- 27 Ağustos 2015
- 482
- 399
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.661
Bi kaç gündür giremedim simdi girdim ve bu msjı okuyunca çığlık attım gözlerim yaşardı eşim korktu hattaTeşekkürler yaptırdım kan testini bugün dayanamadım yarın normalde bat ama idrarda da 2. çizgi çıktı çok şükür hamileym
İnsaallah totemin bu ay tutar CNm yaa cani gönülden dua ettim senin içinYeniden totem yaptımmm bu sefer tutar inşallah hepimizinki :)
_kermit_ cnmm valla kac gundur hep koyu hep koyu değerlendirdik ust üste kac gun artık resmen göreve dondu bir daha sabah olur artık bu gece yorgunluk hat safhada paşamın ateşi aniden cok yukselir diye kac gecedir ayaktayim ama
Oglusum daha iyi bugun cok sukur sagolasin cnmm
Teşekkür ederim canımmm yaa <3 doktorlar 1 gün durup 1 gün yapın diyorlar. Dün yaptıysanız yeterli olur inşallah oğlusuna kardes gelsin bu ayy hepimiz birden hamiş olalımİnsaallah totemin bu ay tutar CNm yaa cani gönülden dua ettim senin için
Tesekkur ederim cnm bende kurtaj oldugum icin emin degilim ama 16 sinda basladim 23 .gunu hep silik cikti catlamayi kacirdim heralde ama hamileyken koyu cikti diyenler olunca direk hamile degilim psikolojisine girdimCanım ben 8. Gün başladım.15.gün koyuydu.16. Gün silikleşti.sonra bat gününde hamile olduğumu öğrendim.bat tan 1 hafta sonra denemek için ovu testi yaptım ve silikti.7 haftalarda leke başladı ve 12 haftada maalesef bebeğimin kalbi durdu.
Insallah canim bu ay sıkı çalisdik 6 gun kaldi heycandan olucemmf_d cnm yolu yarılamıssın mys in dedigi gibi maşallah hep bizimle kal :)
Homely_angel cnm gelişmeleri merakla takip ediyorum sağlıcakla büyüsün bebişin bi maşallah da sana
ruziyye cnm mutlu haberlerle gelin inşallah
dilfeza cnm bence 16.gün çatlamış siz hep değerlendirin oğlusuna da acil şifalar cnm
@caan_suu cnm hayırlısı olsun bu ay olur inşallah
Insallah hep beraber bu totemleri 9 ay devam etdiririzYeniden totem yaptımmm bu sefer tutar inşallah hepimizinki :)
Kızlar bugun akıntım da baya fazla az once test yaptım tekrar off ikinci çizgi kopkoyu oldu 3 dk icindeofff hic bisey anlamadım ben bu isten Yaaa lh hormonu niye yüksek çıkar ki 12. Günden beri anlamadım ben 14. Gun sikikti ama aksam ve yarım saatlik beklemeyle yapıldı büyük ihtimal ondan offf kafam iyice karıştı çalış çalış Can'ımız çıktı yav Eki Görüntüle 1767756
mf_d cnm yolu yarılamıssın mys in dedigi gibi maşallah hep bizimle kal :)
Homely_angel cnm gelişmeleri merakla takip ediyorum sağlıcakla büyüsün bebişin bi maşallah da sana
dilfeza cnm bence 16.gün çatlamış siz hep değerlendirin oğlusuna da acil şifalar cnm
evet canım, hepinizin güzel haberlerini almadan biryere gitmeyecem inşallah,mf_d cnm yolu yarılamıssın mys in dedigi gibi maşallah hep bizimle kal :)
Arkadaşlar 2 gündür sadece uyuduğumda geçen kronik baş ağrım var
Ara ara artıyor ara ara azalıyorhamilelik varsa diye ilaç almak istemiyorum. Doğal olarak nasıl geçer? Bir fikriniz var mı?
Canım valla kantinden 2 çikolata aldım ve yedim, inş. bi faydasını görürümbana bir parça çikolata iyi gelir mesela. Yalnız bu baş ağrısını sevdim
Yaa CNm benim insaalah ama benim içimde korkular var bu test niye hep koyu yaa baska bişeye miahaaa bence işlem tamam. bugün çatlayacak gibi görünüyor canım.
BU GUN BENDE BAS AĞRISINDAN OLUYORUM SANDIM COK FECI AĞRIYORDU ANNEM PAMUK YAK VE DUMANIN İÇİNE ÇEK DEDI BENDE YAPDIM ÇOK ŞUKUR GEÇDI ILAÇ IÇME CANIM DAYANA BILDIYIN KADAR DAYANArkadaşlar 2 gündür sadece uyuduğumda geçen kronik baş ağrım var
Ara ara artıyor ara ara azalıyorhamilelik varsa diye ilaç almak istemiyorum. Doğal olarak nasıl geçer? Bir fikriniz var mı?
Ayyy kiz senin testlerin kac gundur koyu cikiyor belki hamilelik var hiç siliklesmiyor insallah oyledir kotu dusunmeYaa CNm benim insaalah ama benim içimde korkular var bu test niye hep koyu yaa baska bişeye mi
Var bendebugünde koyu çıktı bakar misin suna az once yaptım Eki Görüntüle 1768610
Canım valla kantinden 2 çikolata aldım ve yedim, inş. bi faydasını görürümne çalışabiliyorum, ne de işten çıkabiliyorum
ben hiç sevmedim canım bu baş ağrısını niye öyle dedin? zorda kalırsam ağrı kesici içsem ne olur ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?