• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar progeston 1 miş yani gebelik yok.. ben bir an önce hasta olup bir an önce tedaviye başlamak istiyorum.. hepimizin hakkında hayırlısı..

Canım önceki mesajda endometrium kalın yazınca sonraki mesajları hızla taradım. Hayırlısı olsun. Değerin düşmüş, eşinin sonuçlar iyiymiş. Bunlar da süper ötesi haberler. Hadi İnş bu aşılama sana bebişini getirsin.

Kızlar geçen ay 8.gün gecikme yaşadım bu ay da yumurtlama günüm sanırım 10.günde oldu yanı hesaplamalara göre 24.gün hasta olmam mı gerekirdi şuan 26.gün acaba geciktim mi yoksa normal düzeni mi beklemem gerekir bir bilgisi olan var mi

Eğer 10. Günde çatladığından eminsen bir test yapmanda fayda var canım.

sukur yaa korktumm yazmayınca ohh ohh sewındım haberlerıne her defasında boyle guzel haberlerle gelın bana :)
Gittim canım, ancak şimdi fırsat buldum yazmak için. Bir haftaya göre uyumlu büyümüş miniğim. Şükür her şey yolunda. Doktorum 13. Haftaya kadar yakın takip edicez dedi. Geç döllenme ya tahmini doğum 21 Eylül görünüyormuş. İşte böyle tatlım.

Bende oyle yapıyordum silikleşince önemsemiyordum ama bu sefer oldu çatlayınca da bos geçmedik bakalım insaallah bu ay gelir artık sana da bana da isteyen herkese ne zmn dusuk yaptın CNm Gecmis olsun ?
İnş canım bu ay sağlıklı bebis ler diliyorum herkese. . Canım 27 aralıkta 6 haftalık düşük yaptım. 1 adet dönemi bekledik. Tekrar çalışmalara başladık. inş hakkımızda hayırlısı olsun.
@triton-x dilfeza dilfeza kızlar sakın çatladı deyip bırakmayın. Bizim tam 1 hafta geç döllenme var. Her gün olmasa da gün aşırı mümkün olduğunca devam edin bence. Nasıl heyecanla haber bekliyorum sizden anlatamam.
Canım sen takip etmismiydin ovulasyon testi yle? Benim genelde belli oluyor çünkü catladiktan sonra 14.gün adet oluyorum. Sen demekki geç yumurtladin. Birde söyle bir durum var, catladiktan sonra 24 saatte canlı kalıyor yumurta. Oyüzden siliklestiginde de ve ertesi gün tutma şansı var bence. . . canım bizi de düşündüğün için teşekkür ederiz.

beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 cnmmmmmm cok sevindim harika bir haber darısı bize saglikla kucağına alırsın ins :KK68: ne zmndir istiyordunuz
Allah razı olsun hala inanamıyorum çok şükür ya.
ben 18 aylık evliyim tam 9 ay önce 3 aylık bebeğimin kalbi durdu buda tam 9 ay sonra oldu hiç korunmadım.eşime keçiboyunuzu kuru yaptığım 2.ayda oldu çok şükür ilkindede öyle olmuştu.
İnşllh rabbim tez zamnda isteyen herkese nasip eder hayırlısıyla hep dua edicem inşlh

Günaydın kızlar benim bir sorum var ben bu ay hsg cekilmistim bu adeti geciktirir mi bat 5 subatti hala olmadım umutlanmak da istemiyorum üzülürüm diye

beyaz_gelincik01 beyaz_gelincik01 tatlım en taze hamişimiz olarak listemize yazıldın bile :KK73:
kendimi o listede göreceğimi hayal edemiyordum ya ben hala inanamıyorum ilk düşüğümü düşündükçe ağlıyorum inşlh rabbim bunu bana bağışlar muhtemel doğma tarihi 14.10.2016 inşlh...

Allah razı olsun hala inanamıyorum çok şükür ya.
ben 18 aylık evliyim tam 9 ay önce 3 aylık bebeğimin kalbi durdu buda tam 9 ay sonra oldu hiç korunmadım.eşime keçiboyunuzu kuru yaptığım 2.ayda oldu çok şükür ilkindede öyle olmuştu.
İnşllh rabbim tez zamnda isteyen herkese nasip eder hayırlısıyla hep dua edicem inşlh
Canım allah tamamına erdirsin inş, bizlerinde totemlerr tutsun umarım.

@triton-x dilfeza dilfeza kızlar sakın çatladı deyip bırakmayın. Bizim tam 1 hafta geç döllenme var. Her gün olmasa da gün aşırı mümkün olduğunca devam edin bence. Nasıl heyecanla haber bekliyorum sizden anlatamam.
CNm senin güzel haberlere Cook sevindim cok sukur yaa .. :) peki sen çatlamadan sonra iliski gun asiri mi oldu elden bırakmayın derken ne sıklıkla yapsak acaba bilemedim

Back
X