- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
Kizlar ben 15 deyip duruyodum esim hatirllatti 15 degil 13 senin die cnm onu hesapliyomus icinden 10 gun kalmis yani 11 inde kan testi yapicam belki dogum gunu suprizi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar hamilelik icinde gecerli seyler ama cnmKızlar göğüslerim şişti, sol kasigima arada sancı giriyor. Yüzümde bir sivilce çıktı. Adete yarın son 3. Sanırım adet olcam. Off off.
İnsan umitlenmek istiyor ama 9 aydır tek çizgi:)Bunlar hamilelik icinde gecerli seyler ama cnm
Inşallah bu ay hiçbirimizin umudu kırılmasın tez zamanda güzel haberlerini alırız senindeYok cnm henüz 4 aydır deniyoruz. İnş olacak bu ay hepimizin gelsin cift cizgilerr :))
Cnmkızlaaar listemiz güncellendi maşallah upuzuuun ve umarım hepsine ay sonunda hamiş yazılacak. hepinizin yazdıklarını okuyorum ama kısıtlı zamanım olduğundan tek tek cevap veremiyorum. haftaya her gün burada olacağım :)
golgelericinde canım çok sevindim, çok çok tebrik ederim. keyifli hamilelik geçirmeni ve sağlıkla bebişini kucağına almanı canı gönülden diliyorum.
Y yasi_35 - test bekliyoruz!
@minnoskabarikkek - test bekliyoruz!
melita09 - 30 Ağustos
E ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
N nnrr - 2 Eylül
ruhumAsya - 3 Eylül
gultaha2008 - 4 Eylül
kızlar günler gelmiş hatta geçenler var. durumlar nasıl? hepinize hamiş yazmayı bekliyorum :)
Cnm
Beni de ekle bat 6 aylul fkt bende adet olacak gibi ağrılar var ama hamilelik te de boyle oluyordu belirtiler ..ikinci bebeğimi istiyriz 10 aydır çalışıyoruz malesef Bi sonuc yok oglum 3 yasinda ama ben onda ki belirtileri unuttum bile
Ben bugün adet oldum gene olmadı gene olmadı artık bat 2 ekim :-(
Cnm üzülmek yok demek ki daha zamanımız gelmemiş, sabır edelim muradımıza erelim inşBen bugün adet oldum gene olmadı gene olmadı artık bat 2 ekim :-(
Cnm en çok çalışanlardan biri sendin inş hamişlik belirtileridir onlarKızlar göğüslerim şişti, sol kasigima arada sancı giriyor. Yüzümde bir sivilce çıktı. Adete yarın son 3. Sanırım adet olcam. Off off.
Canım hoşgeldin aramıza. Regl ve hamişlik belirtileri birbirine cok benziyor. Allah hakkımızda hayırlısını versin sen iyi düşünmeye çalıs cnm umarım ilk msjın ugur getirir, 2. msjda müjde bekliyoruz senden :)Merhaba Arkadaşlar :
Denememizin 3.üncü ayindayiz Bat tarihim 11 eylül ..
Dişardan siteyi sürekli takip ediyordum içimi dökmek paylaşmak istedim 1 sene 4 aylık evliyim ilk ay olmayinca doktora gittim rahmım kalp seklındeymiş ama bi sorun teşkik etmiyor zannimca beklemediyim bende sizler gibi kirmizilardan nefret ediyorum
Bu ay bilerek kafamizi boşalttik tatilde denedik durduk geldim karnimda batmalar oluyor gögüslerim içten aciyo sizin gibi bende söz verdim adet tarihim geçen kadar test almicam zaten toplasan 3 ayda 3 kez filan almişimdir hamile oldugumu hisssediyoruö demeye korkuyorum resmen olmadigim zaman üzülüyorum çünkü ....
Birde 3 gündür kolumu kaldiramayacak kadar halsizim akşamlari iyi oluyorum biraz ama bu kadar halsizlik benı düşündürmüyor degil herkesin hakkımda hayirlisi olsun
Canm hemşirecim sonucu paylaş bizle cıkınca cok merak ediyorummmmKizlar ben 15 deyip duruyodum esim hatirllatti 15 degil 13 senin die cnm onu hesapliyomus icinden 10 gun kalmis yani 11 inde kan testi yapicam belki dogum gunu suprizi olur
Mutlaka paylasirim insallah olumlu olur hepimiz icin sadece benmki degilCanm hemşirecim sonucu paylaş bizle cıkınca cok merak ediyorummmm
Herkese günaydın. Ben de aranıza dün katıldım. Herkes çok sıcak karşıladı beni. Çok teşekkür ederim. Bat 19 Eylül Beni de listeye ekler misiniz.kızlaaar listemiz güncellendi maşallah upuzuuun ve umarım hepsine ay sonunda hamiş yazılacak. hepinizin yazdıklarını okuyorum ama kısıtlı zamanım olduğundan tek tek cevap veremiyorum. haftaya her gün burada olacağım :)
golgelericinde canım çok sevindim, çok çok tebrik ederim. keyifli hamilelik geçirmeni ve sağlıkla bebişini kucağına almanı canı gönülden diliyorum.
Y yasi_35 - test bekliyoruz!
@minnoskabarikkek - test bekliyoruz!
melita09 - 30 Ağustos
E ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
N nnrr - 2 Eylül
ruhumAsya - 3 Eylül
gultaha2008 - 4 Eylül
kızlar günler gelmiş hatta geçenler var. durumlar nasıl? hepinize hamiş yazmayı bekliyorum :)
Canım, üzme kendini. Daha uzun günler var önümüzde. İnşallah ekim'de olacaktır. Dualar et ve en önemlisi inancını kaybetme.Ben bugün adet oldum gene olmadı gene olmadı artık bat 2 ekim :-(
canım 1.sayfada (ilk ileti) liste var listede sen de eklisinHerkese günaydın. Ben de aranıza dün katıldım. Herkes çok sıcak karşıladı beni. Çok teşekkür ederim. Bat 19 Eylül Beni de listeye ekler misiniz.