• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar göğüslerim şişti, sol kasigima arada sancı giriyor. Yüzümde bir sivilce çıktı. Adete yarın son 3. Sanırım adet olcam. Off off.

Kendimizi dinleyip sadece kendimize eziyet ediyoruz evet bende dahil hepimiz akisina birakalim her adet oldumuz ilk gunden itibaren yeni umit bizim icin yine dogmus oluyor

kızlaaar listemiz güncellendi maşallah upuzuuun ve umarım hepsine ay sonunda hamiş yazılacak. hepinizin yazdıklarını okuyorum ama kısıtlı zamanım olduğundan tek tek cevap veremiyorum. haftaya her gün burada olacağım :)

golgelericinde golgelericinde canım çok sevindim, çok çok tebrik ederim. keyifli hamilelik geçirmeni ve sağlıkla bebişini kucağına almanı canı gönülden diliyorum.

Y yasi_35 - test bekliyoruz!
@minnoskabarikkek - test bekliyoruz!
melita09 melita09 - 30 Ağustos
E ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
N nnrr - 2 Eylül
ruhumAsya ruhumAsya - 3 Eylül
gultaha2008 gultaha2008 - 4 Eylül

kızlar günler gelmiş hatta geçenler var. durumlar nasıl? hepinize hamiş yazmayı bekliyorum :)

kızlaaar listemiz güncellendi maşallah upuzuuun ve umarım hepsine ay sonunda hamiş yazılacak. hepinizin yazdıklarını okuyorum ama kısıtlı zamanım olduğundan tek tek cevap veremiyorum. haftaya her gün burada olacağım :)

golgelericinde golgelericinde canım çok sevindim, çok çok tebrik ederim. keyifli hamilelik geçirmeni ve sağlıkla bebişini kucağına almanı canı gönülden diliyorum.

E ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
N nnrr - 2 Eylül

kızlar günler gelmiş hatta geçenler var. durumlar nasıl? hepinize hamiş yazmayı bekliyorum :)
Cnm
Beni de ekle bat 6 aylul fkt bende adet olacak gibi ağrılar var ama hamilelik te de boyle oluyordu belirtiler ..ikinci bebeğimi istiyriz 10 aydır çalışıyoruz malesef Bi sonuc yok oglum 3 yasinda ama ben onda ki belirtileri unuttum bile :(

Merhaba Arkadaşlar :

Denememizin 3.üncü ayindayiz Bat tarihim 11 eylül ..
Dişardan siteyi sürekli takip ediyordum içimi dökmek paylaşmak istedim 1 sene 4 aylık evliyim ilk ay olmayinca doktora gittim rahmım kalp seklındeymiş ama bi sorun teşkik etmiyor zannimca beklemediyim bende sizler gibi kirmizilardan nefret ediyorum
Bu ay bilerek kafamizi boşalttik tatilde denedik durduk geldim karnimda batmalar oluyor gögüslerim içten aciyo sizin gibi bende söz verdim adet tarihim geçen kadar test almicam zaten toplasan 3 ayda 3 kez filan almişimdir hamile oldugumu hisssediyoruö demeye korkuyorum resmen olmadigim zaman üzülüyorum çünkü ....

Birde 3 gündür kolumu kaldiramayacak kadar halsizim akşamlari iyi oluyorum biraz ama bu kadar halsizlik benı düşündürmüyor degil herkesin hakkımda hayirlisi olsun

Cnm
Beni de ekle bat 6 aylul fkt bende adet olacak gibi ağrılar var ama hamilelik te de boyle oluyordu belirtiler ..ikinci bebeğimi istiyriz 10 aydır çalışıyoruz malesef Bi sonuc yok oglum 3 yasinda ama ben onda ki belirtileri unuttum bile :KK43:

Cok tesekkur ederim darisi size olsun dua ediyorum cok cok.. umarim doktorda da bi sorun çıkmaz sancilarim ve batmalarim var

Ben bugün adet oldum gene olmadı gene olmadı artık bat 2 ekim :-(

Merhaba Arkadaşlar :

Denememizin 3.üncü ayindayiz Bat tarihim 11 eylül ..
Dişardan siteyi sürekli takip ediyordum içimi dökmek paylaşmak istedim 1 sene 4 aylık evliyim ilk ay olmayinca doktora gittim rahmım kalp seklındeymiş ama bi sorun teşkik etmiyor zannimca beklemediyim bende sizler gibi kirmizilardan nefret ediyorum
Bu ay bilerek kafamizi boşalttik tatilde denedik durduk geldim karnimda batmalar oluyor gögüslerim içten aciyo sizin gibi bende söz verdim adet tarihim geçen kadar test almicam zaten toplasan 3 ayda 3 kez filan almişimdir hamile oldugumu hisssediyoruö demeye korkuyorum resmen olmadigim zaman üzülüyorum çünkü ....

Birde 3 gündür kolumu kaldiramayacak kadar halsizim akşamlari iyi oluyorum biraz ama bu kadar halsizlik benı düşündürmüyor degil herkesin hakkımda hayirlisi olsun
Canım hoşgeldin aramıza. Regl ve hamişlik belirtileri birbirine cok benziyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin sen iyi düşünmeye çalıs cnm umarım ilk msjın ugur getirir, 2. msjda müjde bekliyoruz senden :)

E ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
N nnrr - 2 Eylül

Herkese günaydın. Ben de aranıza dün katıldım. Herkes çok sıcak karşıladı beni. Çok teşekkür ederim. Bat 19 Eylül Beni de listeye ekler misiniz.

Back