• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar benim yum yum catlamis bu gun doktora gitdim bakti ve catladiğini soyledi hic bos gecmedik insallah tutunmusdur meleyim ama cok kotu qrip oldum insallah kotu etkisi olmaz dollenme olur
İnşallah döllenme olur cnm ilaç alma stres de yapma siz güzel haber verin de bari sizlerin haberlerine sevineyim

ada_aras ada_aras tatlım çok geçmiş olsun, üzülme hiç demekki dünyada kısmeti yokmuş, inşallah en kısa zamanda yenidne nasip eder rabbim

Cnm simdi baktm daha koyu gibi geldi ilk yaptigimla simdiki degisiyo mu gebelikteki gibi yoksa aksam karsilastirabilir miyim

zaman geçince biraz renk değiştiriyorlar, yumyum testlerinin de ilk 10 dakikası önemli canım. akşam bi yanyana koy bakalım nasıl görünüyor, yine de fikir verebilir.

1454336353230-1209277121.webp

Ayy kizlar kafam karma karisik grib oldum diye yumurtalanma olmazmi cok uzgunum ya omadiysa yaaa bana akil fikir verin kafayi yiyecem :KK58:

Ayy kizlar kafam karma karisik grib oldum diye yumurtalanma olmazmi cok uzgunum ya omadiysa yaaa bana akil fikir verin kafayi yiyecem :KK58:
canım benim bu kadar kendini harap etme, griple yumurtlamanın hiçbir alakası yok, ama bu srtresinin çok alakası var, rahat ol biraz lütfen haaytım

Canlar gunaydin dun diyete basladim bebegi baya aklimdan cikarttim hep dusunmeyince oldu fln diyolar ya benimde bu ay olabilir

Canım grip olduğumuzda reglimiz gecikiyor mu? gecikmiyor, demekki etkilemiyor. Sadece bir an önce iyileşmeye bak ki inş bebiş tutununca çok öksürmek hapşurmak o günlerde pek istenmiyor. Artık stresi bırak, kafanı da rahatlatmaya çalış. Stres yok :KK20:

yok cnm yumurtarsın grip etkilemez ama vücut direncini yüklsek tut takviye vitamin al.. bebek tutunsun die
Canım grip olduğumuzda reglimiz gecikiyor mu? gecikmiyor, demekki etkilemiyor. Sadece bir an önce iyileşmeye bak ki inş bebiş tutununca çok öksürmek hapşurmak o günlerde pek istenmiyor. Artık stresi bırak, kafanı da rahatlatmaya çalış. Stres yok :KK20:
canım benim bu kadar kendini harap etme, griple yumurtlamanın hiçbir alakası yok, ama bu srtresinin çok alakası var, rahat ol biraz lütfen haaytım
Ayyy kizlar cok tesekkur aderim dunden beri icim içimi yiyordu simdi biraz rahtladim dunude birliktelik oldu bu gun de olucak cuma gunuden beri hic bos geçmedik insallah tutunur bebisim

Homely_angel Homely_angel cnm kalori az alinca ne oluyo ki bildigim kadariyla etkilenmiyo hatta arkadasima dr hamileyken ne kadar kilo versen o kadar iyi diyet yap dedi kiloluydu o baya kisitladi yemesini 5 kilo verdi 3 ayda fln bende kilolu biriyim hamile kalmadan veya kaldiktan sonra diyet yapmak istiyorum :KK43:insallah catlamamistir ay tekrar hamile kalrim:KK3::KK68:

Back
X