- 3 Eylül 2015
- 549
- 601
- 23
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
Teşekkür ederim cnm.canım 1.sayfada (ilk ileti) liste var listede sen de eklisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cnm.canım 1.sayfada (ilk ileti) liste var listede sen de eklisin
oo hamilelerimiz artışta bu günlerde. Tebrik ederim cnm belirtilerin neler çok ağrın yoksa kimyasal değildir ya git bi doktoraSelam kizlar ben gecen ay kimyasal gebelik gecirdim .1 eylul adet olmam gerekiyordu olmadim hcg 91 cikti bende evde test yaptim resimleri yuklu henuz adet olmadim.doktor gitmeye cesaretim yok suan sizce hamilemiyim benim hesabima gore 30 gunluk hamisim ama bilemiyorum
Canım hoşgeldin aramıza. Regl ve hamişlik belirtileri birbirine cok benziyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin sen iyi düşünmeye çalıs cnm umarım ilk msjın ugur getirir, 2. msjda müjde bekliyoruz senden :)
canım bana da septum teşhisi konmuştu sonra mr da yok denildi ama doktorum hala daha şüpheleniyor açıkçası hamile kalmaya kesinlikle engel denilemez ama hamilelikte rahmimizin şekli bozuk olduğu için bebek yeterli yer bulamadığı için düşüklere yada erken doğuma sebep olabiliyormuş dikkatli ol seni korkutmak amaçlı yazmıyorum bunu sadece iyi bir doktor bul seni iyi yönlendirsin ki güzel bir hamilelik geçir hayırlısı olsunMerhaba Arkadaşlar :
Denememizin 3.üncü ayindayiz Bat tarihim 11 eylül ..
Dişardan siteyi sürekli takip ediyordum içimi dökmek paylaşmak istedim 1 sene 4 aylık evliyim ilk ay olmayinca doktora gittim rahmım kalp seklındeymiş ama bi sorun teşkik etmiyor zannimca beklemediyim bende sizler gibi kirmizilardan nefret ediyorum
Bu ay bilerek kafamizi boşalttik tatilde denedik durduk geldim karnimda batmalar oluyor gögüslerim içten aciyo sizin gibi bende söz verdim adet tarihim geçen kadar test almicam zaten toplasan 3 ayda 3 kez filan almişimdir hamile oldugumu hisssediyoruö demeye korkuyorum resmen olmadigim zaman üzülüyorum çünkü ....
Birde 3 gündür kolumu kaldiramayacak kadar halsizim akşamlari iyi oluyorum biraz ama bu kadar halsizlik benı düşündürmüyor degil herkesin hakkımda hayirlisi olsun
Selam kizlaar dun yazmistim.buraya 4 gun once hcg 91 di idrar testlerimde pozitifti ama gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim korkuyodumm bugin dayanamadim hcg baktirdim tekrat 601 cikti cokk cokk mutlu oldum Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu saglikla alalik kucagimiza meleklerimizi insallah :)
Tebrikler cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere dua et hamişlerin duası kabul olurmuş :)Selam kizlaar dun yazmistim.buraya 4 gun once hcg 91 di idrar testlerimde pozitifti ama gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim korkuyodumm bugin dayanamadim hcg baktirdim tekrat 601 cikti cokk cokk mutlu oldum Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu saglikla alalik kucagimiza meleklerimizi insallah :)
cok guzel canımmm çok sevindim:)Selam kizlaar dun yazmistim.buraya 4 gun once hcg 91 di idrar testlerimde pozitifti ama gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim korkuyodumm bugin dayanamadim hcg baktirdim tekrat 601 cikti cokk cokk mutlu oldum Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu saglikla alalik kucagimiza meleklerimizi insallah :)
canım bana da septum teşhisi konmuştu sonra mr da yok denildi ama doktorum hala daha şüpheleniyor açıkçası hamile kalmaya kesinlikle engel denilemez ama hamilelikte rahmimizin şekli bozuk olduğu için bebek yeterli yer bulamadığı için düşüklere yada erken doğuma sebep olabiliyormuş dikkatli ol seni korkutmak amaçlı yazmıyorum bunu sadece iyi bir doktor bul seni iyi yönlendirsin ki güzel bir hamilelik geçir hayırlısı olsun
Tesekkur ederim yarin kan vercem insallah oyledir evet ilk ayim ama cok calismadik :)
arkadaslar ovulasyon testi kullanan varmı aranızda varsa cevaplayabilirmi ovulasyon testi kaç gun pozitif gösterir dun ve bugun yaptım ıkısıde koyu çift çizgi çıktı
canım tebrik ederimSelam kizlaar dun yazmistim.buraya 4 gun once hcg 91 di idrar testlerimde pozitifti ama gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim korkuyodumm bugin dayanamadim hcg baktirdim tekrat 601 cikti cokk cokk mutlu oldum Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu saglikla alalik kucagimiza meleklerimizi insallah :)
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımSelam kizlaar dun yazmistim.buraya 4 gun once hcg 91 di idrar testlerimde pozitifti ama gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim korkuyodumm bugin dayanamadim hcg baktirdim tekrat 601 cikti cokk cokk mutlu oldum Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu saglikla alalik kucagimiza meleklerimizi insallah :)