Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ben internette okumuştum, hamile kalmaya çalışırken kalori alımınızı düşürmeyin diye. Ne kadar gerçek bilmiyorum ama bir araştır istersen.

Ben internette okumuştum, hamile kalmaya çalışırken kalori alımınızı düşürmeyin diye. Ne kadar gerçek bilmiyorum ama bir araştır istersen.
Cnm ben doktoru aradim diyet yapmak istiyorum die sadece bitki cayi icme maydanoz yeme dedi simdi yani bi sakincadi yokmus

Simdi hamile kalirsam benmde ole olcak ama nedense birden hirs yaptim hamileyken top gibi olmak istemiyorum

Dilediğin gibi olur inşallah ama boşver doğumdan sonra da veririz gerekirse. En kısa zamanda miniğin gelsin de emzirirken, onun peşinde gezerken veririz kiloları.

Kızlar günde bir bardak normal kahve içiminin bebeğe zararı olur mu? (türk kahvesi değil) içtiğim doz da 1 çay kaşığı klasik kahve 1 tatlı taşığı süt tozu veya varsa o anda normal süt. doktoruma sormak aklıma gelmedi hiç.

Cnm
Bana dr um kesinlikle hamilelikte kahve cok zararli demisti ama senin ilerlemis bence en sagliklisi drla gorusmen

ya ben içiyorum günlük türk kahvesi, bir ya da iki fincan olabiliyor bazen, ama hergün içiyorum hemen hemen, klasik kahveyi de bilmiyorum canım, ben pek içmediğim için araştırmadım da hiç doktoruna bir sorsan iyi olur bence de

Haftaya 4D ultrasona gittiğimde sorucam mutlaka. ben de klasik kahveyi çok severim. Normalde çok sert içerim ama hamileliğim boyunca canım çektiği zamanlarda 1 çay kaşığı kadar içiyorum oda dolu dolu değil yani. normalde 2 tatlı kaşığı içerdim her gün. teşekkür ederim. hataya sorucam kesin.

Canimcim hamilelikte kafein bebeğin zeka gelişimini engellediğinden dikkat edilmesi lazım ama tabi bizimki de can sonuçta arada çay kahve çikolata istiyor canımız. Dr bana dikkat et demişti yani çay iciosan az ve açık olsun. Kahve çok az tüket çikolatayı az al bunları bi arada tüketme demişti.
Bu arada eskiden kahve çocuğu zeki yapar diye bi inanış varmış kadınlar her gün Türk Kahvesi tuketirmis

Kizlar dün bebisimin pit pitlarini duyduk cok heycanliydi ya bu bir mucize yarabbim cok sükür tahmini dogum tarihimiz 21 eylül bizide listeye ekler misiniz?

hayırlı olsun süper haber :) bu arada Allah kısmet ederse biz aynı günlerde doğuma gireceğiz gibi duruyor, benim geç döllenme olduğu için :) Buradaki listemize ekliyorum. İstersen Eylül annelerine de gel.

Kahveyle ilgili benim bildiğimde günde maksimum bir fincan türk kahvesine izin veriliyor. Ama nescafe kesin yok.

Çikolota da bu kadar sıkı mı yaa ben çikolata istiyorum hep.

bir gün bekleyince çift çizgiyi görebiliyorum ancak yoksa yok... acaba daha kaç yıl bekleyeceğim ben bu çift çizgi için çok sıkıldım
Can'ım benım sakın böyle düşünme isyan eder gibi konuşma bende senin gibi çok hevesliydim ıkı çocuğum olmasına rağmen ama Malesef dış gebelik geçirdim sakin ol biraz rabbım bılır ne Zaman gelecegini meleğinin inş en kısa zamanda gelır

2,5 yıl oldu.. gelen giden hiç olmadı.. tüp bebek merkezinden randevu aldım bu ay.. ama o da kesin değil ki.. arkadaşımınki maalesef tutmadı.. insan yıpranıyor..

canım benimde 8 ayımda düşük oldu 1,5 yıllık evliyim ne gelen va ne giden allah herşeyin hayırlısını versin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…