Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

dilfeza dilfeza canim ozelden resmi ekledim gordunmu?
Evet CNm gördüm sagolasin ayni resmen dimi ikimizin ki de ben testimi baska arkdaslrs da gösterdim çizgi var dedile ins öyledir cunku kimyasal sonrası Namal gebelik oluyor cok gecikmeden :KK73: umarım şende bu ay güzel haberi tekrar verirsin bize CNm :)

Evet CNm gördüm sagolasin ayni resmen dimi ikimizin ki de ben testimi baska arkdaslrs da gösterdim çizgi var dedile ins öyledir cunku kimyasal sonrası Namal gebelik oluyor cok gecikmeden :KK73:
umarım şende bu ay güzel haberi tekrar verirsin bize CNm :)

Ay evet ya ayni insallah onumuzdeki ay ikimzde guzel haberler veririz

Merhaba kızlar Nasılsıniz
Yeni anneleri tebrik ederim aile her geçen gün kalabaliklasiyor:anneadayı:
Detayli ultrason vardı bugun çok şükür oğlum gayet saglikli ve yarım kilo olmuş :KK46:yalnız elleri hep ağzında idi kafasıda hep PleSentaya doğru yüzünü ısrarla göstermedi hain evlat. Dr çok zorladı ama inat etti babasına çekmiş :KK48: bide ayakları hep havadaydi çok tatlı duruyordu miniğim benim.

Gözün aydın, süper çok güzel haber. Annesi sana doğduğunda sürpriz yapacak, o yüzden saklambaç oynuyor :) Oyyy o minicik ayakları düşünemiyorum nasıl tatlıdır. Maşallah ona :nazar:

Homely_angel Homely_angel canım dr a ne zaman gideceksin, haber et bizlere de ...Bende totem yaptım. Takvim Koydum bakalım. Daha yumoşlar büyüyecekte güzelce döllenecekte :) ohooo çok var benim ama olsun...Heyecanlı bekleyiş olsun ama bu sefer en az 4-5 gün batın geçmesini bekleyeceğim. Umarım hayırlısı olur...

Homely_angel Homely_angel canım dr a ne zaman gideceksin, haber et bizlere de ...Bende totem yaptım. Takvim Koydum bakalım. Daha yumoşlar büyüyecekte güzelce döllenecekte :) ohooo çok var benim ama olsun...Heyecanlı bekleyiş olsun ama bu sefer en az 4-5 gün batın geçmesini bekleyeceğim. Umarım hayırlısı olur...

Canım doktor randevum yarın, heyecan dorukta :KK17:Çıktığımda ilk fırsatta yazarım tabi sizlere. Umarım güzel haberler yazabilirim. Totemin tutsun, takvimin 40 hafta hep kalsın inşallah. Şimdi yumyumları besleme vakti. Güzel güzel beslen, çok stresli şeylerden uzak dur. Eşine de harnup pekmezine filan başlat spermitolar da büyük güne hazırlansın. Veeee sonra inşallah bebek bebek bebek :KK46::KK46::KK46:

Canım doktor randevum yarın, heyecan dorukta :KK17:Çıktığımda ilk fırsatta yazarım tabi sizlere. Umarım güzel haberler yazabilirim. Totemin tutsun, takvimin 40 hafta hep kalsın inşallah. Şimdi yumyumları besleme vakti. Güzel güzel beslen, çok stresli şeylerden uzak dur. Eşine de harnup pekmezine filan başlat spermitolar da büyük güne hazırlansın. Veeee sonra inşallah bebek bebek bebek :KK46::KK46::KK46:
Canım inş ben senin yarın güzelce pıtpıtları duyacağına inanıyorum :) anne ben burdayım diyecek :)
Canım malum eşim yanımda olamadığı için beslenmesine dikkat edemiyoruz ne yazık ki...Ama ona bi söyleyim, haftaya yum günüm inş. nasıl yiyecek o pekmezden, bir de nerde bulabiliriz canım?

Canım inş ben senin yarın güzelce pıtpıtları duyacağına inanıyorum :) anne ben burdayım diyecek :)
Canım malum eşim yanımda olamadığı için beslenmesine dikkat edemiyoruz ne yazık ki...Ama ona bi söyleyim, haftaya yum günüm inş. nasıl yiyecek o pekmezden, bir de nerde bulabiliriz canım?

marketlerde var canım, özel bir şey değil yani. Sabahları 2 tatlı kaşığı yiyordu eşim. Yalnızda olsa bir hazırlığı filan yok ya kendisi yapabilir. Bir de ilişki öncesi sade türk kahvesi 1 saat kadar önce.

marketlerde var canım, özel bir şey değil yani. Sabahları 2 tatlı kaşığı yiyordu eşim. Yalnızda olsa bir hazırlığı filan yok ya kendisi yapabilir. Bir de ilişki öncesi sade türk kahvesi 1 saat kadar önce.
Tamam canım söyleyim şimdi alsın bakalım bende içeyim. Türk kahvesini de inş unutmayacağım. :)

kızlar ben randevularımı aldım.. şubata ve marta farklı doktorlardan... artık aşılama mı tüp bebek mi bakacaz... :)) bu ay olursa da kendiliğinden ne ala...

ama benim ki erken çatladı die hesaplayınca bu gün 12. gün döllenmenin... genede çıkmaz mı idrarda silikte olsa...

çıkmayabilir, idrara çok sonra karışıyor. O erken gebelik testleri filan da hikaye. Regli günü bile ne kadar silik çıkanlar oldu. Sakin sakin bekle bakalım, inşallah bebişin seninledir.

çıkmayabilir, idrara çok sonra karışıyor. O erken gebelik testleri filan da hikaye. Regli günü bile ne kadar silik çıkanlar oldu. Sakin sakin bekle bakalım, inşallah bebişin seninledir.
Cnm bu ay bend preseed kullandmda kasklarmda usutmusum gbi agrı var 6 gün var adtme daha. Yumurtlamadan beri gecmdi agrm sended oldumu? Bide gögüste falan dgsklik oluyo mu

Merhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim ve göç bebeğim yok suan eşimle Korunmasız ilişkiye girdik sizce bende bu ay hamiş olabilirmiyim ama bende enfeksiyon vardı ilaç falan kullandım ama bilmiyorum son durum neydi sizce bende bu ay hamisş olabilirmiyim? ????

Kizlar simdi doktordan geldim yum yum 23 mm olmus bu gun yarin catlar dimi ben isimi sağlama alicam 2 gun ilskiye girecem pazar ertesi doktora gidicem bakalim catlamismi insallah tutturum bu ay

Back
X