- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.481

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EE herkes hamile kaldı topik değiştirdi...Iki gundur herkes nerde![]()
Ewet cnm farkindayim kac gundur yoksunCe eee sizi gördüm :)
ben burdayım ki :)
Sadece gezmelerden vakit bulup yazamıyorum![]()
Ama bizi birakmiycaklardi sozlesmistikEE herkes hamile kaldı topik değiştirdi...![]()
Bizler buradayız cnm hep destek tam destek :)Ama bizi birakmiycaklardi sozlesmistik![]()
Ole olsun cnm ya hamile kalsn gitmesinBizler buradayız cnm hep destek tam destek :)
Aynen canım görüncelerim bizdedi bugünde ben annemlerè geldim dolu dolu geçiyo günler yetişemiyorm bi bakıyorum aksam olmuşEwet cnm farkindayim kac gundur yoksun
Canimcim benim ağrı vardı ama tam olarak adet ağrısı gibi değildi mesela ben adet olduğumda belim karnım ağrı yapardı kopacak gibi bunda sadece kasıkta ağrı vardı tatlı tatlıSevgili annelerrr adet doneminizde adet agrisi cektiniz mi yoksa agri yokmuydu
burakmadık kız deli burdayız, çok yoğunum ben yazamıyorum pek birde müdürle anlaştım işimi erken bitirince erken çıkabiliyorum. o yüzden yoksa biryere gitmedim yani gidermiyim hiçAma bizi birakmiycaklardi sozlesmistik![]()
Tesekkur ederimCanimcim benim ağrı vardı ama tam olarak adet ağrısı gibi değildi mesela ben adet olduğumda belim karnım ağrı yapardı kopacak gibi bunda sadece kasıkta ağrı vardı tatlı tatlı
Oh en guzel zamanlarin gez bebis olunca zorlanirsinAynen canım görüncelerim bizdedi bugünde ben annemlerè geldim dolu dolu geçiyo günler yetişemiyorm bi bakıyorum aksam olmuş
Aynen canım bakalım hayırlısıyla bi gelsin de :) ben eve kapanmak istemiyorum alıp arabasını atarım dışarı kendimi :)Oh en guzel zamanlarin gez bebis olunca zorlanirsin![]()
Cnm senin birakmiyacagin belliburakmadık kız deli burdayız, çok yoğunum ben yazamıyorum pek birde müdürle anlaştım işimi erken bitirince erken çıkabiliyorum. o yüzden yoksa biryere gitmedim yani gidermiyim hiç
Ole ol zaten hem bebis hem sen hava almis olursunuzAynen canım bakalım hayırlısıyla bi gelsin de :) ben eve kapanmak istemiyorum alıp arabasını atarım dışarı kendimi :)
Aynen canım hayırlısıyla inşallah ikimizde sağlıklı olursak öyle düşünüyorum :) hadi bu ay sende güzel haberi verde bu hayalleri senle de kuralımOle ol zaten hem bebis hem sen hava almis olursunuz![]()
aynen biz burdayız herkes hamiş kalana kadar inşlh :)Ama bizi birakmiycaklardi sozlesmistik![]()