• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ah canım ya toparla kendini sıkma canını hiç olmadı sebebi belli oldu üzülme bak bizim daha ne olduğu bile belli değil ben de senin durumuna yakınım şuan dua ediyorum yarın sabah eşimin sperm testi var bakalım ne olacak benim rahim filmi hariç her şey yapıldı yumurta takibim de normal gidiyor o yüzden korkuyorum onda bişey çıkacak diye ama doktor dedi ki eğer eşinde bişey çıkarsa bi süre tedavi için uğraşırız olmadı hemen aşılama ve tüp bebeğe geçilir tabi iyi bir ürolog görmeli dedi size ürolog ne dedi eşim hiç istemiyor bu testi çekiniyor galiba

Canım bize enfeksiyon varmış
3.000.000 lökosit varmış
normade bulunması gerek miktarın altı katı...bu da hamile kalmayı zorlaştırıyor
Bunun yanı sıra hızlı ileri hareketli sperm sayısı %0 mış :(
keşke daha erken gitseydi eşim
aylardır bebeğimiz olmayınca ikna oldu gitti böyle çıktı işte

en azından neden olmadığını ve çözümünü öğrendiniz canım. Aynen eşin üzüldüğnü görmesin cnm . Bnmde kuzenimin esinde böyle bir sorun vardı küçük bir operasyon geçirdiklerini söylemiştiler . Şimdi kızları oldu.
Canım umutsuzluğa kapılma. Eşin seni üzgünken görmesin. Morel cok önemli ikiniz için de. Allah ol derse olur hiç üzme cnm kendini. Benim annemin de bebeği olmamış 10 sene. Simdi 5 kardesiz cok sükür. Allahtan ümit kesilmez nolur karamsarlığa kapılma Rabbim hayırlısını versin herseyin..

Bir ay tedavi olacak
Sonra düzelme olmamışsa ameliyat...
düzelme olmuşsa da ameliyat varikosel çok büyükmüş
Eşime belli etmedim
Ama sitem etmekten de alıkoyamadım
en son ben 6 ay önce doktora görünmüştüm doktor herşey normal demişti
ozaman eşime de söyledim sen de bir görün diye gitmek istememişti
bunca ay boşa geçti gitti şimdiye tedavimiz bitmişti bile
Allah ol derse olur ne yapalım

QUOTE="efsunsuz, post: 42473784, member: 603933"]Canım bize enfeksiyon varmış
3.000.000 lökosit varmış
Bunun yanı sıra hızlı ileri hareketli sperm sayısı %0 mış :KK43:
aylardır bebeğimiz olmayınca ikna oldu gitti böyle çıktı işte[/QUOTE]
Cnm lökosit sendemi eşindemi geçen ay bende enfksyn ckmşti lökosit ve bakteri ilac falanda kullanmadm etkiliyomuymus hamilelgi

Kızlar inşallah hepiniz hamiş olursunuz:anneadayı:
Beklemek nedir iyi bilirim inşallah sabırla beklediğiniz hergün sizi bebeğinize kavuşturur:KK46:
hamiş olursanız lütfen bana da dua edin

QUOTE="efsunsuz, post: 42473784, member: 603933"]Canım bize enfeksiyon varmış
3.000.000 lökosit varmış
Bunun yanı sıra hızlı ileri hareketli sperm sayısı %0 mış :KK43:
aylardır bebeğimiz olmayınca ikna oldu gitti böyle çıktı işte
Cnm lökosit sendemi eşindemi geçen ay bende enfksyn ckmşti lökosit ve bakteri ilac falanda kullanmadm etkiliyomuymus hamilelgi[/QUOTE]

Eşim de canım....onun lökosit spermlerinde çıktı :(

Kizlar adet baslangici olarak hangisi gecerli aknti ile gelen pembemsi mi ertesi gun gelen kan mi benim bu konuda kafam net degil

Kizlar bugun adetimin 2.gunu kan ve horman tahlillerimi verdim pazartesi alacagim sonuclari.insallah kotu bisey cikmaz.bugun bal,tarcin,corekotu kurune basladim.adetin 2.funu baslanip 12.gunune kadar devam ediliyormus.bircok kisi bu kuru yaptiktan 1 yada 2 ay sonra hamile kalmis.bende cok umutluyum :KK68: ama daha ilk defa bu aksam yemem ragmen bagirsaklarimi acayip bozdu.afederainiz lavaboyu isgal ettim :110: bu karisimi kullanip boyle olan var mi? 10 gun boyle olursa erir giderim heralde :-)

Kizlar bugun adetimin 2.gunu kan ve horman tahlillerimi verdim pazartesi alacagim sonuclari.insallah kotu bisey cikmaz.bugun bal,tarcin,corekotu kurune basladim.adetin 2.funu baslanip 12.gunune kadar devam ediliyormus.bircok kisi bu kuru yaptiktan 1 yada 2 ay sonra hamile kalmis.bende cok umutluyum :KK68: ama daha ilk defa bu aksam yemem ragmen bagirsaklarimi acayip bozdu.afederainiz lavaboyu isgal ettim :110: bu karisimi kullanip boyle olan var mi? 10 gun boyle olursa erir giderim heralde :-)
O nasil bisey ki cnm

O nasil bisey ki cnm
Vala canim benim kadinlar kulubunde olsun internette olsun cok yerde okudum.bu kuru yapip cok kisi ya ilk ayda yada 2.ayda hamile kalmislar.bende cok umutlandim. Simdi canimcim 10 yemek kasigi guvenilir bala (malum heryer sahte dolu) 12 tatli kasigi taze cekilmis corekotu (toz halde yani) ve 10 cay kasigi tarcin karistirip sabah ve aksam birer tatli kasigi ac karnina veya yemekte 1.5-2saat sonra yemeliymis. Ama adetin 2.gunu baslanip 12.gunu bitiriliyormus. 10gun kullanilcak yani. Nettende arastir istersen canim

Vala canim benim kadinlar kulubunde olsun internette olsun cok yerde okudum.bu kuru yapip cok kisi ya ilk ayda yada 2.ayda hamile kalmislar.bende cok umutlandim. Simdi canimcim 10 yemek kasigi guvenilir bala (malum heryer sahte dolu) 12 tatli kasigi taze cekilmis corekotu (toz halde yani) ve 10 cay kasigi tarcin karistirip sabah ve aksam birer tatli kasigi ac karnina veya yemekte 1.5-2saat sonra yemeliymis. Ama adetin 2.gunu baslanip 12.gunu bitiriliyormus. 10gun kullanilcak yani. Nettende arastir istersen canim
Bu ay olur insallah gerek kalmaz ama bende deneyim gerci annem geliyo yanima onun yaninda yapamam ama o bilmiyo cocuk istedigimizi isyerime koyarim ama taze cekilmis corekotunu nerden bulcaz

Eşimin spermleri bozukmuş canım... 1 ay tedavi görecek
sonra belki ameliyat
ameliyat sonrası 4 ay da bekleyeceğiz
belki hemen de bebek olmayacak
ozamana kadar siz bebeklerinizi kucağınıza almış olursunuz canım

Ne yalan söyleyeyim üzüldüm çünkü kaç aydır deniyoruz bu ay ümidim vardı
bunca aydır o kadar çok şey denedim ki
Yine de kendimi toparlayacağım
eşimin üzülmesini asla istemiyorum çünkü
Allahtan hayırlısı buymuş demek
Canım lütfen kendini üzme. Benim de 9. Ayım. Uğraşıyorum. Bende bir sorun yok. Eşim de var mı yok mu bilmiyorum. 1 sene dolunca baktiracagim.
Canım ameliyat olsa 4 ay bekleseniz bile çok değil insanlar 5-10 yıl bekliyor. Ben burada forumları çok okudum. Asla olmaz diyenlerin bile olmuş. Olumlu bak ki olumlu olsun hersey. Ben öyle yapmaya çalışıyorum canım.

senin tani neydi bu arada ters rahimli bile insanlar var hamile kaliyorlar bilmiyorum tabi ama rabbim veriirse her türlü olur allahin izniyle ..

Ben aşiri halsizim 3 -4 gündür kendimi iyi hissetmiyorum gözleirmş bile zar zor açiıyrlum bir iyi bir kötü oluyorum karnimda garip garip batmalar ümitlenmektw istemiyorum ama bu halsizlik beni mahvediyor Bat 11 eylül 6 gün beklim mi test yaptirayim mi :/
Benim tanı septumdu yani rahmin ortasında bir perde olduğu ve kalınlığına göre ameliyat olmam gerektiğini söylemişlerdi anlayabilmek için mr çekildi mr sonucunda perde değil sağa yatık bir görüntü olduğu teşhis edildi bakalım hayırlısı değişik bi hali var rahimimin bu güzel sonuç doğurur inşallah ben geçen ay o kadar çok belirti yaşadım ki anlatamam 5-6 test yaptım o yüzden sana tavsiyem 1-2 gün bekle kan testi yaptır direk kafan rahat olsun inşallah olumlu sonuç alırsın canim

Benim tanı septumdu yani rahmin ortasında bir perde olduğu ve kalınlığına göre ameliyat olmam gerektiğini söylemişlerdi anlayabilmek için mr çekildi mr sonucunda perde değil sağa yatık bir görüntü olduğu teşhis edildi bakalım hayırlısı değişik bi hali var rahimimin bu güzel sonuç doğurur inşallah ben geçen ay o kadar çok belirti yaşadım ki anlatamam 5-6 test yaptım o yüzden sana tavsiyem 1-2 gün bekle kan testi yaptır direk kafan rahat olsun inşallah olumlu sonuç alırsın canim

Allah öyle yaratmiş demekki inşallah hayrilsüyla gebe kaliriz diyorum ya cok rahım şekli var herkes bir olmuyo işte :) benımki bana cok küçük geldi ultrasyonda hayirlisi

Yani tamam belirti oluyodu bendede ama kafamı kaldıramıylrum yatıyorum yemegş yatip yatıo kalkıp yapiyorum uyuya kalmişim yine bugun 11 de uyanmama ragmen :/ tamam inş ama yarin bir test almak istiyorum macerali bir pazat benı beklıyo eger bişi varsa bakım yoksa korkarim yani bişi olur diyr

Kızlar sinirimden ölücem yaa!! Bu saatte yazıyorum. Yumurtlama günüm, ama biz acil şehir dışına çıktık ve şuan eltimin evindeyiz, kalacak yer olmadığından balkonda yatıyoruz!! Ya bu 3. Deneme ve her seferinde yumurtlama günü kaçar mı ya!! Valla vardır hayır diyorum ama sinir de oluyorum! Yani off işte offf

Bu ay olur insallah gerek kalmaz ama bende deneyim gerci annem geliyo yanima onun yaninda yapamam ama o bilmiyo cocuk istedigimizi isyerime koyarim ama taze cekilmis corekotunu nerden bulcaz
Ben aktara normal corekotu almaya gitmistim.bir sekilde evde kendim öğütmeye calisirim diye dusunmustum.corekotu isteyince aktardaki adam ogutulmusude var dedi.bende aslinda bana ogutulmus lazim ama taze cekilmesi gerekiyor dedim.cok miktardaysa cekelim taze dedi.ben az alacagim ama dedim.sanirim ne kadar caresiz oldugumu anlayip bana acidi adam ki az miktarda almama ragmen taze taze cekip verdi. Allah razi olsun o insandan :) taze olmasi cok onemliymis eski cekilmislerin yararli yaglari ucup gidiyormus.o yuzden bulabilirsen taze cektir canim yada evde kendin rondada cekmeye calis.belki havanda dovebilirsin.gerci oyle zor olur.insallah sende bulur yaparsin.şifa olur bizlere.hersey bebislerimiz icin.biz elimizden geleni yapalim Allah'im da cabalarimizi gorup yuzumuzu guldursun insallah.offf ne uzun yazdim yaaa :KK48:

Bu karisim yumurtalari buyutup hormanlari duzenliyormus. Boylece hamile kalmak kolaylasiyormus. Erkeklerde duzenli olarak corekotu kullandiklarinda sperm sayisinda ve hareketliliginde artis oluyormus

Bu karisim yumurtalari buyutup hormanlari duzenliyormus. Boylece hamile kalmak kolaylasiyormus. Erkeklerde duzenli olarak corekotu kullandiklarinda sperm sayisinda ve hareketliliginde artis oluyormus
Corekotunun zaten herseye bi faydasi varmis bundada vardir bi hikmeti rabbim tez zamanda versin bebislerimizi

Kızlar benim bugün yumurtlama günüm ama hiç akıntım olmuyo. Yumurta çatladığı zaman uzayan akıntı olur diyorlar ya ben de hiç olmuyo. İllaki yumurtlama zamanında bu akıntı olması gerekiyor mu.
Göğüslerim acıyo Üzerlerine yatamıyorum kasık ağrım hiç olmuyo
Sizce ben de yumurtlama problemi mi var yardımcı olur musunuz. Doktora ayın 17sinde randevum var.

Back