Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım böyle düşünme belki de yerleşiyordur. bak ne sürprizler okuyoruz. Her şey gönlüne göre olsun ve inşallah en kısa zamanda gelip buraya mutlu haberi yaz.

Homely_angel nerdesin CNm yav iki gundur yoksun dogum günün kutlu olsunnnnn iyi ki doğmuşsun

Canım haftasonu küçük bir kaçamak yaptık, şehir dışındaydık. Sonrada gelince iki gün çok halsizdim evde dinlendim. O yüzden gelemedim buralara ama sizi çok özledim valla.
Çoook teşekkür ederim

interiorarchitect noldu tatlım, umarım önemli bişi değildir

Homely_angel cnm sen yokken buralar sepsessizdi valla biraz once yazamadim her hamileye ayri sewiniyo insan valla biliyorum hepimiz saglikla alalim insallah

Arada bir bir kaç gün uzak kalsam da geliyorum canım hiç bırakır mıyım bütün liste hamiş olmadan buraları :) Hem 41 kere maşallah listemizde tamamen hamiş yazmasına çok kalmadı bence :)

Arada bir bir kaç gün uzak kalsam da geliyorum canım hiç bırakır mıyım bütün liste hamiş olmadan buraları :) Hem 41 kere maşallah listemizde tamamen hamiş yazmasına çok kalmadı bence :)
Bencede az kaldi allahin izniyle burada hamile topigi olacak kimse hamile kalmaya calismadan bebek muhabbetleri edelim

kızlarrr benim moralim çok bozuk eşimle tartıştık. aslında tartışmadık, o birsürü laf söyledi ben ağlama krizine girdim

kızlarrr benim moralim çok bozuk eşimle tartıştık. aslında tartışmadık, o birsürü laf söyledi ben ağlama krizine girdim

Eşler arasında diye ne olduğunu sormuyorum canım ama arada bir çok gereksiz bir nedenden dolayı bile olabiliyor böyle şeyler. Muhtemelen onunda canı başka bir şeye sıkkındı, stres yüklüydü ve sana patladı. Kesinlikle doğru bulmasam da erkekler arada bir eşeklik geni ağır basınca başkalaşım yaşayabiliyor. Aslında onlarda bizim ne kadar hassas bir dönemde olduğumuzu biliyorlar ama sanırım onların da ayrı bir heyecanı ve korkusu var. O yüzden kendi canını ve bebeğini üzme. Unutma ki seni en iyi o hissediyor şu an minicik kalbiyle. Çık bir hava al, hatta bebek mağazalarına bak. Akşama da sakin kal. sessizlik en güzel silah. anlasın eşeklik ettiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…