Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Dirayetli olsam da olmasam da bebeğimi geri getiremiyorum.rabbim kimseye yaşatmasın ama başa gelen çekiliyo ve ateş düştüğü yeri yakıyo. ilk günler ben nasıl dayanırım dedim.çok ağladım eşimi de kendimi de bitirdim ama bi faydası olmadı.fazlası isyana girer diye rabbime sığındım.bana emanet etmişti ama kavuşmadan geri aldı:KK42::KK42:Allah herkese hakkında hayırlı olanı versin.
Canım rabbim sabır versin... İnşallah en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar yaşarsın bu güzel duyguyu ve kucağına almak nasip olur inşallah...

Dirayetli olsam da olmasam da bebeğimi geri getiremiyorum.rabbim kimseye yaşatmasın ama başa gelen çekiliyo ve ateş düştüğü yeri yakıyo. ilk günler ben nasıl dayanırım dedim.çok ağladım eşimi de kendimi de bitirdim ama bi faydası olmadı.fazlası isyana girer diye rabbime sığındım.bana emanet etmişti ama kavuşmadan geri aldı:KK42::KK42:Allah herkese hakkında hayırlı olanı versin.
Canım şimdi okudum olanı, o kadar üzüldüm ki. . . allahım sabır versin inş. Seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki. . . ama allaha isyan etme sakın. , vardır bir nedeni ne yazikki. İnş biran önce toparlanir ve yeniden çalışmalara başlarsınız. inş bundan sonra sağlıkla gelsinler. . .

hemen kötü düşünme canım lütfen başka şeyler düşün çok fazla sıkma kendini buda çok etkiliyor.stres yapma aynı belirtiler bende var gögüsler ağrımaya başladı benimde erken başladı ve hiç akıntım yok sarımsı akıntım olurdu yani.
İnşlh sabırla bekleyelim...
cnm ne durumdasın? son bir idrar testi var elimde onu da yarın sabah kullanıcak... benim hafta içi kanda veririm heralde dayanamayıp

Kizlar merhaba ben tatilden dondum bugun gelir gelmez ovu testi yaptim ama nerdeyse cizgi hic gozukmuyo hayalet cizgi bugun 16.gun ama saat 4 yaptim testi ve 4 saatlik idrarla cokta sikismistim anlamadim yani yumrta catladigi icin mi cooook silik yoksa daha koyulasir mi normalde 30 gun bir oluyodum kurtajdan sonra degismediyse

Kizlar merhaba ben tatilden dondum bugun gelir gelmez ovu testi yaptim ama nerdeyse cizgi hic gozukmuyo hayalet cizgi bugun 16.gun ama saat 4 yaptim testi ve 4 saatlik idrarla cokta sikismistim anlamadim yani yumrta catladigi icin mi cooook silik yoksa daha koyulasir mi normalde 30 gun bir oluyodum kurtajdan sonra degismediyse

Canım her ihtimale karşı bugünü değerlendirin bence. Yarın ve sonraki günlerde testlere devam edersin ;) benim bebiş bir hafta sonra tutunmuş düşün yani sadece yumyumun çatladığı günler değilmiş kritik olan ;)

Canım her ihtimale karşı bugünü değerlendirin bence. Yarın ve sonraki günlerde testlere devam edersin :KK66: benim bebiş bir hafta sonra tutunmuş düşün yani sadece yumyumun çatladığı günler değilmiş kritik olan :KK66:
Cnm zaten ben adet olana kadar iki gunde bir iliski olsun diyorum allahin isi belli olmaz digeride ole olmustu insallah hayirlisiyla bu ay olsun cok istiyorum

Canım her ihtimale karşı bugünü değerlendirin bence. Yarın ve sonraki günlerde testlere devam edersin :KK66: benim bebiş bir hafta sonra tutunmuş düşün yani sadece yumyumun çatladığı günler değilmiş kritik olan :KK66:
Canım. .. Hayırlı olsun . Takvimini gördüm. Hamişsin .. süper bişi bu. Rabbim saglikla kucağımıza almak nasip etsin minnaklarimizi. . Olmayanlara da versin insaallah

Back
X