• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canlarım nasılsınız kimseye cevap yazamadım Bnde kac gundur okuyorum ama hep ins bir hamilelik haberi alırız bu günlerde .. Bi heyecan bir atraksiyon lazım topige :rolleyes: bizim calışma gümlerimiz ovulasyon testi yapmaya dun başladım 11. Günde bugünde yaptım ikisi de 5 dk icinde çıkan çizgiler sizce daha da koyulaşır mı Bi bakın dostlarım her ihtimale karşı bugun yarın obur gun olsa mı iliski ya :KK23:Eki Görüntüle 1764244
evet canım bu güneri sakın boş geçme

kan testi için erken olmaz mı ? Annem de bir hafta daha bekle dedi ne yapsam bilemedim şimdi :KK43:
canım hayırlı olsun... :) kaç gün geçti adetin bence de bekle enaz 5 gün geçsin erken kan testi yaptırmak çok sinirbozucu olabiliyor. tekrarlamak zorunda hissediyorsun kendin ive strese giriyorsun

evet canım bu güneri sakın boş geçme
Sagolasin CNm geçmedik bakalım bugun 16.00 da tekrar Yalova'm daha mı koyu yoksa silim mi ama o yumurta akı akıntı henuz yok birde Bnde çatlama gec oluyor Sanko 14-16 günler arasında sanırım bizim su önümüzde ki 3 gun çalışmamız lazım sonra da gun asiri devam .. Allahım ins bu ay bizde alırız güzel haberi yaa artık cok bunaldım Cook :KK61: bu arada CNmmm oğlusun oluyormus hayırlı mübarek olsun saglikla alırsın ins kucağına erkekte bir baska beee :KK45:erkek anası olmak kaynana moduna sokuyor insanı hemencecik :KK48:

Sagolasin CNm geçmedik bakalım bugun 16.00 da tekrar Yalova'm daha mı koyu yoksa silim mi ama o yumurta akı akıntı henuz yok birde Bnde çatlama gec oluyor Sanko 14-16 günler arasında sanırım bizim su önümüzde ki 3 gun çalışmamız lazım sonra da gun asiri devam .. Allahım ins bu ay bizde alırız güzel haberi yaa artık cok bunaldım Cook :KK61: bu arada CNmmm oğlusun oluyormus hayırlı mübarek olsun saglikla alırsın ins kucağına erkekte bir baska beee :KK45:erkek anası olmak kaynana moduna sokuyor insanı hemencecik :KK48:
saol canım teşekkür ederim. ya evet öyle birazcık aslında kaynana moduna değilde ben evlenmeden öncesinden beri oğlum olsun çok istiyordum. benim eşimin ailesinde de hiç erkek çocuk yok, yani ilk olacak benim oğlum inşallah, biraz da onun için çok istemiştim. hani ne bileyim eşim tarafından biraz kıymetli olurum diye düşünmüştüm ama bilmiyorum olurmu öyle

canım hayırlı olsun... :) kaç gün geçti adetin bence de bekle enaz 5 gün geçsin erken kan testi yaptırmak çok sinirbozucu olabiliyor. tekrarlamak zorunda hissediyorsun kendin ive strese giriyorsun
Teşekkürler yaptırdım kan testini bugün dayanamadım yarın normalde bat ama idrarda da 2. çizgi çıktı çok şükür hamileym

Teşekkürler yaptırdım kan testini bugün dayanamadım yarın normalde bat ama idrarda da 2. çizgi çıktı çok şükür hamileym
hayırlı olsuncanım çok sevindim. kaç çıktı değerim, yüksek değilse kendini hiç sıkıntıya sokma çünkü daha çok erken, bir iki hafta bekle öyle doktora git

hayırlı olsuncanım çok sevindim. kaç çıktı değerim, yüksek değilse kendini hiç sıkıntıya sokma çünkü daha çok erken, bir iki hafta bekle öyle doktora git
çok teşekkürler.değerim 22,59 ama daha bata 1 gün var bende çok takmıyorum .doktor a da iki hafta sonra gidicem inşlh :)

Back
X