- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.981
Kızlar Günaydın, ben doğum takvimini kaldiriyorum. Çünkü dün birliktelik oldu. sabah kalktigimda baya kahve leke gelmişti iç çamaşırıma. . . daha bata 5 var basladiysa kahve leke bunun sonu adettir. artık takip etmek istemiyorum buraları. . . hakkınızı helal edin. Güzel haberlerini için bakarım inş.
Gunaydin canlarim bu topigin bole durgun olmasi hic hosuma gitmiyor insallah kotu seylr yasanmiyodur
günaydın kızlar benim aşılama cuma günü... inşallah hayatımda güzel şeyler olur...
Amin cnm benm cok tesekkur ederim sen nerelerdeydin kotu bise oldu die korktum
Homely_angel kiz cok sukur donmuşsun bay korkuttun bizleri cok sukur ki iyisin ozledik valla
Homely_angel cnm sen yokken buralar sepsessizdi valla biraz once yazamadim her hamileye ayri sewiniyo insan valla biliyorum hepimiz saglikla alalim insallah
İyiyim çok şükür canım geçici bi surec diyeyim sen nasılsın minigin nasıl:)
Bencede az kaldi allahin izniyle burada hamile topigi olacak kimse hamile kalmaya calismadan bebek muhabbetleri edelimArada bir bir kaç gün uzak kalsam da geliyorum canım hiç bırakır mıyım bütün liste hamiş olmadan buraları :) Hem 41 kere maşallahlistemizde tamamen hamiş yazmasına çok kalmadı bence :)
İyiyim çok şükür canım geçici bi surec diyeyim sen nasılsın minigin nasıl:)
Bencede az kaldi allahin izniyle burada hamile topigi olacak kimse hamile kalmaya calismadan bebek muhabbetleri edelim
kızlarrr benim moralim çok bozuk eşimle tartıştık. aslında tartışmadık, o birsürü laf söyledi ben ağlama krizine girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?