- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.501
Cnm 4 gundur ovu testi yapiyorum asiri silik cikiyo ya ankarada catladi yada bu ayda hapsiz adet olamiycam bilemedimAynen canım hayırlısıyla inşallah ikimizde sağlıklı olursak öyle düşünüyorum :) hadi bu ay sende güzel haberi verde bu hayalleri senle de kuralım
Bende gitmiycem insallah hamile kalayimdaaynen biz burdayız herkes hamiş kalana kadar inşlh :)
Canım adet düzenin değişmiş olabilir sen yine yapmaya devam et at burayada bakalımCnm 4 gundur ovu testi yapiyorum asiri silik cikiyo ya ankarada catladi yada bu ayda hapsiz adet olamiycam bilemedim
gelen giden henüz yok zaten bat cuma günü ama ben hissediyorum geliyor kırmızılar.. doktorlar sebep olacak inşallah bana.. cumartesi tüp bebek merkezine gidiyorum.. aşılama mı der tüp bebek mi bilmiom ama artık sonuç almak istiorummmangel-devil canım ne yaptın son durum nedir?
inş sen hamilesindir bu ara çok bereketsiziz..kızlar 1 saat önce test yaptım şimdi baktım hayalet çizgi var ya ben öyle görmek istediğim için mi öyle acaba 6 şubat bat. eşim daha gelmedi sizce ona söylesemmi ya çok heycan yaptmmmm.
inşlh ya 18 ay oldu benimde artık gelsin meleğim. sabah ilk idrarla yapacam ve hemen kan vermeye koşacam inşlh.ama eşime şimdi söylesemmi acaba yada kan sonucunu mu beklesem bilemedim?inş sen hamilesindir bu ara çok bereketsiziz..
Canım ümitsiz olduğun anda tam bitti olmuyo dediğin anda hep yetişir rabbim imdadına ben bunu o kadar çok yaşadım ki...inşallah en kisa zamanda yüzün güler bebeğine kavuşursun... Tüm kalbimle hepinize içten bi şekilde dua ediyorum..gelen giden henüz yok zaten bat cuma günü ama ben hissediyorum geliyor kırmızılar.. doktorlar sebep olacak inşallah bana.. cumartesi tüp bebek merkezine gidiyorum.. aşılama mı der tüp bebek mi bilmiom ama artık sonuç almak istiorummm
teşekkür ederim cnm inşallah öle olur.. hamişlerin duaları kabul olurmuş bol bol dua edin bize deCanım ümitsiz olduğun anda tam bitti olmuyo dediğin anda hep yetişir rabbim imdadına ben bunu o kadar çok yaşadım ki...inşallah en kisa zamanda yüzün güler bebeğine kavuşursun... Tüm kalbimle hepinize içten bi şekilde dua ediyorum..
Tatlım geçmiş olsun bolca c vitamini al dikkat et kendineKızlar bende buradayım sadece 10 gündür fena grip oldum yazamadım ben galiba regl oldum lekelenme şeklindeHomely_angel canım bat 3 Mart bu ay da korunuyor um yani bebis yok ama siz hamis kalın interiorarchitect sen nasilsin canim cok yogun grciyo galiba günlerin
Canım benim bazen sarı bazen beyaz geliyokızlar hamileyken akıntı devam ediyormuş ya sarı mı oluyor yoksa berrak mı?
Ama bizi birakmiycaklardi sozlesmistik
Sevgili annelerrr adet doneminizde adet agrisi cektiniz mi yoksa agri yokmuydu
kızlar 1 saat önce test yaptım şimdi baktım hayalet çizgi var ya ben öyle görmek istediğim için mi öyle acaba 6 şubat bat. eşim daha gelmedi sizce ona söylesemmi ya çok heycan yaptmmmm.
Cnm 4 gundur ovu testi yapiyorum asiri silik cikiyo ya ankarada catladi yada bu ayda hapsiz adet olamiycam bilemedim
Çok geçmiş olsun, senden Mart sonrası bekliyorduk zaten zaman yaklaşıyorKızlar bende buradayım sadece 10 gündür fena grip oldum yazamadım ben galiba regl oldum lekelenme şeklindeHomely_angel canım bat 3 Mart bu ay da korunuyor um yani bebis yok ama siz hamis kalın interiorarchitect sen nasilsin canim cok yogun grciyo galiba günlerin
kızlar hamileyken akıntı devam ediyormuş ya sarı mı oluyor yoksa berrak mı?
Bacım ben adet oldum beni listeden şimdilik çıkarirmisin 1 aylık Türkiye'ye tatile gidiyorum tahminim emzirmekten ben hamile kalamıyorum Türkiye'den dönünce kendi doktoruma kontrol olucam.Benim beyaz genellikle bazen de şeffaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?