- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.541
evet canım bu güneri sakın boş geçmeCanlarım nasılsınız kimseye cevap yazamadım Bnde kac gundur okuyorum ama hep ins bir hamilelik haberi alırız bu günlerde .. Bi heyecan bir atraksiyon lazım topigebizim calışma gümlerimiz ovulasyon testi yapmaya dun başladım 11. Günde bugünde yaptım ikisi de 5 dk icinde çıkan çizgiler sizce daha da koyulaşır mı Bi bakın dostlarım her ihtimale karşı bugun yarın obur gun olsa mı iliski ya Eki Görüntüle 1764244
canım hayırlı olsun... :) kaç gün geçti adetin bence de bekle enaz 5 gün geçsin erken kan testi yaptırmak çok sinirbozucu olabiliyor. tekrarlamak zorunda hissediyorsun kendin ive strese giriyorsunkan testi için erken olmaz mı ? Annem de bir hafta daha bekle dedi ne yapsam bilemedim şimdi
Sagolasin CNm geçmedik bakalım bugun 16.00 da tekrar Yalova'm daha mı koyu yoksa silim mi ama o yumurta akı akıntı henuz yok birde Bnde çatlama gec oluyor Sanko 14-16 günler arasında sanırım bizim su önümüzde ki 3 gun çalışmamız lazım sonra da gun asiri devam .. Allahım ins bu ay bizde alırız güzel haberi yaa artık cok bunaldım Cookevet canım bu güneri sakın boş geçme
saol canım teşekkür ederim. ya evet öyle birazcık aslında kaynana moduna değilde ben evlenmeden öncesinden beri oğlum olsun çok istiyordum. benim eşimin ailesinde de hiç erkek çocuk yok, yani ilk olacak benim oğlum inşallah, biraz da onun için çok istemiştim. hani ne bileyim eşim tarafından biraz kıymetli olurum diye düşünmüştüm ama bilmiyorum olurmu öyleSagolasin CNm geçmedik bakalım bugun 16.00 da tekrar Yalova'm daha mı koyu yoksa silim mi ama o yumurta akı akıntı henuz yok birde Bnde çatlama gec oluyor Sanko 14-16 günler arasında sanırım bizim su önümüzde ki 3 gun çalışmamız lazım sonra da gun asiri devam .. Allahım ins bu ay bizde alırız güzel haberi yaa artık cok bunaldım Cookbu arada CNmmm oğlusun oluyormus hayırlı mübarek olsun saglikla alırsın ins kucağına erkekte bir baska beee erkek anası olmak kaynana moduna sokuyor insanı hemencecik
hadi bakalım canım hayırlısı, güzel haberlerle gel inşallah yarın, ben pazartesi okurum güzel haberlerinibu arada yarın benim doktor günüm
Teşekkürler yaptırdım kan testini bugün dayanamadım yarın normalde bat ama idrarda da 2. çizgi çıktı çok şükür hamileymcanım hayırlı olsun... :) kaç gün geçti adetin bence de bekle enaz 5 gün geçsin erken kan testi yaptırmak çok sinirbozucu olabiliyor. tekrarlamak zorunda hissediyorsun kendin ive strese giriyorsun
İnşllh hayırlıısıyla tez zamnada nasip etsin rabbim bundan sonra hep evlat isteyenler için dua edicemmmy
yok yapmadım cnm testim yoktu ama ovulasyona denedim koyu değildi yok bende galiba..
hamileyiiimmmmmmmmm :)kızlar selam, nasılsınız? umarım herkeste keyifler yerindedir.
beyaz_gelincik01 canım ne yaptın gittin mi doktora ya da kan testine?
dilfeza bu ay olacak inşallah
@caan_suu belki de olmayacak o regl? olmam lazım deme
evet canım şimdi hastaneden geldik çok şükür hamileyim :)yarın regli olmam lazım belirtilerim yok akıntım var... cumartesi randevum var...beyaz_gelincik01 sen hamiş misin yoksa kızzzz ben anlamadımmm
hayırlı olsuncanım çok sevindim. kaç çıktı değerim, yüksek değilse kendini hiç sıkıntıya sokma çünkü daha çok erken, bir iki hafta bekle öyle doktora gitTeşekkürler yaptırdım kan testini bugün dayanamadım yarın normalde bat ama idrarda da 2. çizgi çıktı çok şükür hamileym
çok teşekkürler.değerim 22,59 ama daha bata 1 gün var bende çok takmıyorum .doktor a da iki hafta sonra gidicem inşlh :)hayırlı olsuncanım çok sevindim. kaç çıktı değerim, yüksek değilse kendini hiç sıkıntıya sokma çünkü daha çok erken, bir iki hafta bekle öyle doktora git
Tebrikler canim cok sevindim insallah sağ salim kucağina alirsin pesinden hemen bizlerde geliriz insallahhamileyiiimmmmmmmmm :)
Çoooook şükür
Gözün aydın. Allah kalp atışlarını da duymayı, ardından da kucağına almayı nasip etsin İnşallah.çok teşekkürler.değerim 22,59 ama daha bata 1 gün var bende çok takmıyorum .doktor a da iki hafta sonra gidicem inşlh :)
Evet canim totem yaptim insallah tutar@ruzziye totemmi yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?