• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar 1 saat önce test yaptım şimdi baktım hayalet çizgi var ya ben öyle görmek istediğim için mi öyle acaba 6 şubat bat. eşim daha gelmedi sizce ona söylesemmi ya çok heycan yaptmmmm.:KK17:

Aynen canım hayırlısıyla inşallah ikimizde sağlıklı olursak öyle düşünüyorum :) hadi bu ay sende güzel haberi verde bu hayalleri senle de kuralım
Cnm 4 gundur ovu testi yapiyorum asiri silik cikiyo ya ankarada catladi yada bu ayda hapsiz adet olamiycam bilemedim

gelen giden henüz yok zaten bat cuma günü ama ben hissediyorum geliyor kırmızılar.. doktorlar sebep olacak inşallah bana.. cumartesi tüp bebek merkezine gidiyorum.. aşılama mı der tüp bebek mi bilmiom ama artık sonuç almak istiorummm
Canım ümitsiz olduğun anda tam bitti olmuyo dediğin anda hep yetişir rabbim imdadına ben bunu o kadar çok yaşadım ki...inşallah en kisa zamanda yüzün güler bebeğine kavuşursun... Tüm kalbimle hepinize içten bi şekilde dua ediyorum..

Kızlar bende buradayım sadece 10 gündür fena grip oldum yazamadım ben galiba regl oldum lekelenme şeklinde Homely_angel Homely_angel canım bat 3 Mart bu ay da korunuyor um yani bebis yok ama siz hamis kalın interiorarchitect interiorarchitect sen nasilsin canim cok yogun grciyo galiba günlerin

Canım ümitsiz olduğun anda tam bitti olmuyo dediğin anda hep yetişir rabbim imdadına ben bunu o kadar çok yaşadım ki...inşallah en kisa zamanda yüzün güler bebeğine kavuşursun... Tüm kalbimle hepinize içten bi şekilde dua ediyorum..
teşekkür ederim cnm inşallah öle olur.. hamişlerin duaları kabul olurmuş bol bol dua edin bize de

Kızlar bende buradayım sadece 10 gündür fena grip oldum yazamadım ben galiba regl oldum lekelenme şeklinde Homely_angel Homely_angel canım bat 3 Mart bu ay da korunuyor um yani bebis yok ama siz hamis kalın interiorarchitect interiorarchitect sen nasilsin canim cok yogun grciyo galiba günlerin
Tatlım geçmiş olsun bolca c vitamini al dikkat et kendine
İyiyim çok şükür canım aynen çok yoğun ve yorucu geçiyor az kaldı okulda başlayacak dinlenmeden okul inşallah dersler yormaz çok fazla

kızlar 1 saat önce test yaptım şimdi baktım hayalet çizgi var ya ben öyle görmek istediğim için mi öyle acaba 6 şubat bat. eşim daha gelmedi sizce ona söylesemmi ya çok heycan yaptmmmm.:KK17:

Ayy hadi İnş zaten varsa bile şu an silik çıkar. Çok heyecanlı, kaç gündür bebiş haberi gelmedi hadi senden gelecek inşalaaaaaah :)

Çok geçmiş olsun, senden Mart sonrası bekliyorduk zaten zaman yaklaşıyor ;)

Back
X