- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.521

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki beyaz canim. Baya yogun geliyor hatta. Hamileligi ogrenmeden once de acayip fazla bir sekilde gelmistikızlar hamileyken akıntı devam ediyormuş ya sarı mı oluyor yoksa berrak mı?
senden totem yaptım eğer sen hamileysen senden sonra ilk ben hamileyim inşlh diye.tuttu valla çok şukurrrAyy hadi İnş zaten varsa bile şu an silik çıkar. Çok heyecanlı, kaç gündür bebiş haberi gelmedi hadi senden gelecek inşalaaaaaah :)
ya birde kan testi yaptırmak istemiyorum erken dönem olduğu için. yarına randevu aldım ama sadeec ultrasona gircem görünür mü?yada biraz daha beklesemmi ? ve sol kasığım ağrıyor normal mi?Ayy hadi İnş zaten varsa bile şu an silik çıkar. Çok heyecanlı, kaç gündür bebiş haberi gelmedi hadi senden gelecek inşalaaaaaah :)
test yaptın mı canım bu gün ? benimki 1 saat sonra çıktı hayalet çizgi :) İnşlh kırmızılar yoksa heeep umut varKızlar benim akıntım da beyaz ve yoğun geliyor.. ama karnım da ağrıyor.. içimin bir tarafı hala umutlu.. yarın olsun bi bakalım...
Canlarım nasılsınız kimseye cevap yazamadım Bnde kac gundur okuyorum ama hep ins bir hamilelik haberi alırız bu günlerde .. Bi heyecan bir atraksiyon lazım topigebizim calışma gümlerimiz ovulasyon testi yapmaya dun başladım 11. Günde bugünde yaptım ikisi de 5 dk icinde çıkan çizgiler sizce daha da koyulaşır mı Bi bakın dostlarım her ihtimale karşı bugun yarın obur gun olsa mı iliski ya
Eki Görüntüle 1764244
ya birde kan testi yaptırmak istemiyorum erken dönem olduğu için. yarına randevu aldım ama sadeec ultrasona gircem görünür mü?yada biraz daha beklesemmi ? ve sol kasığım ağrıyor normal mi?
Mrb kızlar bu klomenı kullanmayı hiç sevmiyomiçim kararıyo resmen. Bu ay gene içiyorum tahmini en gec bat 29 şubat
![]()
ya birde kan testi yaptırmak istemiyorum erken dönem olduğu için. yarına randevu aldım ama sadeec ultrasona gircem görünür mü?yada biraz daha beklesemmi ? ve sol kasığım ağrıyor normal mi?
kan testi için erken olmaz mı ? Annem de bir hafta daha bekle dedi ne yapsam bilemedim şimdicanım ultrasonda henüz bir şey görünmez büyük ihtimalle, sadece kan testi yaptırmanı öneririm.
Sağılasın cnmm cevap icin Tmmdir ben yarın obur günde olsun diyorum bakalim dimi aksatmayalımbugün kesin olsun canım, bence çatlamaya çok yakın![]()
kan testi için erken olmaz mı ? Annem de bir hafta daha bekle dedi ne yapsam bilemedim şimdi![]()
Sağılasın cnmm cevap icin Tmmdir ben yarın obur günde olsun diyorum bakalim dimi aksatmayalım![]()
Ya bu klomen adet geciktirir mi tam 14.gun catladi yumurta ve preseed kullandim dun bugun adet olmam lazimdi gelen giden yok goguslerim cok sis ve aciyo klomen adet geciktirir mi agrim var ara ara tam geliyo diyorum ama gelmiyo
yok yapmadım cnm testim yoktu ama ovulasyona denedim koyu değildi yok bende galiba..test yaptın mı canım bu gün ? benimki 1 saat sonra çıktı hayalet çizgi :) İnşlh kırmızılar yoksa heeep umut var