• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar az önce tuvalete gidince peçeteye akıntının içinde ince ince kırmızılık geldi yine. off bunu görünce çok kötü oluyorum.
Canım korkma. Büyük bir ihtimal bebiş tam yerleşiyor. Ve yerleşme lekesi olabilr bu dönemde. Progestan kullanıyorsan ilacı al ve ayaklarının altına yastık koyup dinlen. Birkaç gün dinlen ki bebek tam tutunsun annesine.

Kızlar, bugün doktora gittik. Bebişimi gördüm, maşallah bebişim iyi. Ve bugün cinsiyeti de kesinleşti. Bir kızımız olacak. Allah tüm hamişleri bebeğine sağ salim kavuştursun bizlere de nasip etsin. İsteyen herkes inşallah en kısa zamanda bu mucizeyi yaşar.
Yaaa ne guzel yaa Nasıl imrendim sana Suan da cnmmmmm insaalah sagkikla alırsın Prensesini kucağına bizi de dua da unutmayın olur mu :KK42: bata kaldı iki yada uc gun ama umutlarım azalıyor benim adet belirtileri var :(

Yaaa ne guzel yaa Nasıl imrendim sana Suan da cnmmmmm insaalah sagkikla alırsın Prensesini kucağına bizi de dua da unutmayın olur mu :KK42: bata kaldı iki yada uc gun ama umutlarım azalıyor benim adet belirtileri var :KK43:
Rabbim daha güzelini sana nasip etsin canım. Çok şükür diyorum hep ve kimseye evlat arattırmasın. Sizden de güzel haberler alacağız inşallah. İsteyen herkesi dualarıma katıyorum.

Kizlar biraz once unutup arkadasin 4 yasindakini kizini kucagima aldim kasima agri girdi cok korktum bise olmaz demi

Homely_angel Homely_angel aman dikkat et CNm ayaklarını dikerek yat ins devamı gelmez Rabb'ime emanetsin

işe geldim ki canım, yatma şansım olmuyor. akşam hep yattım, Allah' a şükür artış olmadı ama böyle çok hafif gaz krampı veya yumurtalıkların orada minik ağrılar hissediyorum. Normal midir ki?

Canım korkma. Büyük bir ihtimal bebiş tam yerleşiyor. Ve yerleşme lekesi olabilr bu dönemde. Progestan kullanıyorsan ilacı al ve ayaklarının altına yastık koyup dinlen. Birkaç gün dinlen ki bebek tam tutunsun annesine.

bu haftalar rahime doğru kayma zamanlarıymış. Zaten çok çok az yani dikkatli bakmasam görmem. ama işte evhamlı ben :oops:

Kızlar, bugün doktora gittik. Bebişimi gördüm, maşallah bebişim iyi. Ve bugün cinsiyeti de kesinleşti. Bir kızımız olacak. Allah tüm hamişleri bebeğine sağ salim kavuştursun bizlere de nasip etsin. İsteyen herkes inşallah en kısa zamanda bu mucizeyi yaşar.
süper canım çok sevindim, amin tatlım amin Rabbim kimseye yavrusuyla ilgili sıkıntı göstermesin.

Back
X