- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.021
Canım korkma. Büyük bir ihtimal bebiş tam yerleşiyor. Ve yerleşme lekesi olabilr bu dönemde. Progestan kullanıyorsan ilacı al ve ayaklarının altına yastık koyup dinlen. Birkaç gün dinlen ki bebek tam tutunsun annesine.kızlar az önce tuvalete gidince peçeteye akıntının içinde ince ince kırmızılık geldi yine. off bunu görünce çok kötü oluyorum.
Yaaa ne guzel yaa Nasıl imrendim sana Suan da cnmmmmm insaalah sagkikla alırsın Prensesini kucağına bizi de dua da unutmayın olur muKızlar, bugün doktora gittik. Bebişimi gördüm, maşallah bebişim iyi. Ve bugün cinsiyeti de kesinleşti. Bir kızımız olacak. Allah tüm hamişleri bebeğine sağ salim kavuştursun bizlere de nasip etsin. İsteyen herkes inşallah en kısa zamanda bu mucizeyi yaşar.
bende oturdum ikiz anneleri okuyorumYaaa ne guzel yaa Nasıl imrendim sana Suan da cnmmmmm insaalah sagkikla alırsın Prensesini kucağına bizi de dua da unutmayın olur mubata kaldı iki yada uc gun ama umutlarım azalıyor benim adet belirtileri var
Rabbim daha güzelini sana nasip etsin canım. Çok şükür diyorum hep ve kimseye evlat arattırmasın. Sizden de güzel haberler alacağız inşallah. İsteyen herkesi dualarıma katıyorum.Yaaa ne guzel yaa Nasıl imrendim sana Suan da cnmmmmm insaalah sagkikla alırsın Prensesini kucağına bizi de dua da unutmayın olur mubata kaldı iki yada uc gun ama umutlarım azalıyor benim adet belirtileri var
birini buldum ikincisi kaldı...
bende oturdum ikiz anneleri okuyorumnasıl heveslendiyorum
CNm yaa insaallah Rabb'im o guzel kalbine gore versin sağlıkli tatlı mı tatli bir kız bir erkek ikiz versin sana
bende oturdum ikiz anneleri okuyorumnasıl heveslendiyorum
Amiiiin CNmRabbim daha güzelini sana nasip etsin canım. Çok şükür diyorum hep ve kimseye evlat arattırmasın. Sizden de güzel haberler alacağız inşallah. İsteyen herkesi dualarıma katıyorum.
Sanmıyorum CNm bisey olmaz ama sen yine dikkatli ol :)Kizlar biraz once unutup arkadasin 4 yasindakini kizini kucagima aldim kasima agri girdi cok korktum bise olmaz demi
inşaalahhh sana da bana da tüm bekleyenlere versin rabbim..CNm yaa insaallah Rabb'im o guzel kalbine gore versin sağlıkli tatlı mı tatli bir kız bir erkek ikiz versin sana
Cnm cok sukr iyiyim kanama fln olur die korktum ama olmadiSanmıyorum CNm bisey olmaz ama sen yine dikkatli ol :)
Homely_angel aman dikkat et CNm ayaklarını dikerek yat ins devamı gelmez Rabb'ime emanetsin
Canım korkma. Büyük bir ihtimal bebiş tam yerleşiyor. Ve yerleşme lekesi olabilr bu dönemde. Progestan kullanıyorsan ilacı al ve ayaklarının altına yastık koyup dinlen. Birkaç gün dinlen ki bebek tam tutunsun annesine.
süper canım çok sevindim, amin tatlım amin Rabbim kimseye yavrusuyla ilgili sıkıntı göstermesin.Kızlar, bugün doktora gittik. Bebişimi gördüm, maşallah bebişim iyi. Ve bugün cinsiyeti de kesinleşti. Bir kızımız olacak. Allah tüm hamişleri bebeğine sağ salim kavuştursun bizlere de nasip etsin. İsteyen herkes inşallah en kısa zamanda bu mucizeyi yaşar.
bir şey olmaz ama bir daha yapma öyle hareketler. Bazen ben de saçmalıyorum, hızlı hızlı yürüyorum filan sonra kızıyorum kendime.Kizlar biraz once unutup arkadasin 4 yasindakini kizini kucagima aldim kasima agri girdi cok korktum bise olmaz demi
Ole cnm ya daha baslariya o yuzden allimizdan cikabiliyo ama saglikla buyuyunce bebisler zaten agirlascak hareketlerbir şey olmaz ama bir daha yapma öyle hareketler. Bazen ben de saçmalıyorum, hızlı hızlı yürüyorum filan sonra kızıyorum kendime.
canım benimde 22 çıkmıştı moralini bozma bekle biraz dahaKizlar kan değerim 370 cikmis
link atarmisin ya ben bulamadım o sayfayiCanim sen neden ekim anneleri topiğine gelmiyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?