- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.321

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cinsiyettd belirleyici olan Sperm yani kız ya da erkek olması tamamen erkeğe bağlı o yüzden ona bakma seninteriorarchitect canim sana bir soru sorucam benim yumurtam sağ tarafda simdi bu ay hamis olursam kiz olma şansi var dimi ?
bugün ikiz bebeklere hamile bir arkadaşla konuştum.. soldaki daha büyük ve daha hareketli diyor.. ayırt edebiliomusun dedim evet bazen içerde tepişiolar dedi.. :)) dinlemesi bile güzell... kim bilir yaşayınca nasıldır...
arkadaşımın tutmamış.. oturup benim hüngür hüngür ağlayasım var onu düşünemiyorum... hamişler bize de dua edinn....
Merhaba arkadaşlar bu başliğa en son ekim ayinda yazmistim o gün bugüm girmemistim hiç, ilk hamileligimdi eylul ayindaki ancak düşük yaşadim psikoloji falan kalmamisti.Bu aksam siteye bi gireyim dedim Bir baktimki hamisler artmis cinsiyetler doğum tarihleri falan hersey belli cok sevindim. simdi bende yine hamileyimbu kez keseyi falanda gördük pazartesi de insallah kalp atisini duyucaz Allahim isteyen herkese sağlikli ömürlü nasip etsin.
cnm naptınn... testi tekrarladın mı 30 ocağa az kaldı... güzel haberler ver bize..Korkuyorum ya bak bugünki ovulasyonuda ekliyim
Benim birden fazla geldi CNm birde daha adetimin cok 3. 4. Gun geldi pıhtı pıhtı ya gerçekten kimyasal oldu bu ay yada miyom yada kist mi oldu ki iki adet öncesi bakıldı Aslı'nda RAHİME bu arada olmus olabilir mi kiHa birde adetim baslayanda sadece kan gelmisdi hic bir parca ya akinti yokdu sadece kan geldi sabah kalkdim 2 saat sonra parca geldidilfeza
Aaa kotu dusunme kist falan yoktur belkide kimyasal gebelikmis hadi hayirlisi onumuzdeki ay hamis heberin verirsin insallahBenim birden fazla geldi CNm birde daha adetimin cok 3. 4. Gun geldi pıhtı pıhtı ya gerçekten kimyasal oldu bu ay yada miyom yada kist mi oldu ki iki adet öncesi bakıldı Aslı'nda RAHİME bu arada olmus olabilir mi ki![]()
insaallah CNm yaa ztn kimyasal olduğuna emin olsam inan havalara uçucam demek ki yine oluyor diyeAaa kotu dusunme kist falan yoktur belkide kimyasal gebelikmis hadi hayirlisi onumuzdeki ay hamis heberin verirsin insallah![]()
Amin ya insallah sağlikli bir sekilde hepimiz kucagimiza aliriz sonrada bebisleri buyuturken konusuruzCanım çok çok sevindim. Harika haber bu, ayy hep mutlu haberler gelse ne güzel oluyor. Ben de şu an kalp atışı için bekliyorum, o yüzden heyecanını çok yakından hissediyorum. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. Hamişlerimiz arttı evet hatta şimdi seni de ekleriz, binlerce kez şükürler olsun. İnşallah listemizin tamamı hamiş olacak :)
Sizinde oluşmuştur bence kese.b
bugün 5 hafta doldu cuma 5+2 olacak
bakalım yarın göreceğiz :)Sizinde oluşmuştur bence kese.
Homely_angel bugün doktor kontrolünde bebeğimin gelişiminin gayet iyi olduğunu bir kez daha söyledi doktorum Allah'ıma şükürler olsun. Tosunumuzun :) , muhtemel doğum tarihini 17.06.2016 olarak söyledi Listede doğum tarihini ve cinsiyetini günceller misin =) Çok güzel bir pozlar verdi. Hiç utanma yok direkt açıyo her yerini kuzucuğum
Can'ım maalesef dijital test yaptım bugun bişi çıkmadı ovulasyon ıkısıde koyu başka bir test yaptım ondanda silik vard anlamadım bendecnm naptınn... testi tekrarladın mı 30 ocağa az kaldı... güzel haberler ver bize..
yaaa ben de senin ovulasyon koyulaşınca yaptım bunakşam benim de ovulasyon belirgindi ümitlenmiştim... nie yaaa nolur ki bu ay bizde hamile kalsak..Can'ım maalesef dijital test yaptım bugun bişi çıkmadı ovulasyon ıkısıde koyu başka bir test yaptım ondanda silik vard anlamadım bende![]()