- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.621
kendimi o listede göreceğimi hayal edemiyordum ya ben hala inanamıyorum ilk düşüğümü düşündükçe ağlıyorum inşlh rabbim bunu bana bağışlar muhtemel doğma tarihi 14.10.2016 inşlh...
adet sancısı gelmesi normal bana da öyle oluyordu .çizgi çıktıysa vardır birşey yarın sabah ilk idrarla bikez daha yapsana...Yaptım bat günü canım ama sonradan baktığımda çok silik cizgi var ama daha önceki aylarda da öyle olmuştu adet oldum ama bu sefer adet sancım oluyor sanki sonra geçiyor
Amin canım.inşlh bunun kalp atışını duysam rahatlicam.önceki neden öyle oldu anlayamadılar çok anlaşılmazmış bilmiyorum öyle dediler ama ben geziye gitmiştim ve iki sonra da ev temizliği yaptım çok yoruldum ona bağlıyorum vede devlet hastanesindeki acildeki doktor kanamamın önemli olmadığını dinlenmeme gerek olmadığını söyledi ama yanılmışcanımm allah kucagına almayı naasıp etsın ınsallah uzerınden bayagı gecmıs ama ılk bebegının kalp durması ıcın dr bıse dedı mı sana arastırdın mı sebebını uzduysem senı ozur dılerım
AmiiiiiiinnEvetya cok inanarak yapdim insallah tutarda kaldirmam
Canım uzayan akıntı 10.gün oldu bidaha olmadı o yüzden o gün catladigini dusunuyorum ama bilemedimEğer 10. Günde çatladığından eminsen bir test yapmanda fayda var canım.
Amin canım.inşlh bunun kalp atışını duysam rahatlicam.önceki neden öyle oldu anlayamadılar çok anlaşılmazmış bilmiyorum öyle dediler ama ben geziye gitmiştim ve iki sonra da ev temizliği yaptım çok yoruldum ona bağlıyorum vede devlet hastanesindeki acildeki doktor kanamamın önemli olmadığını dinlenmeme gerek olmadığını söyledi ama yanılmış
sukur yaa korktumm yazmayınca ohh ohh sewındım haberlerıne her defasında boyle guzel haberlerle gelın bana :)
İnş canım bu ay sağlıklı bebis ler diliyorum herkese. . Canım 27 aralıkta 6 haftalık düşük yaptım. 1 adet dönemi bekledik. Tekrar çalışmalara başladık. inş hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım sen takip etmismiydin ovulasyon testi yle? Benim genelde belli oluyor çünkü catladiktan sonra 14.gün adet oluyorum. Sen demekki geç yumurtladin. Birde söyle bir durum var, catladiktan sonra 24 saatte canlı kalıyor yumurta. Oyüzden siliklestiginde de ve ertesi gün tutma şansı var bence. . . canım bizi de düşündüğün için teşekkür ederiz.
Yaptım bat günü canım ama sonradan baktığımda çok silik cizgi var ama daha önceki aylarda da öyle olmuştu adet oldum ama bu sefer adet sancım oluyor sanki sonra geçiyor
CNm senin güzel haberlere Cook sevindim cok sukur yaa .. :) peki sen çatlamadan sonra iliski gun asiri mi oldu elden bırakmayın derken ne sıklıkla yapsak acaba bilemedim
Canım uzayan akıntı 10.gün oldu bidaha olmadı o yüzden o gün catladigini dusunuyorum ama bilemedim
KiZlar bugun ovu testi yaptım dunkunden koyu çıktı yav anlamadım ben bu isi simdi dun gec saatte yaptım ondan mı silik çıktı acaba dun off kafam karıştı iyice uzayan akıntı da gelmedi ztn henuz Eki Görüntüle 1766656
Fkt en koyu 12. Gündü yine de
Onun olacağı varmış canım bence ya mesela çift çizgi 3unde çıktı benim 4u aksami çok az siliklesmeye başlamıştı. 24-36 saat arası da yumurta canlı kaldiysa catladiktan 2-3 gün sonrada dollenmis olabilir. seninki demekki daha fazla oldu canım :) ben yarin eşimin yanından dönüyorum ne yazikki artık bu gece de olur. Başka zaman kalmadı. hakkımızda hayırlısı olsun inş.Takip etmiştim canım yumyum gününü de tespit etmiştim. Ama nasıl olduysa bir hafta sonra döllenmiş ki bir hafta sonrasında biz yurtdışında tatildeydik ve hiç ilişki olmadı. Silikleştikten sonra bir kaç gün daha devam edin derim ben
Onun olacağı varmış canım bence ya mesela çift çizgi 3unde çıktı benim 4u aksami çok az siliklesmeye başlamıştı. 24-36 saat arası da yumurta canlı kaldiysa catladiktan 2-3 gün sonrada dollenmis olabilir. seninki demekki daha fazla oldu canım :) ben yarin eşimin yanından dönüyorum ne yazikki artık bu gece de olur. Başka zaman kalmadı. hakkımızda hayırlısı olsun inş.
canım hamile olabilirsin silik çizgi varsa kan testi yaptır bence, benim de ilk günlerimde adet olacakmış gibi sancım olmuştu ama olmamıştım. hafif bir lekelenme gelmişti. akıntı gibi halen de her ay adet günemde hafif sancım oluyor. adet olacakmışım gibiYaptım bat günü canım ama sonradan baktığımda çok silik cizgi var ama daha önceki aylarda da öyle olmuştu adet oldum ama bu sefer adet sancım oluyor sanki sonra geçiyor
Günaydın kızlar, güzel mutlu ve tabi kiiii bi sürü bebişin geliyorum ben dediği bir hafta olsun.
mf_d tatlım yolu yarıladın, maşallah darısı bizlere :)
gunaydınnnn canım bekleyen herkese allahım nasıp etsın nasıp ettıgını de sag saglım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
inşallah canım, evet yarıladık çok şükür, 10 haftadan sonra çabuk geçiyor sanki günler ama konrol günleri yaklaştıkça bayağı bayağı heyecanlanıyorsun, benim göresim geliyor bebeğimi bir ultrasona girsem de görsem diyorumGünaydın kızlar, güzel mutlu ve tabi kiiii bi sürü bebişin geliyorum ben dediği bir hafta olsun.
mf_d tatlım yolu yarıladın, maşallah darısı bizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?