Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Teşekkürler yaptırdım kan testini bugün dayanamadım yarın normalde bat ama idrarda da 2. çizgi çıktı çok şükür hamileym
Bi kaç gündür giremedim simdi girdim ve bu msjı okuyunca çığlık attım gözlerim yaşardı eşim korktu hatta öyle sevindim ki kendi haberimi alsam ancak bu kadar sevinirdim masallah 41 kere <3 canımmm yaaa nasıl mutlu oldum sağsalim kucağına al inşallah gelinciğimm hayırlı olsun

mf_d cnm yolu yarılamıssın mys in dedigi gibi maşallah hep bizimle kal :)
Homely_angel cnm gelişmeleri merakla takip ediyorum sağlıcakla büyüsün bebişin bi maşallah da sana
ruziyye cnm mutlu haberlerle gelin inşallah
dilfeza cnm bence 16.gün çatlamış siz hep değerlendirin oğlusuna da acil şifalar cnm
@caan_suu cnm hayırlısı olsun bu ay olur inşallah

_kermit_ cnmm valla kac gundur hep koyu hep koyu değerlendirdik ust üste kac gun artık resmen göreve dondu bir daha sabah olur artık bu gece yorgunluk hat safhada paşamın ateşi aniden cok yukselir diye kac gecedir ayaktayim ama
Oglusum daha iyi bugun cok sukur sagolasin cnmm

İnsaallah totemin bu ay tutar CNm yaa cani gönülden dua ettim senin için
Teşekkür ederim canımmm yaa <3 doktorlar 1 gün durup 1 gün yapın diyorlar. Dün yaptıysanız yeterli olur inşallah oğlusuna kardes gelsin bu ayy hepimiz birden hamiş olalım

Tesekkur ederim cnm bende kurtaj oldugum icin emin degilim ama 16 sinda basladim 23 .gunu hep silik cikti catlamayi kacirdim heralde ama hamileyken koyu cikti diyenler olunca direk hamile degilim psikolojisine girdim

Insallah canim bu ay sıkı çalisdik 6 gun kaldi heycandan olucem

ahaaa bence işlem tamam. bugün çatlayacak gibi görünüyor canım.

sağol tatlım, amin inşallah büyüsün güzel güzel :)

evet canım, hepinizin güzel haberlerini almadan biryere gitmeyecem inşallah,

Arkadaşlar 2 gündür sadece uyuduğumda geçen kronik baş ağrım var
Ara ara artıyor ara ara azalıyor hamilelik varsa diye ilaç almak istemiyorum. Doğal olarak nasıl geçer? Bir fikriniz var mı?

Ara ara artıyor ara ara azalıyor hamilelik varsa diye ilaç almak istemiyorum. Doğal olarak nasıl geçer? Bir fikriniz var mı?

bana bir parça çikolata iyi gelir mesela. Yalnız bu baş ağrısını sevdim

bana bir parça çikolata iyi gelir mesela. Yalnız bu baş ağrısını sevdim
Canım valla kantinden 2 çikolata aldım ve yedim, inş. bi faydasını görürüm ne çalışabiliyorum, ne de işten çıkabiliyorum
ben hiç sevmedim canım bu baş ağrısını niye öyle dedin? zorda kalırsam ağrı kesici içsem ne olur ya?

Canım çok sıkkın kızlar... Topiği en başından takip eden arkadaşlar bilirler ben de eylül ayında hamileliğimi paylaşmıştım sizlerle ve ikiz bebekler düşmüşlerdi. Sonrasında kan pıhtılaşması sorunu çıkmıştı. Bu dönemde ikiz kız kardeşim de 35 haftalık bebeğini kaybetmişti. Kız kardeşim yeniden hamile ancak onda da bugün ikiz görülmüş fakat bebeklerin tekinde kalp atımı yok. Şimdi insan bir sürü şey okuyor netten, kaybedilen ikiz sendromu, sağlıklı bebeğin etkilenme durumu falan. Bir de sağlıklı bebeğin gelişiminde 3 günlük bir sapma var. Yani bilemiyorum ne olacak, çok sıkıldı canım, offf...

BU GUN BENDE BAS AĞRISINDAN OLUYORUM SANDIM COK FECI AĞRIYORDU ANNEM PAMUK YAK VE DUMANIN İÇİNE ÇEK DEDI BENDE YAPDIM ÇOK ŞUKUR GEÇDI ILAÇ IÇME CANIM DAYANA BILDIYIN KADAR DAYAN

benim de aynı ağrılarım vardı, hatta yurtdışına gidecektim tam ve eyvah diyordum. Bol su iç, hava al ama mümkünse ağrı kesici içme. Saat 5 oldu bak, az kaldı mesai de bitecek eve gidip uzanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…