• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar henüz çatlamadı yumurtalar ama şeffaf akıntı geliyor.. doktora sordum yumurtlama dönemine giriyorsun normal dedi ben hep o akıntı gelince çatladı zannediyordum denek sonra çatlıyormuş geldikten

Bende oyle biliyodum gecen ay gittim 13.gunde 15 mm dedi yumurtan cumartrsiye anca buyur cartlar cumartesi gel dedi. 14. Gun yani ertesi gunu seffaf akintik geldi. Aa dedim ben yanlis biliyomusum demekki ertesi gun bi gittim doktor seyy degerlindirmismiydiniz catlamista yumurta dedi.
Cok sasırdım
Kızlar ben bu duruma iki doktorun dediği resmen çelişiyor :KK34:
Homely_angel Homely_angel @dilayca nerdesiniz Can'larım ha merak ediyoruz :KK57:

ya
Bende oyle biliyodum gecen ay gittim 13.gunde 15 mm dedi yumurtan cumartrsiye anca buyur cartlar cumartesi gel dedi. 14. Gun yani ertesi gunu seffaf akintik geldi. Aa dedim ben yanlis biliyomusum demekki ertesi gun bi gittim doktor seyy degerlindirmismiydiniz catlamista yumurta dedi.
yaa inş bana da yarın çatlamış demezzzz

ayyy iyice evham yaptımm benim 16 mm di biri o zmn o gittiii mi yaaaa ağlıcamm biri de 14 mm dioduu üffff

Evet bende de oyle olmusdu yumurta buyuyor o zamanlarda akinti geliyor bende akinti adetin 15 ci gunu geldi ve hic kesilmedi devam etdi 18 gunu catladi

@jindam canim cok sukur ki iyisiniz valla haber almayinca cok korktuk ben hayla kan vermedim cumaertesi gidecekdim ama yarin gitmeye karar verdim insallah guzel sonuçlar alirim

dilfeza dilfeza canim sende hamilelik belirtisi falan yokmu bence hamileliyin ilk uç belirtisi kasik ağrisi ,goğuslerin buyumesi ve akintinin artmasi insallah sende vardir bu belirtiler

dilfeza dilfeza canim sende hamilelik belirtisi falan yokmu bence hamileliyin ilk uç belirtisi kasik ağrisi ,goğuslerin buyumesi ve akintinin artmasi insallah sende vardir bu belirtiler
CNm sadece kasık Ağrı'sı ve hafif hafif bel ağrısı var :( benim
Dikkatimi çeken su her ay adetime yakın günlerde göğüslerin tas gibi okur siser suanda yumuşacık uçları koyu sanki biraz bu biraz umutlandırıyor beni dun test yaptım adete 5 gun kala çıkmadi tabiki :( yarin sanah Yapicam tekrar adete 3 gun kalacak yarin sabah yaa varya bu ay hamile kalırsam ne adaklar adadım allahım ne olur bana tekrar guzel anneliği Nasip et diye dua ediyorum surekli .. Her gun her an yeni hamile haberleri alıyorum içim gidiyor ne olur benim de olsun benim de ikinci kuzum gelsin diye :KK61::KK61:

saaoll cnm yaa inş öledirr ama geçen ayki gibi çok fazla ve bi anda geldi yine içi damar damar kandı ...
Hadi yaa dur bakalım insaalah oyle bir ihmal soz konusu değildir bu sabah mı geldi sen simdi iyi kenara yaz eğer adet olursa. bakalım adetin bu gunden kac gun sonra olacak iyice emin olursun o zmn ama insaalah adet olmazsın cnmmmm gekir minisin Göbusune :)

Hadi yaa dur bakalım insaalah oyle bir ihmal soz konusu değildir bu sabah mı geldi sen simdi iyi kenara yaz eğer adet olursa. bakalım adetin bu gunden kac gun sonra olacak iyice emin olursun o zmn ama insaalah adet olmazsın cnmmmm gekir minisin Göbusune :)
akşam 18.30 du yarın erkenden doktordayım... yazarım size

ayyy iyice evham yaptımm benim 16 mm di biri o zmn o gittiii mi yaaaa ağlıcamm biri de 14 mm dioduu üffff
Cnmm snnki oylee degildirrr belki bnm 1 taneydi 15 mm catlams bnde anlmdm. Uzulme herkesn ayni olck dye bsee yk ki bnm ilk dfa gcn ay catldi o kdr kucuk. Bide yumurtlma donemine girince beyaz seffaf gbi bi akinti geliyoo bide catldgnda uzayan bi akinti geliyoo sana yumrtlma dnemine girfn dye gelmstrr

Yarın sabah adete 4 gun kaliyor test Yapicam bugünkü ovulasyon da böyle cikti bakalım beni meler bekliyor bu ay sevinç mi hüzün mu :KK43: Eki Görüntüle 1774553 ruziyye ruziyye elinde test var mı ovulasyon yapsana sende koyu çıkacakmı yaa .. Kan testine gittin mi bu arada ne yaptın
adetine daha varmış canım. bence sabırlı ol, adetin 5-6 gün geçmeden kan testi yaptırma , erken yaptırınca çok sıkıntılı oluyor beklemesi, adet gününde gebelik testi yap

Ay evet ya hic kimsecikler yok Homely_angel Homely_angel @jindam @dilayca ve .s hic kimse yazmiyor hayirdir insallah
tatlım ben çok yoğunum iş yerinde, birde eşimi erken bitirip çıkmaya çabalıyorum. müdürle öyle anlaştık. geç gelip işimi bitirince de çıkıcam, sağ olsun idare ediyor. bu yüzden giremiyorum, ama takipdeyim merak etmeyin :p

Cnm onu yanlislikla gindermisim ewt 212 dr a dagittim rahim kalinligi fln iyi dedi progestoron coraspin verdi bi sebepsiz dusugum oldugu icin

heyoooooo heyoooooooo heyooooooooooooo :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
nasıl mutlu oldum anlatamam canım ya, hayırlı uğurlu olsun. Bu bebişin sağlıkla kucağına gelsin inşallah. Rabbim hep güzel haberlerini duyursun sana.

heyoooooo heyoooooooo heyooooooooooooo :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
nasıl mutlu oldum anlatamam canım ya, hayırlı uğurlu olsun. Bu bebişin sağlıkla kucağına gelsin inşallah. Rabbim hep güzel haberlerini duyursun sana.
Amin cnm benm cok tesekkur ederim sen nerelerdeydin kotu bise oldu die korktum

Back
X