- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.461
Homely_angel cnm kalori az alinca ne oluyo ki bildigim kadariyla etkilenmiyo hatta arkadasima dr hamileyken ne kadar kilo versen o kadar iyi diyet yap dedi kiloluydu o baya kisitladi yemesini 5 kilo verdi 3 ayda fln bende kilolu biriyim hamile kalmadan veya kaldiktan sonra diyet yapmak istiyorum insallah catlamamistir ay tekrar hamile kalrim
Cnm ben doktoru aradim diyet yapmak istiyorum die sadece bitki cayi icme maydanoz yeme dedi simdi yani bi sakincadi yokmusBen internette okumuştum, hamile kalmaya çalışırken kalori alımınızı düşürmeyin diye. Ne kadar gerçek bilmiyorum ama bir araştır istersen.
Cnm ben doktoru aradim diyet yapmak istiyorum die sadece bitki cayi icme maydanoz yeme dedi simdi yani bi sakincadi yokmus
Simdi hamile kalirsam benmde ole olcak ama nedense birden hirs yaptim hamileyken top gibi olmak istemiyorumokito o zaman sorun yok canım, ben hayatımdaki en kilolu halimle hamile kaldım ama hiç takmıyorum. Bakalım sonunda nasıl olucam :)
Simdi hamile kalirsam benmde ole olcak ama nedense birden hirs yaptim hamileyken top gibi olmak istemiyorum
Tabi ki rabbim versinde hayirlisiyla onunlayken top gibi olmakta guzeldir eminimDilediğin gibi olur inşallah ama boşver doğumdan sonra da veririz gerekirse. En kısa zamanda miniğin gelsin de emzirirken, onun peşinde gezerken veririz kiloları.
Bana dr um kesinlikle hamilelikte kahve cok zararli demisti ama senin ilerlemis bence en sagliklisi drla gorusmenKızlar günde bir bardak normal kahve içiminin bebeğe zararı olur mu? (türk kahvesi değil) içtiğim doz da 1 çay kaşığı klasik kahve 1 tatlı taşığı süt tozu veya varsa o anda normal süt. doktoruma sormak aklıma gelmedi hiç.
ya ben içiyorum günlük türk kahvesi, bir ya da iki fincan olabiliyor bazen, ama hergün içiyorum hemen hemen, klasik kahveyi de bilmiyorum canım, ben pek içmediğim için araştırmadım da hiç doktoruna bir sorsan iyi olur bence deKızlar günde bir bardak normal kahve içiminin bebeğe zararı olur mu? (türk kahvesi değil) içtiğim doz da 1 çay kaşığı klasik kahve 1 tatlı taşığı süt tozu veya varsa o anda normal süt. doktoruma sormak aklıma gelmedi hiç.
Teşekkür ederim cnm. sorucam mutlaka.Cnm
Bana dr um kesinlikle hamilelikte kahve cok zararli demisti ama senin ilerlemis bence en sagliklisi drla gorusmen
Haftaya 4D ultrasona gittiğimde sorucam mutlaka. ben de klasik kahveyi çok severim. Normalde çok sert içerim ama hamileliğim boyunca canım çektiği zamanlarda 1 çay kaşığı kadar içiyorum oda dolu dolu değil yani. normalde 2 tatlı kaşığı içerdim her gün. teşekkür ederim. hataya sorucam kesin.ya ben içiyorum günlük türk kahvesi, bir ya da iki fincan olabiliyor bazen, ama hergün içiyorum hemen hemen, klasik kahveyi de bilmiyorum canım, ben pek içmediğim için araştırmadım da hiç doktoruna bir sorsan iyi olur bence de
Canimcim hamilelikte kafein bebeğin zeka gelişimini engellediğinden dikkat edilmesi lazım ama tabi bizimki de can sonuçta arada çay kahve çikolata istiyor canımız. Dr bana dikkat et demişti yani çay iciosan az ve açık olsun. Kahve çok az tüket çikolatayı az al bunları bi arada tüketme demişti.Haftaya 4D ultrasona gittiğimde sorucam mutlaka. ben de klasik kahveyi çok severim. Normalde çok sert içerim ama hamileliğim boyunca canım çektiği zamanlarda 1 çay kaşığı kadar içiyorum oda dolu dolu değil yani. normalde 2 tatlı kaşığı içerdim her gün. teşekkür ederim. hataya sorucam kesin.
Kizlar dün bebisimin pit pitlarini duydukcok heycanliydi ya bu bir mucize yarabbim cok sükür tahmini dogum tarihimiz 21 eylül bizide listeye ekler misiniz?
Can'ım benım sakın böyle düşünme isyan eder gibi konuşma bende senin gibi çok hevesliydim ıkı çocuğum olmasına rağmen ama Malesef dış gebelik geçirdim sakin ol biraz rabbım bılır ne Zaman gelecegini meleğinin inş en kısa zamanda gelırbir gün bekleyince çift çizgiyi görebiliyorum ancakyoksa yok... acaba daha kaç yıl bekleyeceğim ben bu çift çizgi için çok sıkıldım
2,5 yıl oldu.. gelen giden hiç olmadı.. tüp bebek merkezinden randevu aldım bu ay.. ama o da kesin değil ki.. arkadaşımınki maalesef tutmadı.. insan yıpranıyor..Can'ım benım sakın böyle düşünme isyan eder gibi konuşma bende senin gibi çok hevesliydim ıkı çocuğum olmasına rağmen ama Malesef dış gebelik geçirdim sakin ol biraz rabbım bılır ne Zaman gelecegini meleğinin inş en kısa zamanda gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?