- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.581
Ever CNm ayni günler ikimizinde çatlamadi gibi geliyor bana ama bugun 16 da bir test daha Yapovam orada anlaşılır bakalımBenimde aynen böyle çıktı. Dün testim kalmadığı için tekrar edemedim. Seninle aynı günü bekleyeceğiz muhtemelen :)
Artık catlamis tir heralde :)
CNm catlamis sanki senin ki daha once mutlaka çatlamadan once daha koyusu olurdu ama yapmaya devam et düzenin yeni oluyor us belli cok gec olacakEki Görüntüle 1765619 kizlar bi bakin catladiktan sonra bole mi oluyo yoksa hala koyulasabilir mi
Benim 4unde catladi bence sol kasigimda baya sancı çektim o gün ondan anladım. Yinede nolur nolmaz çalışmalara devam cnm :)Ever CNm ayni günler ikimizinde çatlamadi gibi geliyor bana ama bugun 16 da bir test daha Yapovam orada anlaşılır bakalım
16 sina kadar yapamadigim icin dewam edecem canm adete kadar nasip artk ne zaman catlrsaCNm catlamis sanki senin ki daha once mutlaka çatlamadan once daha koyusu olurdu ama yapmaya devam et düzenin yeni oluyor us belli cok gec olacak
hayiirli haberlerle gel cnm. bat ne zamandi :)kızlar tsh çıkmış 0.74 düşmüş bu ay aşılamaya uygunum.. gebelik daha çıkmadı haber edicem buna bile çok mutlu oldum
5 şubattı iki gün geçti ama benim ara ara 31 e hatta 33 e sarkmalar olur o yüzden çok bişey ifade etmiyor..hayiirli haberlerle gel cnm. bat ne zamandi :)
çıkmadı cnm yaa bu saatten sonra da çıkar mı bilmiom pazartesiye mi kalır ki.. eşimin sperm sonuçları çıktı bir ay öncekine göre çok iyi demekki bakan yere göre de fark ediyor..
Yaaa insallah hamilesindir asilamayada gerek kalmaz guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyorumçıkmadı cnm yaa bu saatten sonra da çıkar mı bilmiom pazartesiye mi kalır ki.. eşimin sperm sonuçları çıktı bir ay öncekine göre çok iyi demekki bakan yere göre de fark ediyor..
inşallah cnm çok ümitlenip kendimi kaptırmak istemiorum sonu çok hüsran oldu daha önce.. hayırlısı olsun hepimiz için.. haber ederim ben siziYaaa insallah hamilesindir asilamayada gerek kalmaz guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyorum
Sagol CNm insaallah güzel haberlerle dönersin bize en kısa zamanda asilama yada baska turlu Nasıl olursa olsun fark etmez yeter ki gelsin evlat bambaşka bisey ...kızlar progeston 1 miş yani gebelik yok.. ben bir an önce hasta olup bir an önce tedaviye başlamak istiyorum.. hepimizin hakkında hayırlısı..
Canım ben testim kalmadığı için yapamadımangel-devil cnm ins hamilesindir asilama gerekmez ama değilsende üzülme değerin düşmesi super olmus hemen tutar insaalah aşılaman @triton-x cnm bugun ki test silik sanırım dun catladi dun sabah olmustu en son iliski dun aksam da olacaktı fkt oglum ateşlendi valla sunu söylüyorum birinci cocuk olunca ikincinin çalışmaları da zor oluyor yaa , tam yumurtlama günlerinde ya uyku düzenimiz bozuluyor ya hasta olur of bakalım bu aksam ve yarin yine de olsun diyorum calışma bak bugünkü test bu sen yaptın mı ? Eki Görüntüle 1766028
Bende oyle yapıyordum silikleşince önemsemiyordum ama bu sefer oldu çatlayınca da bos geçmedik bakalım insaallah bu ay gelir artık sana da bana da isteyen herkese ne zmn dusuk yaptın CNm Gecmis olsun ?Canım ben testim kalmadığı için yapamadımama en son siliklesiyordu. Ben ovulasyon testini 6 aydır kullanıyorum. Bununla bağlantılı midir bilmiyorum ama ben çift çizgi olduğunda yapıp ertesi gün yapmıyordum. Ama 6. Ayda siliklestiginde de yapınca hamilelik oldu. Gerçi dusukle sonuçlandı ama napalım kısmet değilmiş. Çünkü yumurta çatlayinca 1 gün fallop tuplerinde canlı olarak kalıyor. Esas bugün döllenme şansı daha yüksek. Buyuzden bu gece bence kesinlikle olsun tatlım :)
Homely_angel tatlım gittin mi Dr a merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?