- 19 Kasım 2014
- 500
- 257
- 53
- 41
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.561
inşallah cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de daha gelen giden yok.. bi inat ettim test te yapmadım.. yok diye düşünüyorum.. yarın doktor muayenem var.. olumsuzluk görmek istemediğimden paşa paşa bekliyorum...angel-devil canim sen napdin varmi guzel haber
Evet insallah değistirmeyiz 9 ay boyunca kalirumarım degiştirmek orunda kalmayız tutar ya görüntüsü bile çok güzel
çok tebrik ederim cnm.. bu kadar negatif habere kesin birimiz hamileyiz diodum.. hadi gözün aydınnnn....Teşekkürler yaptırdım kan testini bugün dayanamadım yarın normalde bat ama idrarda da 2. çizgi çıktı çok şükür hamileym
ben de daha gelen giden yok.. bi inat ettim test te yapmadım.. yok diye düşünüyorum.. yarın doktor muayenem var.. olumsuzluk görmek istemediğimden paşa paşa bekliyorum...
taze hamile elinde bir ovulasyon testi varsa benim için dener misin bakalım nasıl çıkıyor.. dün yaptım ikinci çizgi var ama çok koyu da değil..evet canım şimdi hastaneden geldik çok şükür hamileyim :)
hadi bakalım canım hayırlısı, güzel haberlerle gel inşallah yarın, ben pazartesi okurum güzel haberlerini
hamileyiiimmmmmmmmm :)
Çoooook şükür![]()
kızlar hamileyken ovulasyon da çok mu koyu oluyor.. elimde ovulasyon var onla bir deneyeyim olmadı...ümitlenmek te istemiorum..
Ay ne güzel haber çok sevindim canimcim yuvana huzur mutluluk ve bereket getirsin minigin. Gözün aydın olsunhamileyiiimmmmmmmmm :)
Çoooook şükür![]()
Benimde aynen böyle çıktı. Dün testim kalmadığı için tekrar edemedim. Seninle aynı günü bekleyeceğiz muhtemelen :)Simdi daha da koyulaştı az once yaptıgım test kızlarne diyorsunuz? sanki hala çatlamamış dimi sizce ? 10 dk da koyulaştı ztn yumurta akı kıvamında akıntım da gelmedi mutlaka her ay olur henuz çatlamadi sanki yarın tekrar Yapicam test birde pazar gunü yaparım Eki Görüntüle 1765225