Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Cok tesekkur ederim canim insallah bu ay seninde guzel haberlerini alicaz

CNm ya sizin ilk deger kaçtı sonra kac oldu yazabilir misin ? Birde yıkamadan daha iyi hale geldi dimi ben bu ay asilama istedim ama eşim bir ay daha bekleyelim diyor onun testine gore obur ay Bakicam ama ins gerek kalmaz da gelir miniğim :) senin ilk test ne zmn olacak CNm ? İns tutmuştur yaa insaalah

onun testine gore obur ay Bakicam ama ins gerek kalmaz da gelir miniğim :) senin ilk test ne zmn olacak CNm ? İns tutmuştur yaa insaalah[/QUOTE]
morfoloji %4 çıktı ileri hızlı +4 ü3 çıktı diğeri +3 ü 36 çıktı bir ay sonra morfoloji %10 ileri hızlı toplamı 75 ti aslında morfoloji düzelmez diorlar yaptırdığımız yerden dolayı mı böle çıktı bilmiorum az kalsın adamı varikosel die ameliyat ettircektim dilfeza o dönem eşim de kötü olmuştu kendini suçlu hissediyorlar.. ama bence onlarlık çok bişey yok morfoloji 0 olmadığı sürece.. inşallah tutmuştur cnm ama göğüslerimin şişliği haricinde bir belirtim yok.. tutmadı galiba.. kaldık tüp bebeğe hakkımızda hayırlısı inşallah..

Canım benim çok teşekkürler, amin :) Göbüşü kamufle etmeye çalışıorum :9

evet tatlım, büyüsün büyüsün kocaman olsun o da kendi görüntüm umurumda değil :)
sağlıkla büyüsün annesiiii :) kızlar bu arada dikkat edin kendinize yormayın fazla kendinizi ben cumartesi bebeğe alışveriş yaptım o heycanla çok yordum kendimi o günden beri bel ağrım geçmiyo oturur vaziyette durunca bebek kasıgıma batıyor sanki doktor herşeyin normal oldugunu söyledi yoruldugum için oluyo sanırım böyle şeyler siz dikkat edin kendinize yoksa ağrısı fena
ben biraz tez canlıyım hala hamile gibi hareket etmiyorum ama ders oldu artık incilerim dökülecekmiş gibi davrancam :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…