Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

oo hamilelerimiz artışta bu günlerde. Tebrik ederim cnm belirtilerin neler çok ağrın yoksa kimyasal değildir ya git bi doktora

arkadaslar ovulasyon testi kullanan varmı aranızda varsa cevaplayabilirmi ovulasyon testi kaç gun pozitif gösterir dun ve bugun yaptım ıkısıde koyu çift çizgi çıktı

Çok teşekkür ederim canım sagolasin , burdaki herkes o kadar saf ve yürekten istiyor ki bebek rabbim hiçbirimizin kollarini boş birakmasin .

ben Kan ilaci kullandim bitti d vitamini ve folik asit kullaniyorum 2 aydir inş bu ay hamiiş olur müjde veririz vermezseke kismet .

canım bana da septum teşhisi konmuştu sonra mr da yok denildi ama doktorum hala daha şüpheleniyor açıkçası hamile kalmaya kesinlikle engel denilemez ama hamilelikte rahmimizin şekli bozuk olduğu için bebek yeterli yer bulamadığı için düşüklere yada erken doğuma sebep olabiliyormuş dikkatli ol seni korkutmak amaçlı yazmıyorum bunu sadece iyi bir doktor bul seni iyi yönlendirsin ki güzel bir hamilelik geçir hayırlısı olsun

Merhaba kızlar,
Geçen cumartesiden beri belim ağrıyor. Sanırım ters bir hareket yaptım ve tutuldu. Günlerdir size bakamadım.
Kasıklarımda ağrı var. arada karnım ağrıyo midem bulanıyor. ama korse takıyorum ondan dolayı olabilir.

Umarım sizlerde hayırlı haberler vardır.
Hamilelik haberini alan herkesi çok çok tebrik ederim. Darısı bizlerin başına :)

tebrik ederim saglıkla al kucagınaaaa

Tebrikler cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizlere dua et hamişlerin duası kabul olurmuş :)

Bende geldim aranıza kızlar biraz önce yedim kırmızı kartı elveda agustos hosgeldin eylul moduna aldım kendimi bu ay bende ilk defa ovulasyon testiyle deniycem hayırlısı neyse o olsun 7 senedir ugras ugras sistim.Gecen sene ikinci bebegimide kaybedince pes etmistim ugrasmiyordum bu ay geldiler yine bana sıkı calismalara basliycam.Umarım bebek isteyen herkese bu ay cok ugurlu gelir hepimizin kucagi dolsun evimiz mis gibi bebek koksun ya

cok guzel canımmm çok sevindim:)

Kızlar ben sogan kürü yapyrmda gunde iki dgl ama 1 yapyrm benim akıntım falan olmuyo dun biri iltihap olanda olur sen temzmssn dmek ki dedi bıraksam mı yapmayı bide yumurtlama donemimdym zarari olursa diye yapmak istemyrm

9 gün adetim geçikmişti stresten gittim acaba kist filan mi var diye ama bişi yoktu yani kalp seklı var dedi üstten alttan muayne etti öyle dedi ama bana sakıncasi var demedi tuvalete sıkışmiş bi şekilde gel dedi bakalim başka bir doktora gidecegim işte internetten okududm zor bir hamilelik bekliyormuş bizi ..

arkadaslar ovulasyon testi kullanan varmı aranızda varsa cevaplayabilirmi ovulasyon testi kaç gun pozitif gösterir dun ve bugun yaptım ıkısıde koyu çift çizgi çıktı

canım ben kullanıyorum iki gün koyu çizgi çıkıyor
diğer günler silik çıkıyor
en koyu olduğu günler yumurtlama gününü gösteriyor

canım tebrik ederim
inşallah bizlere ettiğin dualar da kabul olur

adetime 1 gün kaldı normal koşullarda yarın olmam gerek umarım olmam :) 9 eylül evlilik yıldönümümüz bi kaç gündür de eşimle limoniyiz belki ilaç gibi gelir psikolojim darma duman

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…