- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.301
Evet hareket etmeye de başlamıştı babayı görünce hop Zıpladıbaya buyumus masallah.kafasi belli oluyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hareket etmeye de başlamıştı babayı görünce hop Zıpladıbaya buyumus masallah.kafasi belli oluyor
![]()
Canim yaaa ne guzel birseydir o oyle. Doktor kalp atisini gosterdiginde cok duygulanmistim. Bide hareketlerini gorebilsemEvet hareket etmeye de başlamıştı babayı görünce hop Zıpladı![]()
Aynen teyzesi büyüyor artık minik :) darısı başınıza inşallah böceğine bi prenses kardes gelsin inşallah :)interiorarchitect bu resmen Bebek tipine girmiş maşallah ya kurban olduğum Rabb'im Nasıl yaratıyor saglikla al insaalah kucagguna cnmm
![]()
Aynen canımmm böyle özel bi duygu ben daha önce hiç yaşamamıştgm rabbim kucağımizda görmeyi de nasip etsin inşallah:)Canim yaaa ne guzel birseydir o oyle. Doktor kalp atisini gosterdiginde cok duygulanmistim. Bide hareketlerini gorebilsemdoguma kadar surekli birseyleri bekleyecegiz anlaşılan
Canim arkadasin tüp bebek mi yaptırmıştıarkadaşımın tutmamış.. oturup benim hüngür hüngür ağlayasım var onu düşünemiyorum... hamişler bize de dua edinn....
Allah sabrını veriyor inşlh yaaaarkadaşımın tutmamış.. oturup benim hüngür hüngür ağlayasım var onu düşünemiyorum... hamişler bize de dua edinn....
evet cnm iki tane dölleşmiş 8 hücreli emriyo koymuşlardıCanim arkadasin tüp bebek mi yaptırmıştı
Ayyy canımmm rabbim yüzlerini güldürsun inşallah çok üzüldüm rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın... Aratmadan nasip etsin herkese...eve
evet cnm iki tane dölleşmiş 8 hücreli emriyo koymuşlardıama malesef onların ki sebepsiz kısırlık sebebi olmayınca çarede arayamıyorsun..
hayırlı olsun keseyi ne kadarlıkken gördünüz ben de cuma gtcem erken mi ki diye tedirgin oldumMerhaba arkadaşlar bu başliğa en son ekim ayinda yazmistim o gün bugüm girmemistim hiç, ilk hamileligimdi eylul ayindaki ancak düşük yaşadim psikoloji falan kalmamisti.Bu aksam siteye bi gireyim dedim Bir baktimki hamisler artmis cinsiyetler doğum tarihleri falan hersey belli cok sevindim. simdi bende yine hamileyimbu kez keseyi falanda gördük pazartesi de insallah kalp atisini duyucaz Allahim isteyen herkese sağlikli ömürlü nasip etsin.
Amiiiiiiin CNmmm insaalah ne güzel duaAynen teyzesi büyüyor artık minik :) darısı başınıza inşallah böceğine bi prenses kardes gelsin inşallah :)
Biz keseyi 5. Haftada gördük sizin ne kadarlikhayırlı olsun keseyi ne kadarlıkken gördünüz ben de cuma gtcem erken mi ki diye tedirgin oldum
bugün 5 hafta doldu cuma 5+2 olacakBiz keseyi 5. Haftada gördük sizin ne kadarlik
Iyim canim sen nasilsin ben 3 gun adet oldum 1 gunu bel ve kasik ağrim siddetli oldu ve parca dusdu sonra ağrim azaldi dusen parcanin resmini cekmisim istersen ozelden atarim burdan atarsam arkadaslar rahatsiz olur tabiki sende istersense ozelden atarimruziyye nasilisn CNm sana bisey sorucam bugun benim adetimin 4. Gunü ve bende kıvrandıracak derecede kasık Ağrı'sı ve bel ağrısı oldu ardından felaket kanama da artış yasadım ki 4. Günde azalma baslar ve böyle pıhtı pıhtı ama oyle böyle degil Kocaman parça parça gelmisti sonra da ağrı kesildi senin kimyasal da Nasıl oldu adetin kac gun surdu ? İlk defa böyle bisey yasadım
![]()