• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

sol kasığımda ağrı var kızlar.. gece de bi ara ağrısına uyandım.. olur heralde die düşünüom bu gün eşim tekrar sperm testi de verdi bakalım..

kızlar hamileyken ovulasyon da çok mu koyu oluyor.. elimde ovulasyon var onla bir deneyeyim olmadı... :KK12: ümitlenmek te istemiorum..

Kızlar Bugun musait olamadım ovu testimi az once yaptım fkt yarım saat once tuvalete çıkmıştın yarım saatlik birikimle yaptım ondan mı acaba düne gore daha silik ama tamamen silik degil ben yarın 4 de tekrar yapayım test dimi bugünü de bos geçmeyeceğim ins 5 dk icinde oldu bu arada bugünkü test bu

image.webp
Bunlar da dun ve once ki günkü testler
image.webp

Simdi daha da koyulaştı az once yaptıgım test kızlarne diyorsunuz? sanki hala çatlamamış dimi sizce ? 10 dk da koyulaştı ztn yumurta akı kıvamında akıntım da gelmedi mutlaka her ay olur henuz çatlamadi sanki yarın tekrar Yapicam test birde pazar gunü yaparım
image.webp

Simdi daha da koyulaştı az once yaptıgım test kızlarne diyorsunuz? sanki hala çatlamamış dimi sizce ? 10 dk da koyulaştı ztn yumurta akı kıvamında akıntım da gelmedi mutlaka her ay olur henuz çatlamadi sanki yarın tekrar Yapicam test birde pazar gunü yaparım Eki Görüntüle 1765225
Benimde aynen böyle çıktı. Dün testim kalmadığı için tekrar edemedim. Seninle aynı günü bekleyeceğiz muhtemelen :)
Artık catlamis tir heralde :)

Back
X