- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım benimmm rabbim sana da hayırlısyla tekrardan bi evlat nasip etsin inşallahCNm oyle tabi ama ben cumartesi kan testi yaptırdım bat gunü negatif bugünde iki gun gecikmeli adet oldum ama ben ztn gec yumurtladım bu ay .. Doktor yolu göründü bakalım ..Homely_angel cnm adet oldum yeni bat normal düzenime göre 20
Mart ama yine gec yumurtlarsam 22 mart olur bakalım doktora gidicem ins asilama mi yapsam bir ay daha beklesem mi kararsızım eşimin sperm testi var perşembe gunü ona gire karar verelim dicem ama o zmn da benim Adetken gitmem gerekiyor sanırımkafam Allak bullak ne yapsam ne etsem bilemiyorum ..
interiorarchitect cnm Rabb'im hayırlı SALİH evlat eylesin guzel oglusunu saglikla kucağına almayı nasip etsin insaallah
![]()
canım kese konumuna göre erkek :) 11 hafta gibi bi de nublu atarsın :)
amin canım benimmm rabbim hepimize sasğlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallahmasaAllah gözün aydin Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inslh
Canim sen benimkini gorsen. Is yerindeki kizlar hergun gobusumu oksuyorlar buyudu buyudu deyipcanım benim sadece mutluluktan aksın o yaşlar, gerçi hormonlar çok yakında vücudunu istila edecek ve o andan itibaren reklamlara bile ağlayabilirsinTabi yazdım tatlım hiç unutur muyum, sabah ilk iş ve büyük keyifle yazdım. şimdi sırada diğer arkadaşları yazmak var Allah' ın izniyle.
Takvim de içinden geliyorsa yap
Kızlar bu arada erken mi bilmiyorum ama galiba benim bi göbüşüm var artık![]()
fotoğraf yan duruyor yani bebek kesenin alt kısmında bu durumda erkek mi oluyor ... nublu ne demek bilmiyorum ?canım kese konumuna göre erkek :) 11 hafta gibi bi de nublu atarsın :)
canım alt üst değil sağ sol farkediyo bu karından ultrason mu bu arada onu sormayı unuttum nub da bebeklerde bi çıkıntı canım sen 11 12 gibi atarsan bakarımfotoğraf yan duruyor yani bebek kesenin alt kısmında bu durumda erkek mi oluyor ... nublu ne demek bilmiyorum ?
evet karindan ultrason inslh 11 inci haftada yollarimcanım alt üst değil sağ sol farkediyo bu karından ultrason mu bu arada onu sormayı unuttum nub da bebeklerde bi çıkıntı canım sen 11 12 gibi atarsan bakarım
tmm canım bekliyorum :)evet karindan ultrason inslh 11 inci haftada yollarim![]()
Ay cnm saglikla al kucagina hayirli ewlat olsun insallahTeyzeleri Dünden beri ağrm olduğundan dolayı doktora gittik bugün çok şükür iyiymis minigim tehlike de yokmuş şükürler olsun bu sırada
doktor cinsiyet tahmini yaptı :) terzi kendi sokugunu dikemezmis kız dedim :)
oğluş geliyormuş
@gulit_me sende gör teyzesı girince :)
Amin canımmm hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza miniklerimiziiiAy cnm saglikla al kucagina hayirli ewlat olsun insallah
benim merakım ufak tefek bi şeyler almak için :) artık ufak tefek alabilirim bi şeyler :) inşallah güzel bi şekilde atlatırsın testi canım stres yapma sakın.
:) bende geçen hafta söylemeyince doktor kız galiba dedim :) ama erkekmiş prensim :) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahhh hayırlısıyla :)
progestanı ben 2 ay kullandımm kafa bi milyondu :) bakalım bunda nasıl olcak :) doktor Allahtan vajinal da kullanabilirsin dedi öyle kullancam büyük ihtimalle :)
Baya baya ben burdym diyo bide diyodun kilolu halimle hamile kaldm diye bence cok guzelsinnn
Tabi at canımm ben o kadar kişinin cinsiyetini tutturdum kendime yapamadım :) senin minigine bakarız burda :)
İnşallah canım martta eşimin doğum günü belki ona bi hediye olarak geliryok yok bak maşallah bu ay ne mutlu haberler aldık. İnşallah Mart ayı da sana uğur ve bebiş getirsin![]()
Hay maşallah CNm yaa nasılda çıkmış o göbuss oyle maşallah sende incesin ondan biraz da Göbus hemen belli olmus bence :)) cok guzel Yaaa icinde bir parçan gun be gun buyuyor allahım bize de tattırsın tekrardan
Masallah subhanallah. Allah nazardan korusun
Masallah artik kendini belli ediyor ay cok guzel gorunuyor rabbim nazarlardan korusun