Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar simdi doktordan geldim yum yum 23 mm olmus bu gun yarin catlar dimi ben isimi sağlama alicam 2 gun ilskiye girecem pazar ertesi doktora gidicem bakalim catlamismi insallah tutturum bu ay
İns CNm hadi. Bakalım güzel haberler gelsin bu ay sen yumurta takibini kacinci günden beri yaptırıyorsun CNm birde klomen içtin dimi ? Ben klomen içmedim ama bu ay tam gunünü yakalamak icin hem ovu hemde dr takibi mi istesem diyorum

İns CNm hadi. Bakalım güzel haberler gelsin bu ay sen yumurta takibini kacinci günden beri yaptırıyorsun CNm birde klomen içtin dimi ? Ben klomen içmedim ama bu ay tam gunünü yakalamak icin hem ovu hemde dr takibi mi istesem diyorum
Canim ben yumurta takibini adetimin 12 ci gununden yaptiriyorum
Adetimun 12 gunu yum yum 16 mm olmusdu 14 gunu 17 mm olmusdu ve bu gun 17 gunu 23 mm olmus klomende klandim gunde bir tane baya bir calistim insallah ise yararda hamis olurum doktor takibi yaptir hemde ovu testi yap insallah bu ay hepimiz guzel haberler veririz

Kizlar simdi doktordan geldim yum yum 23 mm olmus bu gun yarin catlar dimi ben isimi sağlama alicam 2 gun ilskiye girecem pazar ertesi doktora gidicem bakalim catlamismi insallah tutturum bu ay

Süper tam çalışma vakti. Eşini gün içinde pekmez fındık ceviz ile şımart, sonra Türk kahvesini de unutma olur mu? Bu ay çok bebek haberi alacağız gibi bir his var içimde.

Kızlaaaar pıtpıtları duyduk, çok şükür bin şükür :nazar::nazar::nazar: Dualarınız için çooook teşekkürler.
Haydi bu mutlu güne bir de yeni bebiş haberi eklensin inşallah.
Darısı hepinizeeeeee.
Ayy kiz cok sevindim sukurler olsun bak kendi o kadar uzdun ama bebis inatci çikti annesine sim siki tutundu kocaman masallah:nazar::nazar::nazar:

Ayy kiz cok sevindim sukurler olsun bak kendi o kadar uzdun ama bebis inatci çikti annesine sim siki tutundu kocaman masallah:nazar::nazar::nazar:

Valla öyle canım, aferin bebişime :) birazcık kafasına buyruk ama annesi şimdiden onu çooook seviyo :) çok teşekkürler.

Kızlaaaar pıtpıtları duyduk, çok şükür bin şükür :nazar::nazar::nazar: Dualarınız için çooook teşekkürler.
Darısı hepinizeeeeee.
Ay canım senden haber bekliyordum. Çok sevindim. .:) çok şükür inş. Sağlıkla kucağına al :) seni korkutan Dr lara ne demeli...neyse geçti şükür :) İnş o totem bizde de tutar da hiç kaldirmayiz. ..

Kızlar iki ay önce mutlu haber vermek için girdiğim bu foruma maalesef şimdi aynı şekilde giremiyorum.12 haftalık oğlumun kalbi durdu.rabbim bunu uygun gördü.yapılacak bir şey yok.her şey yolundaydı ama gebeliğimin 7. haftasından beri peşimizi bırakmayan lekelenmeler yüzünden dr hep risk var diyordu ama insan hep iyiyi düşünmek istiyor işte.neyse Herkese hayırlı ve sağlıklı gebelikler diliyorum. Homely_angel Homely_angel beni listeden çıkarabilirsin canım

Darısı hepinizeeeeee.
Yaaaaaa harika bir haber buuuuuu cok ama cok sevindim cnmmmmm :KK74::KK73::KK71:hadi artık büyüt bebesini doya doya sonra da sagkikla gelsin kucağına :KK46:

Back
X