Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

bugün ikiz bebeklere hamile bir arkadaşla konuştum.. soldaki daha büyük ve daha hareketli diyor.. ayırt edebiliomusun dedim evet bazen içerde tepişiolar dedi.. :)) dinlemesi bile güzell... kim bilir yaşayınca nasıldır...

Allah hepimize o güzel hareketleri hisleri yaşatsın inşallah.

Merhaba arkadaşlar bu başliğa en son ekim ayinda yazmistim o gün bugüm girmemistim hiç, ilk hamileligimdi eylul ayindaki ancak düşük yaşadim psikoloji falan kalmamisti.Bu aksam siteye bi gireyim dedim Bir baktimki hamisler artmis cinsiyetler doğum tarihleri falan hersey belli cok sevindim. simdi bende yine hamileyim :anneadayı:bu kez keseyi falanda gördük pazartesi de insallah kalp atisini duyucaz Allahim isteyen herkese sağlikli ömürlü nasip etsin.

Canım çok çok sevindim. Harika haber bu, ayy hep mutlu haberler gelse ne güzel oluyor. Ben de şu an kalp atışı için bekliyorum, o yüzden heyecanını çok yakından hissediyorum. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. Hamişlerimiz arttı evet hatta şimdi seni de ekleriz, binlerce kez şükürler olsun. İnşallah listemizin tamamı hamiş olacak :)

Ha birde adetim baslayanda sadece kan gelmisdi hic bir parca ya akinti yokdu sadece kan geldi sabah kalkdim 2 saat sonra parca geldi dilfeza dilfeza
Benim birden fazla geldi CNm birde daha adetimin cok 3. 4. Gun geldi pıhtı pıhtı ya gerçekten kimyasal oldu bu ay yada miyom yada kist mi oldu ki iki adet öncesi bakıldı Aslı'nda RAHİME bu arada olmus olabilir mi ki :(

Benim birden fazla geldi CNm birde daha adetimin cok 3. 4. Gun geldi pıhtı pıhtı ya gerçekten kimyasal oldu bu ay yada miyom yada kist mi oldu ki iki adet öncesi bakıldı Aslı'nda RAHİME bu arada olmus olabilir mi ki :KK43:
Aaa kotu dusunme kist falan yoktur belkide kimyasal gebelikmis hadi hayirlisi onumuzdeki ay hamis heberin verirsin insallah :anneadayı:

Canım çok çok sevindim. Harika haber bu, ayy hep mutlu haberler gelse ne güzel oluyor. Ben de şu an kalp atışı için bekliyorum, o yüzden heyecanını çok yakından hissediyorum. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. Hamişlerimiz arttı evet hatta şimdi seni de ekleriz, binlerce kez şükürler olsun. İnşallah listemizin tamamı hamiş olacak :)
Amin ya insallah sağlikli bir sekilde hepimiz kucagimiza aliriz sonrada bebisleri buyuturken konusuruz:KK46: Bizim randevumuz pztesi insallah duyariz cok heycanliyim herhalde ağkarim pıt pıt kalp sesini duyunca:KK200:

Homely_angel Homely_angel bugün doktor kontrolünde bebeğimin gelişiminin gayet iyi olduğunu bir kez daha söyledi doktorum Allah'ıma şükürler olsun. Tosunumuzun :) , muhtemel doğum tarihini 17.06.2016 olarak söyledi Listede doğum tarihini ve cinsiyetini günceller misin =) Çok güzel bir pozlar verdi. Hiç utanma yok direkt açıyo her yerini kuzucuğum

Homely_angel Homely_angel bugün doktor kontrolünde bebeğimin gelişiminin gayet iyi olduğunu bir kez daha söyledi doktorum Allah'ıma şükürler olsun. Tosunumuzun :) , muhtemel doğum tarihini 17.06.2016 olarak söyledi Listede doğum tarihini ve cinsiyetini günceller misin =) Çok güzel bir pozlar verdi. Hiç utanma yok direkt açıyo her yerini kuzucuğum

maşallah :nazar::nazar::nazar: çok sevindimmmm, aferin ona uslu uslu büyüyor. var mı resimler, hani bize???

Merhaba kızlar Nasılsıniz
Yeni anneleri tebrik ederim aile her geçen gün kalabaliklasiyor:anneadayı:
Detayli ultrason vardı bugun çok şükür oğlum gayet saglikli ve yarım kilo olmuş :KK46:yalnız elleri hep ağzında idi kafasıda hep PleSentaya doğru yüzünü ısrarla göstermedi hain evlat. Dr çok zorladı ama inat etti babasına çekmiş :KK48: bide ayakları hep havadaydi çok tatlı duruyordu miniğim benim.

Can'ım maalesef dijital test yaptım bugun bişi çıkmadı ovulasyon ıkısıde koyu başka bir test yaptım ondanda silik vard anlamadım bende :KK43:
yaaa ben de senin ovulasyon koyulaşınca yaptım bunakşam benim de ovulasyon belirgindi ümitlenmiştim... nie yaaa nolur ki bu ay bizde hamile kalsak..

Back
X