Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Benimde aynen böyle çıktı. Dün testim kalmadığı için tekrar edemedim. Seninle aynı günü bekleyeceğiz muhtemelen :)
Artık catlamis tir heralde :)
Ever CNm ayni günler ikimizinde çatlamadi gibi geliyor bana ama bugun 16 da bir test daha Yapovam orada anlaşılır bakalım

kızlar doktor hamilede olabilirsin dedi alttan muayene etti kan istedi endimetrium kalın dedi sonuç öğleden sonra çıkcak yoksa zaten aşılama planlandı

çıkmadı cnm yaa bu saatten sonra da çıkar mı bilmiom pazartesiye mi kalır ki.. eşimin sperm sonuçları çıktı bir ay öncekine göre çok iyi demekki bakan yere göre de fark ediyor..
Yaaa insallah hamilesindir asilamayada gerek kalmaz guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyorum

angel-devil cnm ins hamilesindir asilama gerekmez ama değilsende üzülme değerin düşmesi super olmus hemen tutar insaalah aşılaman @triton-x cnm bugun ki test silik sanırım dun catladi dun sabah olmustu en son iliski dun aksam da olacaktı fkt oglum ateşlendi valla sunu söylüyorum birinci cocuk olunca ikincinin çalışmaları da zor oluyor yaa , tam yumurtlama günlerinde ya uyku düzenimiz bozuluyor ya hasta olur of bakalım bu aksam ve yarin yine de olsun diyorum calışma bak bugünkü test bu sen yaptın mı ?

kızlar progeston 1 miş yani gebelik yok.. ben bir an önce hasta olup bir an önce tedaviye başlamak istiyorum.. hepimizin hakkında hayırlısı..
Sagol CNm insaallah güzel haberlerle dönersin bize en kısa zamanda asilama yada baska turlu Nasıl olursa olsun fark etmez yeter ki gelsin evlat bambaşka bisey ...

Kızlar geçen ay 8.gün gecikme yaşadım bu ay da yumurtlama günüm sanırım 10.günde oldu yanı hesaplamalara göre 24.gün hasta olmam mı gerekirdi şuan 26.gün acaba geciktim mi yoksa normal düzeni mi beklemem gerekir bir bilgisi olan var mi

Canım ben testim kalmadığı için yapamadım ama en son siliklesiyordu. Ben ovulasyon testini 6 aydır kullanıyorum. Bununla bağlantılı midir bilmiyorum ama ben çift çizgi olduğunda yapıp ertesi gün yapmıyordum. Ama 6. Ayda siliklestiginde de yapınca hamilelik oldu. Gerçi dusukle sonuçlandı ama napalım kısmet değilmiş. Çünkü yumurta çatlayinca 1 gün fallop tuplerinde canlı olarak kalıyor. Esas bugün döllenme şansı daha yüksek. Buyuzden bu gece bence kesinlikle olsun tatlım :)

Bende oyle yapıyordum silikleşince önemsemiyordum ama bu sefer oldu çatlayınca da bos geçmedik bakalım insaallah bu ay gelir artık sana da bana da isteyen herkese ne zmn dusuk yaptın CNm Gecmis olsun ?

Homely_angel tatlım gittin mi Dr a merak ettim seni

Gittim canım, ancak şimdi fırsat buldum yazmak için. Bir haftaya göre uyumlu büyümüş miniğim. Şükür her şey yolunda. Doktorum 13. Haftaya kadar yakın takip edicez dedi. Geç döllenme ya tahmini doğum 21 Eylül görünüyormuş. İşte böyle tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…