zaten, ben öğle arası zamanım varsa yemekten sonra bi 5-10 dk bahçede yürüyorum ve duruyorum. Sende çok iyi yapıyorsun ve eminim sende çok bilinçli bir anne olacaksın canım :)

Kızlar size birşey soracağım. Bugün biraz dersten derse koşturdum resmen kasığıma biraz sancı girdi. Bu dönemde böyle şeyler normal mi? Birde su gibi akıntım var resmen derse gidip geliyorum yamyaş oluyorum. Diğer gebeliklerimde bu kadar olmamıştı yada hatırlamıyorum. Habire peçete koyuyorum enfeksiyon olmasın diye...Çünkü günlük pedleride çok hijyen bulmuyor doktorlar

Kızlar size birşey soracağım. Bugün biraz dersten derse koşturdum resmen kasığıma biraz sancı girdi. Bu dönemde böyle şeyler normal mi? Birde su gibi akıntım var resmen derse gidip geliyorum yamyaş oluyorum. Diğer gebeliklerimde bu kadar olmamıştı yada hatırlamıyorum. Habire peçete koyuyorum enfeksiyon olmasın diye...Çünkü günlük pedleride çok hijyen bulmuyor doktorlar

Koşturmak yoook :stop: sakin kalmak ilk üç ay çok önemli canım. boşver işler yetişmesin, sen ve bebiş iyi olun. Bana kalırsa öyle ağrılar uyarı sinyali, yapma böyle şeyler diyor minik.
Akıntıya gelince o çok normal canım, aman peçeteyi sürekli koy, ben koymadım sonuç bakteriler sarmış dört bir yanımı :)

Ay evet ya hic kimsecikler yok Homely_angel Homely_angel interiorarchitect interiorarchitect _kermit_ _kermit_ ve .s hic kimse yazmiyor hayirdir insallah

_kermit_ _kermit_ canım nerelerdesin. nasılsın ?

Cok sasırdım
Kızlar ben bu duruma iki doktorun dediği resmen çelişiyor :KK34:
Homely_angel Homely_angel _kermit_ _kermit_ nerdesiniz Can'larım ha merak ediyoruz :KK57:

_kermit_ _kermit_ canım nasilsin Nerelerdesin ?
Selamlar kızlar ben geldim :)
@triton-x, @Aysglhkn15, ruziyye ruziyye canlarrr tebrik ederim o kadar mutlu oldum ki 3 haberi birden alınca masallah cok cok sevindim daim olur inşallah sağlıcakla kucağınıza alın yupppiiiii ;) ;)

Homely_angel Homely_angel canımm gelişmelerini okudum masallah sağlıkla doğuma kadar sürsün göbişin de cok tatlı olmuss masallah :)
beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 az daha sabır cnm daha erken pıpıtları duyarsın yakında inş bi maşallah da sana :)
mf_d mf_d cnmm Onur Efe yi kocaman öpüyorum ayyy cok heyecanlandım hepinize yaaa masallah size cok mutlu oldum :)

Bi süre giremedim Rahatsizlandık eşim de ben de o yuzden bu ay calısma da olmadı. Biz de haberler kötü eşimin sonuçları fazla iyi cıkmadı cok kötü deil ama :KK43: ant kullanacak sonra vit vs. Demirbaşlardan biri de ben olucam sanırım :KK43: Hayırlısı olsun sizin haberlerinizle sevinirim ben de :KK66:

Bi süre giremedim Rahatsizlandık eşim de ben de o yuzden bu ay calısma da olmadı. Biz de haberler kötü eşimin sonuçları fazla iyi cıkmadı cok kötü deil ama :KK43: ant kullanacak sonra vit vs. Demirbaşlardan biri de ben olucam sanırım :KK43: Hayırlısı olsun sizin haberlerinizle sevinirim ben de :KK66:
aşılama yaptır canım spermleri yıkayıp canlıları koyuyorlar emodex içsin eşin eşime çok iyi geldi doktor değeri görünce hahkaha attı resmen bi de soğuk pres keçi boynuzu pekmezi kaşık kaşık yedir

Koşturmak yoook :stop: sakin kalmak ilk üç ay çok önemli canım. boşver işler yetişmesin, sen ve bebiş iyi olun. Bana kalırsa öyle ağrılar uyarı sinyali, yapma böyle şeyler diyor minik.
Akıntıya gelince o çok normal canım, aman peçeteyi sürekli koy, ben koymadım sonuç bakteriler sarmış dört bir yanımı :)
Canım oyüzden korktum bende enfeksiyon tehlikeli bu kadar erken dönemde..kosturmayim canım haklısın bugün baya hissettirdi kendini sancı ile dikkat edicem canım allahım korusun inş.
Selamlar kızlar ben geldim :)
@triton-x, @Aysglhkn15, ruziyye ruziyye canlarrr tebrik ederim o kadar mutlu oldum ki 3 haberi birden alınca masallah cok cok sevindim daim olur inşallah sağlıcakla kucağınıza alın yupppiiiii :KK66: :KK66:
Canım benim çok teşekkür ederim. inş allahım sanada en kısa zamanda nasip etsin.
Canım o işler hiç belli olmaz ama bencede aşılama yaptırabilirsiniz.

Homely_angel Homely_angel canımm gelişmelerini okudum masallah sağlıkla doğuma kadar sürsün göbişin de cok tatlı olmuss masallah :)
beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 az daha sabır cnm daha erken pıpıtları duyarsın yakında inş bi maşallah da sana :)
mf_d mf_d cnmm Onur Efe yi kocaman öpüyorum ayyy cok heyecanlandım hepinize yaaa masallah size cok mutlu oldum :)
canım sanada hep dua ediyorum inslh bu ay seninde güzel haberini alayım :)

Back
X