Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

@triton-x bizim ayni seninle ama benim 19 subat çıkıyor nette hesap yapinca yumurta çatlama gününe bakılırsa nasip ins bu ay birlikte seviniriz kızlar Yaaa

@triton-x bizim ayni seninle ama benim 19 subat çıkıyor nette hesap yapinca yumurta çatlama gününe bakılırsa nasip ins bu ay birlikte seviniriz kızlar Yaaa
Canım benim de 19 u olabilir. 3 unde koyu çift izgi 4u aksami çok az siliklesmisti. 14 eklersen 18 19 u bekleyeceğiz. ama testi Hemen yapmicaz inş.

Kızlar bugun akıntım da baya fazla az once test yaptım tekrar off ikinci çizgi kopkoyu oldu 3 dk icinde offf hic bisey anlamadım ben bu isten Yaaa lh hormonu niye yüksek çıkar ki 12. Günden beri anlamadım ben 14. Gun sikikti ama aksam ve yarım saatlik beklemeyle yapıldı büyük ihtimal ondan offf kafam iyice karıştı çalış çalış Can'ımız çıktı yav

Kizlar ben ovulasyon testi yapiyorum ve adet olana kadar yapmaya dewam edicem ya koyulasmazsa hamile degilim anlamina gelmez demi ovu testi koyu olmadan hamile kaldigini ogrenen varmi burda yapan arkadaslar vardi gebelik testi yerine

Kizlar ben ovulasyon testi yapiyorum ve adet olana kadar yapmaya dewam edicem ya koyulasmazsa hamile degilim anlamina gelmez demi ovu testi koyu olmadan hamile kaldigini ogrenen varmi burda yapan arkadaslar vardi gebelik testi yerine
Canım ben 8. Gün başladım.15.gün koyuydu.16. Gün silikleşti.sonra bat gününde hamile olduğumu öğrendim.bat tan 1 hafta sonra denemek için ovu testi yaptım ve silikti.7 haftalarda leke başladı ve 12 haftada maalesef bebeğimin kalbi durdu.

Canım bence sen 12.gün yumurtlamissin. akşam saatlerinde genelde köyü çıkıyor lh, yada bir sebep daha var iki kez yumurtladın, nolur nolmaz çalışmalara devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…