- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.961
kızlar henüz çatlamadı yumurtalar ama şeffaf akıntı geliyor.. doktora sordum yumurtlama dönemine giriyorsun normal dedi ben hep o akıntı gelince çatladı zannediyordum denek sonra çatlıyormuş geldikten
Cok sasırdımBende oyle biliyodum gecen ay gittim 13.gunde 15 mm dedi yumurtan cumartrsiye anca buyur cartlar cumartesi gel dedi. 14. Gun yani ertesi gunu seffaf akintik geldi. Aa dedim ben yanlis biliyomusum demekki ertesi gun bi gittim doktor seyy degerlindirmismiydiniz catlamista yumurta dedi.
yaa inş bana da yarın çatlamış demezzzzBende oyle biliyodum gecen ay gittim 13.gunde 15 mm dedi yumurtan cumartrsiye anca buyur cartlar cumartesi gel dedi. 14. Gun yani ertesi gunu seffaf akintik geldi. Aa dedim ben yanlis biliyomusum demekki ertesi gun bi gittim doktor seyy degerlindirmismiydiniz catlamista yumurta dedi.
eğer öatladıysa ve aşılama yapılamazsa doktorun elimden çekeceği var boğazına yapışırım o kadar iğne yaptım kendimeCok sasırdım
Kızlar ben bu duruma iki doktorun dediği resmen çelişiyor
Homely_angel @dilayca nerdesiniz Can'larım ha merak ediyoruz
ayyy iyice evham yaptımm benim 16 mm di biri o zmn o gittiii mi yaaaa ağlıcamm biri de 14 mm dioduu üffffBende oyle biliyodum gecen ay gittim 13.gunde 15 mm dedi yumurtan cumartrsiye anca buyur cartlar cumartesi gel dedi. 14. Gun yani ertesi gunu seffaf akintik geldi. Aa dedim ben yanlis biliyomusum demekki ertesi gun bi gittim doktor seyy degerlindirmismiydiniz catlamista yumurta dedi.
Dur dur üzülme hemen ben birimde okudum o akındı geldi ama çatlamamıştıayyy iyice evham yaptımm benim 16 mm di biri o zmn o gittiii mi yaaaa ağlıcamm biri de 14 mm dioduu üffff
Canim sen neden ekim anneleri topiğine gelmiyorsun ?@dilayca canım nerelerdesin. nasılsın ?
ayy inş öledir uyuyup uyuyup geri uyanıyorum...Evet bende de oyle olmusdu yumurta buyuyor o zamanlarda akinti geliyor bende akinti adetin 15 ci gunu geldi ve hic kesilmedi devam etdi 18 gunu catladi
CNm sadece kasık Ağrı'sı ve hafif hafif bel ağrısı vardilfeza canim sende hamilelik belirtisi falan yokmu bence hamileliyin ilk uç belirtisi kasik ağrisi ,goğuslerin buyumesi ve akintinin artmasi insallah sende vardir bu belirtiler
saaoll cnm yaa inş öledirr ama geçen ayki gibi çok fazla ve bi anda geldi yine içi damar damar kandı ...Dur dur üzülme hemen ben birimde okudum o akındı geldi ama çatlamamıştıruziyye senin oyle oldu sanki dimi yumurta akı akıntı geldi ama henuz çatlamadi demişti dr yanlış mı hatırladım
Hadi yaa dur bakalım insaalah oyle bir ihmal soz konusu değildir bu sabah mı geldi sen simdi iyi kenara yaz eğer adet olursa. bakalım adetin bu gunden kac gun sonra olacak iyice emin olursun o zmn ama insaalah adet olmazsın cnmmmm gekir minisin Göbusune :)saaoll cnm yaa inş öledirr ama geçen ayki gibi çok fazla ve bi anda geldi yine içi damar damar kandı ...
akşam 18.30 du yarın erkenden doktordayım... yazarım sizeHadi yaa dur bakalım insaalah oyle bir ihmal soz konusu değildir bu sabah mı geldi sen simdi iyi kenara yaz eğer adet olursa. bakalım adetin bu gunden kac gun sonra olacak iyice emin olursun o zmn ama insaalah adet olmazsın cnmmmm gekir minisin Göbusune :)
Cnmm snnki oylee degildirrr belki bnm 1 taneydi 15 mm catlams bnde anlmdm. Uzulme herkesn ayni olck dye bsee yk ki bnm ilk dfa gcn ay catldi o kdr kucuk. Bide yumurtlma donemine girince beyaz seffaf gbi bi akinti geliyoo bide catldgnda uzayan bi akinti geliyoo sana yumrtlma dnemine girfn dye gelmstrrayyy iyice evham yaptımm benim 16 mm di biri o zmn o gittiii mi yaaaa ağlıcamm biri de 14 mm dioduu üffff
adetine daha varmış canım. bence sabırlı ol, adetin 5-6 gün geçmeden kan testi yaptırma , erken yaptırınca çok sıkıntılı oluyor beklemesi, adet gününde gebelik testi yapYarın sabah adete 4 gun kaliyor test Yapicam bugünkü ovulasyon da böyle cikti bakalım beni meler bekliyor bu ay sevinç mi hüzün muEki Görüntüle 1774553 ruziyye elinde test var mı ovulasyon yapsana sende koyu çıkacakmı yaa .. Kan testine gittin mi bu arada ne yaptın
tatlım ben çok yoğunum iş yerinde, birde eşimi erken bitirip çıkmaya çabalıyorum. müdürle öyle anlaştık. geç gelip işimi bitirince de çıkıcam, sağ olsun idare ediyor. bu yüzden giremiyorum, ama takipdeyim merak etmeyinAy evet ya hic kimsecikler yokHomely_angel @jindam @dilayca ve .s hic kimse yazmiyor hayirdir insallah
Cnm onu yanlislikla gindermisim ewt 212 dr a dagittim rahim kalinligi fln iyi dedi progestoron coraspin verdi bi sebepsiz dusugum oldugu icin
Amin cnm benm cok tesekkur ederim sen nerelerdeydin kotu bise oldu die korktumheyoooooo heyoooooooo heyooooooooooooo
nasıl mutlu oldum anlatamam canım ya, hayırlı uğurlu olsun. Bu bebişin sağlıkla kucağına gelsin inşallah. Rabbim hep güzel haberlerini duyursun sana.
Homely_angel canım doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle ve bebeginle beraber inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?