- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.641
İnş canım saglikliysa gelsin inş . Takvimi bende kaldırmayim umarımHayırlısı olsun canım, umarım bu ay vereceksin bu haberi bize.
İnş canım saglikliysa gelsin inş . Takvimi bende kaldırmayim umarım
İnş canım ya şimdi busefer adet 5 gün geçmeden Dr a gitmek yok. O da en az 5 günevet evet aman kalkmasın, daimi olsun 38 hafta daha :)
İnş canım ya şimdi busefer adet 5 gün geçmeden Dr a gitmek yok. O da en az 5 gün
benimde bu takvimin umarım devam eder ya
Canım 18 Şubat bat ama ben 22 şubattan önce dr a gitmek istemiyorum. hayırlısı artıkevet en doğrusu canım, kaç şubatı bekliyoruz şimdi?
Ben 27 günde bir adet oluyorum. senin daha uzun sanırım doğum tarihleri farklı :)benimde 18 şubat
Canım 18 Şubat bat ama ben 22 şubattan önce dr a gitmek istemiyorum. hayırlısı artık
benimde 18 şubat
Kızlar ilaçlara başlıyoruz bu akşam... polikistik over var dedi doktor ilaçların dozu az tutulacak..
İNŞALLAH.. Moralimi yüksek tutucam sinema tiyatro, makyaj yapıcak.. hayırlısı bakalım..hadi bakalım tatlım sonuçları en yakın zamanda bol bebişli olacak inş.
Canım sağol :) inş burası uğur getirsin bize...dur sizi listeye ekliyim o zaman ve inş uğur getirsin :)
Canım benim de 19 u olabilir. 3 unde koyu çift izgi 4u aksami çok az siliklesmisti. 14 eklersen 18 19 u bekleyeceğiz. ama testi Hemen yapmicaz inş.@triton-x bizim ayni seninle ama benim 19 subat çıkıyor nette hesap yapinca yumurta çatlama gününe bakılırsa nasip ins bu ay birlikte seviniriz kızlar Yaaa
Canım ben 8. Gün başladım.15.gün koyuydu.16. Gün silikleşti.sonra bat gününde hamile olduğumu öğrendim.bat tan 1 hafta sonra denemek için ovu testi yaptım ve silikti.7 haftalarda leke başladı ve 12 haftada maalesef bebeğimin kalbi durdu.Kizlar ben ovulasyon testi yapiyorum ve adet olana kadar yapmaya dewam edicem ya koyulasmazsa hamile degilim anlamina gelmez demi ovu testi koyu olmadan hamile kaldigini ogrenen varmi burda yapan arkadaslar vardi gebelik testi yerine
Canım bence sen 12.gün yumurtlamissin. akşam saatlerinde genelde köyü çıkıyor lh, yada bir sebep daha var iki kez yumurtladın, nolur nolmaz çalışmalara devam edinKizlar ben ovulasyon testi yapiyorum ve adet olana kadar yapmaya dewam edicem ya koyulasmazsa hamile degilim anlamina gelmez demi ovu testi koyu olmadan hamile kaldigini ogrenen varmi burda yapan arkadaslar vardi gebelik testi yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?