- 26 Şubat 2015
- 132
- 80
- 28
- 39
- Konu Sahibi Homely_angel
-
benim de ilk gittiğim doktor bişey olmaz dedi yolladı sonra 3 doktora daha gittim kimisi var kimisi yok dedi en son mr sonucumda olmadığı söylendi bugün daha doktordaydım yumurta takibi için septum için de muayene etti galiba benim rahmim sağa yatıkmış o yüzden var gibi duruyormuş aslında yokmuş ben de çıkamadım işin içinden inşallah bişeyimiz yoktur ikimizin de canım internette çok zor hikayeler var okudukça üzülmüştüm ya ben de yaşarsam diye9 gün adetim geçikmişti stresten gittim acaba kist filan mi var diye ama bişi yoktu yani kalp seklı var dedi üstten alttan muayne etti öyle dedi ama bana sakıncasi var demedi tuvalete sıkışmiş bi şekilde gel dedi bakalim başka bir doktora gidecegim işte internetten okududm zor bir hamilelik bekliyormuş bizi ..
ne tedavisi canım üzülme sakın tedavi sonrası bir çırpıda gelir belki bebeğinKızlar bu ay benim bebeğim olmayacak
Sonraki ay da olmayacak
Belki sonraki aylar da
Gün gün sabırsızlıkla sayamayacağım
tedavi süremiz başlıyor
inşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
ne tedavisi canım üzülme sakın tedavi sonrası bir çırpıda gelir belki bebeğin
ah canım ya toparla kendini sıkma canını hiç olmadı sebebi belli oldu üzülme bak bizim daha ne olduğu bile belli değil ben de senin durumuna yakınım şuan dua ediyorum yarın sabah eşimin sperm testi var bakalım ne olacak benim rahim filmi hariç her şey yapıldı yumurta takibim de normal gidiyor o yüzden korkuyorum onda bişey çıkacak diye ama doktor dedi ki eğer eşinde bişey çıkarsa bi süre tedavi için uğraşırız olmadı hemen aşılama ve tüp bebeğe geçilir tabi iyi bir ürolog görmeli dedi size ürolog ne dedi eşim hiç istemiyor bu testi çekiniyor galibaEşimin spermleri bozukmuş canım... 1 ay tedavi görecek
sonra belki ameliyat
ameliyat sonrası 4 ay da bekleyeceğiz
belki hemen de bebek olmayacak
ozamana kadar siz bebeklerinizi kucağınıza almış olursunuz canım
Ne yalan söyleyeyim üzüldüm çünkü kaç aydır deniyoruz bu ay ümidim vardı
bunca aydır o kadar çok şey denedim ki
Yine de kendimi toparlayacağım
eşimin üzülmesini asla istemiyorum çünkü
Allahtan hayırlısı buymuş demek
Eşimin spermleri bozukmuş canım... 1 ay tedavi görecek
sonra belki ameliyat
en azından neden olmadığını ve çözümünü öğrendiniz canım. Aynen eşin üzüldüğnü görmesin cnm . Bnmde kuzenimin esinde böyle bir sorun vardı küçük bir operasyon geçirdiklerini söylemiştiler . Şimdi kızları oldu.Eşimin spermleri bozukmuş canım... 1 ay tedavi görecek
sonra belki ameliyat
aynen hep akışına bırakmak lazım. Ben bu ay olmasını istemiyorum aslında cünkü doğum haziran başına gelecek ve o zaman eşimden ayrı kalabilirim bize ters zaman işinden dolayı. Ama artık korunmicam ne zaman olursa olsun. Korundukça olacağı varsa da allahın gücüne gidiyor vermiyor sonra diyo büyüklerimiz . 9 ay korunduk bizBen adet oldumbugün olduğuma göre yumurtlamayı kaçırdığım kesinleşti bir daha ki BAT 29 Eylül !! tatilde çok çalışıcam ve ovülasyon testi kullanıcam inşallah çıkmadık Eylül 'den umut kesilmez
benim de ilk gittiğim doktor bişey olmaz dedi yolladı sonra 3 doktora daha gittim kimisi var kimisi yok dedi en son mr sonucumda olmadığı söylendi bugün daha doktordaydım yumurta takibi için septum için de muayene etti galiba benim rahmim sağa yatıkmış o yüzden var gibi duruyormuş aslında yokmuş ben de çıkamadım işin içinden inşallah bişeyimiz yoktur ikimizin de canım internette çok zor hikayeler var okudukça üzülmüştüm ya ben de yaşarsam diye
tesekkür ederimcanım ben kullanıyorum iki gün koyu çizgi çıkıyor
diğer günler silik çıkıyor
en koyu olduğu günler yumurtlama gününü gösteriyor
Canım inşallah tez zamanda hayırlısı ile hepimiz hamile oluruz benim bu ay 1 sene oluyor her ay beklemek o kadar kötü kiUzulme kuzumm allahim ne zaman nasip edrse kacinci deneme sizin
öyle canım inşallah vakti gelince hepimiz kavusacaz bebislerimize her ay beklemek ben yıkan artık hamile olup pozitif test görsem yanlış sonuctur derimCanım, üzme kendini. Daha uzun günler var önümüzde. İnşallah ekim'de olacaktır. Dualar et ve en önemlisi inancını kaybetme.
Canım umutsuzluğa kapılma. Eşin seni üzgünken görmesin. Morel cok önemli ikiniz için de. Allah ol derse olur hiç üzme cnm kendini. Benim annemin de bebeği olmamış 10 sene. Simdi 5 kardesiz cok sükür. Allahtan ümit kesilmez nolur karamsarlığa kapılma Rabbim hayırlısını versin herseyin..Kızlar bu ay benim bebeğim olmayacak
Sonraki ay da olmayacak
Belki sonraki aylar da
Gün gün sabırsızlıkla sayamayacağım
tedavi süremiz başlıyor
inşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?