• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hay maşallah CNm yaa nasılda çıkmış o göbuss oyle maşallah sende incesin ondan biraz da Göbus hemen belli olmus bence :)) cok guzel Yaaa icinde bir parçan gun be gun buyuyor allahım bize de tattırsın tekrardan :anneadayı::anneadayı::KK19:

sanki iki günde çıktı gibi oldu :) Doktor demişti zaten rahme indikten sonra başlar diye, gerçekten öyle sanırım. Evet Rabbim nazarlardan korusun, en yakın zamanda sizin göbüşlere de kondursun inşallah.

Masallah subhanallah. Allah nazardan korusun

Amin canımm. Sen de durumlar nasıl?

Masallah artik kendini belli ediyor ay cok guzel gorunuyor rabbim nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar::anneadayı::KK46:

Amin canım :nazar: Belli ediyor, o yüzden iş yerinde insanlar sormaya başladı :KK48:

sanki iki günde çıktı gibi oldu :) Doktor demişti zaten rahme indikten sonra başlar diye, gerçekten öyle sanırım. Evet Rabbim nazarlardan korusun, en yakın zamanda sizin göbüşlere de kondursun inşallah.

Amin canımm. Sen de durumlar nasıl?

Amin canım :nazar: Belli ediyor, o yüzden iş yerinde insanlar sormaya başladı :KK48:
Benimkisi de bir anda firladi sanki. Cuma isteki kizlar hic farketmemisti dun hepai sasirdi kaldi nasil bu kadar cabuk cikti diye :KK48: karnimi oksayip sevip duruyorlar. Uygun olunca bende atarim fotograf. Ben daha kilo almadim pek. Hamile kalmadan once 58dim simdi 61. 12 haftalik olduk normal herhalde 3kilo almam

Benimkisi de bir anda firladi sanki. Cuma isteki kizlar hic farketmemisti dun hepai sasirdi kaldi nasil bu kadar cabuk cikti diye :KK48: karnimi oksayip sevip duruyorlar. Uygun olunca bende atarim fotograf. Ben daha kilo almadim pek. Hamile kalmadan once 58dim simdi 61. 12 haftalik olduk normal herhalde 3kilo almam

evet ya bir anda pırtlıyor sanki. demekki normal gidiyoruz, ben de 10 hafta +1 kilo ile devam ediyorum. Senin fotoyu da bekliyoruz o zaman :)

1,77 canım benim boyum :) çok teşekkür ederim.
Maşallah canım uzunmuşsun, o yüzden kiloyu kamufle edersin.
Bende 1.70 im en son 67-68dim :( bende kilolu hamile kalmış oldum, hayırlsı ama sağlıklı olsunda ben yediğime içtiğime dikkat ederim elimden geldiğince inş.

çok tatlı maşallah maşallah :KK68:koskocaman olsun o göbüş inşallah bende 57 kiloydum 3 kilo vereyim derken 10 kilo aldım her ay hamileyimdir belki diyip yiye yiye hhaaaa :kk77::kk77:

aynen öyle canım ben de hamile kalmaya çalışırken 66-67 lerden 73' e çıktım işte :)

Maşallah canım uzunmuşsun, o yüzden kiloyu kamufle edersin.
Bende 1.70 im en son 67-68dim :KK43: bende kilolu hamile kalmış oldum, hayırlsı ama sağlıklı olsunda ben yediğime içtiğime dikkat ederim elimden geldiğince inş.

çok kilo alırsam yarmagül olurum canım ben de :KK48:
Her şey bebişler için, onlar iyi ve sağlıklı olsun sonrasına bakarız ;)

Ya arkadaslar bana İstabul Anadolu yakasında asilama icin dr lazım ama böyle denemiş şaglam ısını bilen birisi kafma Allal bullak kime gitsem sasırdım o_O Homely_angel Homely_angel bildigin var mı senin CNm asilama iicn dr

Ya arkadaslar bana İstabul Anadolu yakasında asilama icin dr lazım ama böyle denemiş şaglam ısını bilen birisi kafma Allal bullak kime gitsem sasırdım o_O Homely_angel Homely_angel bildigin var mı senin CNm asilama iicn dr

Canım ben Lalehan Hanım' a gidiyorum ve çok memnunum. İstersen bir gidip görüş. Ama aşılama konusunda pek fikrim yok maalesef. Tanıdığım aşılama olmuş kimse de yok, olsa sorardım senin için.

Back
X