- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.001
Dr la gorustun mu canm biraz dusuk gibi gec dollenme galiba senin minigindeKizlar kan değerim 370 cikmis
Hayir canim doktirla konusamadim insallah cumaertesi gidicem evvet geç dollrnme qaliba zaten yumurtam adetin 18 ci gunu catlamisdi umarim bir sorun cikmazDr la gorustun mu canm biraz dusuk gibi gec dollenme galiba senin miniginde
teşekkür ederim canım güzel inyşallah atabilirim üzerimden sanırım bende biraz hassasım hamilelikten dolayı, arada aklıma gelince sözleri çok ağırıma gidiyo zor tutuyorum kendimi işte olmasam herhalde bağıra bağıra ağlardımEşler arasında diye ne olduğunu sormuyorum canım ama arada bir çok gereksiz bir nedenden dolayı bile olabiliyor böyle şeyler. Muhtemelen onunda canı başka bir şeye sıkkındı, stres yüklüydü ve sana patladı. Kesinlikle doğru bulmasam da erkekler arada bir eşeklik geni ağır basınca başkalaşım yaşayabiliyor. Aslında onlarda bizim ne kadar hassas bir dönemde olduğumuzu biliyorlar ama sanırım onların da ayrı bir heyecanı ve korkusu var. O yüzden kendi canını ve bebeğini üzme. Unutma ki seni en iyi o hissediyor şu an minicik kalbiyle. Çık bir hava al, hatta bebek mağazalarına bak. Akşama da sakin kal. sessizlik en güzel silah. anlasın eşeklik ettiğini.
kaç gün geçti canım adetin. benim 1 hafta geçtiğinde 217 di bence düşük değilHayir canim doktirla konusamadim insallah cumaertesi gidicem evvet geç dollrnme qaliba zaten yumurtam adetin 18 ci gunu catlamisdi umarim bir sorun cikmaz
Cikmaz cnm allahin izniyle allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahHayir canim doktirla konusamadim insallah cumaertesi gidicem evvet geç dollrnme qaliba zaten yumurtam adetin 18 ci gunu catlamisdi umarim bir sorun cikmaz
Kizlar kan değerim 370 cikmis
teşekkür ederim canım güzel inyşallah atabilirim üzerimden sanırım bende biraz hassasım hamilelikten dolayı, arada aklıma gelince sözleri çok ağırıma gidiyo zor tutuyorum kendimi işte olmasam herhalde bağıra bağıra ağlardım
kızlar lh 3 küsür estradiol 389 çıkmış doktor bugün yarın ilişki cumartesi aşılama dedi.. inşallah ben de burda sevinç naraları atabilirim... az kaldı.. bakalım.. allah yüzümüze gülecek mi..
zaten maaşalla 3-4 gündür hiç durmuyor sürekli hareket halinde, çok güzel bir duygu zaten bebeğim de olmasa çok farklı olurdu zaten herşey sanırım. emin ol çok güzel bu hareketleri hissetmek. ben burdayım anne diyor bana merak etme diyor sanki. eminim anlıyorsun dur da hissettiğinde çok daha farklı,yok yok ağlama, derin bir nefes al, bebeğinin hareketlerine yoğunlaş ve minik annesini sakinleştirsin. İstersen de bize dök içini, rahatla. Hamilelik gerçekten hassaslaştırıyor. Saçma ve alakasız şeylerde bile buruklaşıyorum ben.
Yaa CNm Hosgeldinnnnn yokluğun belliydi guruptaCanım haftasonu küçük bir kaçamak yaptık, şehir dışındaydık. Sonrada gelince iki gün çok halsizdim evde dinlendim. O yüzden gelemedim buralara ama sizi çok özledim valla.
Çoook teşekkür ederim
İnsaallah CNm ya hadi bakalim bu ay bize guzel haberler ver umarim tutar asilaman :)kızlar lh 3 küsür estradiol 389 çıkmış doktor bugün yarın ilişki cumartesi aşılama dedi.. inşallah ben de burda sevinç naraları atabilirim... az kaldı.. bakalım.. allah yüzümüze gülecek mi..
hoşbuldum, sağol canım :)Yaa CNm Hosgeldinnnnn yokluğun belliydi gurupta
İnsaallah CNm ya hadi bakalim bu ay bize guzel haberler ver umarim tutar asilaman :)
Birde progestan kullaniyorum ve prospektusunde siddetli agri, migren agrisi yaparsa ilaci kullanmayi birakip doktorunuza danisin diyor. Doktoru aradim bugun 1hafta daha kullanman gerekiyor istersen vaginal al ilaci dedi ama napsam bilemedim
Dur bakalım ins kesilir ya neden gelir ki acaba devamı gelirse doktora git mutlaka cnmkızlar az önce tuvalete gidince peçeteye akıntının içinde ince ince kırmızılık geldi yine. off bunu görünce çok kötü oluyorum.
Dur bakalım ins kesilir ya neden gelir ki acaba devamı gelirse doktora git mutlaka cnm
Canım bende de baş ağrıları oldu. Ve 24 saatten uzun sürüyordu. Hamilelikte olabilecek bir durum. Başın ağrıdığında soğuk ya da sıcak kompresi dene. Ben boynuma başıma buz koyuyordum, ağrı geçiyordu. Çok sık olursa doktoruna danış.Kizlar yardim lutfensizinde siddetli bas agrilariniz oluyor mu. Bende hamilelik oncesi migren zaten vardi. 1haftadir nerdeyse hergun agri cekiyorum. Bu sabah kalktim deli gibi agriyor
Zor bela ise gittim belki gecer diye ama ne care mecburen izin alip dondum. Parol da fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?