- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar progeston 1 miş yani gebelik yok.. ben bir an önce hasta olup bir an önce tedaviye başlamak istiyorum.. hepimizin hakkında hayırlısı..
Kızlar geçen ay 8.gün gecikme yaşadım bu ay da yumurtlama günüm sanırım 10.günde oldu yanı hesaplamalara göre 24.gün hasta olmam mı gerekirdi şuan 26.gün acaba geciktim mi yoksa normal düzeni mi beklemem gerekir bir bilgisi olan var mi
Gittim canım, ancak şimdi fırsat buldum yazmak için. Bir haftaya göre uyumlu büyümüş miniğim. Şükür her şey yolunda. Doktorum 13. Haftaya kadar yakın takip edicez dedi. Geç döllenme ya tahmini doğum 21 Eylül görünüyormuş. İşte böyle tatlım.
İnş canım bu ay sağlıklı bebis ler diliyorum herkese. . Canım 27 aralıkta 6 haftalık düşük yaptım. 1 adet dönemi bekledik. Tekrar çalışmalara başladık. inş hakkımızda hayırlısı olsun.Bende oyle yapıyordum silikleşince önemsemiyordum ama bu sefer oldu çatlayınca da bos geçmedik bakalım insaallah bu ay gelir artık sana da bana da isteyen herkese ne zmn dusuk yaptın CNm Gecmis olsun ?
Canım sen takip etmismiydin ovulasyon testi yle? Benim genelde belli oluyor çünkü catladiktan sonra 14.gün adet oluyorum. Sen demekki geç yumurtladin. Birde söyle bir durum var, catladiktan sonra 24 saatte canlı kalıyor yumurta. Oyüzden siliklestiginde de ve ertesi gün tutma şansı var bence. . . canım bizi de düşündüğün için teşekkür ederiz.
Çok teşekkürler Allah razı olsun :)Ay ne güzel haber çok sevindim canimcim yuvana huzur mutluluk ve bereket getirsin minigin. Gözün aydın olsun![]()
İki gündür kaynanamlardaydık yazamadım aklım burdaydı yaheyo heyoooo, süper çok mutlu oldum. Kocamaaaan tebrikler![]()
Canım kaynanamlardaydık ya yazamadım şimdi hemen denicem var evde yum testitaze hamile elinde bir ovulasyon testi varsa benim için dener misin bakalım nasıl çıkıyor.. dün yaptım ikinci çizgi var ama çok koyu da değil..
Amin amin inşlh tez zamanda Rabbim isteyen herkese nasip eder bundan sonra hep dua edicem isteyen herkes için :)Tebrikler canim cok sevindim insallah sağ salim kucağina alirsin pesinden hemen bizlerde geliriz insallah![]()
canım inanarak yaptın değil mi hiç kaldırmicam diye düşün inşlh :)Evet canim totem yaptim insallah tutar
Allah razı olsun hala inanamıyorum çok şükür ya.beyaz_gelincik01 cnmmmmmm cok sevindim harika bir haber darısı bize saglikla kucağına alırsın ins
ne zmndir istiyordunuz
kendimi o listede göreceğimi hayal edemiyordum ya ben hala inanamıyorum ilk düşüğümü düşündükçe ağlıyorum inşlh rabbim bunu bana bağışlar muhtemel doğma tarihi 14.10.2016 inşlh...
Canım burda hsg çektirdiği ayda hamiş kalan arkadaşlar var bir test yapsan ya :) inşlh vardır :)Günaydın kızlar benim bir sorum var ben bu ay hsg cekilmistim bu adeti geciktirir mi bat 5 subatti hala olmadım umutlanmak da istemiyorum üzülürüm diye
Yaptım bat günü canım ama sonradan baktığımda çok silik cizgi var ama daha önceki aylarda da öyle olmuştu adet oldum ama bu sefer adet sancım oluyor sanki sonra geçiyorCanım burda hsg çektirdiği ayda hamiş kalan arkadaşlar var bir test yapsan ya :) inşlh vardır :)
Evetya cok inanarak yapdim insallah tutarda kaldirmamcanım inanarak yaptın değil mi hiç kaldırmicam diye düşün inşlh :)
Canım allah tamamına erdirsin inş, bizlerinde totemlerr tutsun umarım.Allah razı olsun hala inanamıyorum çok şükür ya.
ben 18 aylık evliyim tam 9 ay önce 3 aylık bebeğimin kalbi durdu buda tam 9 ay sonra oldu hiç korunmadım.eşime keçiboyunuzu kuru yaptığım 2.ayda oldu çok şükür ilkindede öyle olmuştu.
İnşllh rabbim tez zamnda isteyen herkese nasip eder hayırlısıyla hep dua edicem inşlh
CNm senin güzel haberlere Cook sevindim cok sukur yaa .. :) peki sen çatlamadan sonra iliski gun asiri mi oldu elden bırakmayın derken ne sıklıkla yapsak acaba bilemedim