• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar benim akıntım da beyaz ve yoğun geliyor.. ama karnım da ağrıyor.. içimin bir tarafı hala umutlu.. yarın olsun bi bakalım...

Mrb kızlar bu klomenı kullanmayı hiç sevmiyom:KK35: içim kararıyo resmen. Bu ay gene içiyorum tahmini en gec bat 29 şubat :110:

Canlarım nasılsınız kimseye cevap yazamadım Bnde kac gundur okuyorum ama hep ins bir hamilelik haberi alırız bu günlerde .. Bi heyecan bir atraksiyon lazım topige :rolleyes: bizim calışma gümlerimiz ovulasyon testi yapmaya dun başladım 11. Günde bugünde yaptım ikisi de 5 dk icinde çıkan çizgiler sizce daha da koyulaşır mı Bi bakın dostlarım her ihtimale karşı bugun yarın obur gun olsa mı iliski ya :KK23:
image.webp

Ayy hadi İnş zaten varsa bile şu an silik çıkar. Çok heyecanlı, kaç gündür bebiş haberi gelmedi hadi senden gelecek inşalaaaaaah :)
ya birde kan testi yaptırmak istemiyorum erken dönem olduğu için. yarına randevu aldım ama sadeec ultrasona gircem görünür mü?yada biraz daha beklesemmi ? ve sol kasığım ağrıyor normal mi?

Canlarım nasılsınız kimseye cevap yazamadım Bnde kac gundur okuyorum ama hep ins bir hamilelik haberi alırız bu günlerde .. Bi heyecan bir atraksiyon lazım topige :rolleyes: bizim calışma gümlerimiz ovulasyon testi yapmaya dun başladım 11. Günde bugünde yaptım ikisi de 5 dk icinde çıkan çizgiler sizce daha da koyulaşır mı Bi bakın dostlarım her ihtimale karşı bugun yarın obur gun olsa mı iliski ya :KK23:Eki Görüntüle 1764244

bugün kesin olsun canım, bence çatlamaya çok yakın ;)

ya birde kan testi yaptırmak istemiyorum erken dönem olduğu için. yarına randevu aldım ama sadeec ultrasona gircem görünür mü?yada biraz daha beklesemmi ? ve sol kasığım ağrıyor normal mi?

canım ultrasonda henüz bir şey görünmez büyük ihtimalle, sadece kan testi yaptırmanı öneririm.

bu arada kasık batmaları çok çok normal. Çok ağır kramplar ve uzun süreli ağrılar olmadığı sürece sorun yok canım.

Ya bu klomen adet geciktirir mi tam 14.gun catladi yumurta ve preseed kullandim dun bugun adet olmam lazimdi gelen giden yok goguslerim cok sis ve aciyo klomen adet geciktirir mi agrim var ara ara tam geliyo diyorum ama gelmiyo

Ya bu klomen adet geciktirir mi tam 14.gun catladi yumurta ve preseed kullandim dun bugun adet olmam lazimdi gelen giden yok goguslerim cok sis ve aciyo klomen adet geciktirir mi agrim var ara ara tam geliyo diyorum ama gelmiyo

Geciktirebilir canım, kaç gün oldu yumurtlama gününden sonra?

Back
X