- 27 Ağustos 2015
- 482
- 399
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.981
Aminnnnn cnm ya inşallah :)Tgbptn canıııımm çizgii varrrrrr :) hadi bakalım totemler muhteşem bi şekilde tutuyooooooooo :):):) darısı diğe totem yapan arkadaşlara :)
İnş cnm ii dinlen sonra sen de totem yap :)Dinleniyorum kafa dagitiyorum ama donusum muhtesem olacak cok caliscam basarcam
Masallah masallah listemize baktım da cok az kalmıs inş bu listenin tamamı hamiş olacak :)Kızlar yaz, sonbahar ya da kış ayları... Ay, gün fark etmez... Yeter ki bebişlerimiz bizimle olsun. Biz burada isteklerimizi, sıkıntılarımızı, sevinçlerimizi, umutlarımızı ve daha bir sürü şeyi paylaşıyoruz.
Listemizdeki son anne adayımız da bebiş haberini verene kadar takipteyizHerkesten pozitif test sonuçları görmek dileğiyle devam ediyoruz ve Şubat ayını açtık bile
@Pambuk Sindrella - hamiş- 25.04.2016 - erkek bebiş geliyooo!!!
@melita09 - hamiş- 05.05.2016
@ilhagu - hamiş- 07.05.2016
@golgelericinde - hamiş- 09.05.2016 - erkek bebiş geliyooo!!!
@makdemir - hamiş- 10.05.2016 - erkek bebiş geliyooo!!!
@yelizyz - hamiş- 17.05.2016
@pastelove - hamiş- 18.05.2016 - kız bebiş geliyooo!!!
@Dlnk - hamiş- 19.05.2016
@Destina61 - hamiş- 19.05.2016 - kız bebiş geliyooo!!!
@msgulerr - hamiş- 20.05.2016 - kız bebiş geliyooo!!!
@_-CaNiMSiN-_hamiş- 21.05.2016 - kız bebiş geliyooo!!!
@_Lavin_ - hamiş- 22.05.2016 - kız bebiş geliyooo!!!
@baby_16 - hamiş- 25.05.2016 - kız bebiş geliyooo!!!
@Dea c dia - hamiş- kız bebiş geliyooo!!!
@minikPrensim - hamiş- 27.05.2016 - erkek bebiş geliyooo!!!
@Alice82 - hamiş- 28.05.2016
@MELISTOPRAK - hamiş- 31.05.2016 - kız bebiş geliyooo!!!
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş- 01.06.2016
@lacivert17 - hamiş
@ozzi08 - hamiş- 05.06.2016
@gksmry - hamiş- 06.06.2016
@Sevgili Sevgi - hamiş- 06.06.2016 - erkek bebiş geliyooo!!!
@Adda34 - hamiş- 07.06.2016 - kız bebiş geliyooo!!!
@avakados - hamiş- 07.06.2016
@vorones - hamiş- 08.06.2016
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş- 10.06.2016 - kız bebiş geliyooo!!!
@nnrr - hamiş- kız bebiş geliyooo!!!
@kedifatos - hamiş- 19.06.2016
A anneysenmutlusun - hamiş- 26.062016
@mf_d - hamiş- 28.06.2016
@efsane4 - hamiş- 29.06.2016
@odzimert - hamiş
@clashik - hamiş- 28.07.2016
@hycnlprnss - hamiş- 01.08.2016
@arzerk - hamiş- 03.08.2016
@kme - hamiş
@ada_aras - hamiş- 11.08.2016
@Gezginanneadayi89 - hamiş- 10.08.2016
@melev - hamiş- 24.08.2016
@jindam - hamiş- 21.08.2016
@Beyazmelek16 - hamiş- 01.09.2016
@sinemnur - hamiş- 20.09.2016
@casun - 11 Ocak
@minesuu - 15 Ocak
gulceandkeremsmom - 15 Ocak
Tgbptn - 19 Ocak
@dilfeza - 24 Ocak
gulit_me - 27 Ocak
_kermit_ - 30 Ocak
@ardaemre - 30 Ocak
@caan_suu - 5 Şubat
@hebelee - 5 Şubat
beyaz_gelincik01 - 6 Şubat
hijabiqueen - 7 Şubat
@Merve-aktas - 10 Şubat
@ruziyye - 14 Şubat
@Aysglhkn15 - 16 Şubat
@Hnf sllms - bat tarihi bekliyoruz
@melekbaby - bat tarihi bekliyoruz
zoombi - bat tarihi bekliyoruz
@umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
@Kucukbayanmutlu - bat tarihi bekliyoruz
@charmant -
@efsunsuz -
@yenigelin111 -
Homely_angel -
Kuralımız bat a kadar test yok!!!
Her güne bir hamiş haberi gelir inşallaaah :)
aminnnn canım inşşş :)Tgbptn canıııımm çizgii varrrrrr :) hadi bakalım totemler muhteşem bi şekilde tutuyooooooooo :):):) darısı diğe totem yapan arkadaşlara :)
inş canımmmmm :)Bulanik olsa bile cizgi gorunuyor canim. Tebrik ederim
ayyy inş canm kan tahlilinde de cıkarsa inş kesin diecegimTgbptn canımm tebrik ederim basbayağı hamişsin yuppiiii :)
Arkadaşım size sadece bir yazı gönderiyorum, okuyun ama yorum yapmayın. Dr. Muşsunuz gibi de kesin yargılarla kınuşmayın. İsteyen alttan isteyen üstten baktırsın. Sadece düşüğe neden oluyor diye insanları yanıltmayın. Yazıyı aşağıya kopyalıyorum.
Gebelikte Vajinal Ultrason Zararlı mı?
Gebelikte Vajinal Ultrason Zararlı mı?
Hamile bayanlar tarafından en sık sorulardan biriside hamilelik süresince özelliklede ilk üç ay içinde yapılan vajinal ultrasonların gebelik veya bebek üzerinde zararlı bir etkisinin olup olmadığıdır.
Hamilelikte yapılan vajinal ultrasonlarbebeğe veya gebeliğe hiç bir şekilde zarar vermez, düşük nedeni olmaz. Tam aksine, özellikle ilk üç ayda yapılan vajinal ultrasonlar fetus (bebek) ve gebelik ile ilgili bize önemli ip uçları vericidir.
Gebelikte vajinal ultrasona neden başvurulur ?
Gebeliğin ilk aylarında bebeğin kalp atışını daha net izleyebilmek için veya myom gibi patolojileri daha net görüntüleyebilmek için vajinal ultrasonografi gerekebilir.
Hamilelik sırasında vajinal ultrason yapılması hiçbir risk oluşturmaz. Bebeğe hiçbir zarar vermez. Düşük, kanama veya başka bir risk oluşturması imkansızdır. Gebelik rahmin içerisindedir, bu muayeneler ise tamamen rahmin dışarısında rahim ağzına kadar olan bölgeleri ilgilendiren muayenelerdir.
Vajinal ultrason düşüğe neden olur mu ?
Vajinal ultrasonun bebeğe hiçbir zarar vermez.Düşük, kanama veya başka bir risk oluşturması imkansızdır. Gebelik rahmin içerisindedir, bu muayeneler ise tamamen rahmin dışarısında rahim ağzına kadar olan bölgeleri ilgilendiren muayenelerdir.
Vajinal ultrasonda kullanılan alet ( prob ) oldukça ince bir alet olup zararlı olmadığı gibi acı vericide değildir.Bazı hastalar doktor vajinal muayene yaptı ondan dolayı düşük yaptım zannederler,bu sadece bir tesadüftür,düşük yapmada herhangi bir katkısı yoktur.
Canım benimm listede olmak istemez miyim. Bat ı yazdırmışım zaten bu ay dinlenme ayı ilan edildi. birdahaki ay deneyeceğiz ilacı falan bıraktım ben bitanem beklemedeyim işte
Canım Rabbim sağlıklı sıhhatli bebiş nasip etsin. İnşallah tutunur bırakmaz seni :)
Canim sizle olmaya devam etmeyi tabiki cok istiyorum, arada guzel haber veren arkadaslara da mutlu oluyorum, benden hala guzel bir haber yok malesef.Ustelik stresten 1 bucuk aydir adet de olamiyorum
Masallah masallah listemize baktım da cok az kalmıs inş bu listenin tamamı hamiş olacak :)
inşAllah yaaa inşAllahsüper, sesiniz çıkmayınca merak ediyoruz sizi :)Hadi bakalım bu ay bir kafanı rahatlat ve sonra bombayı patlat inş :)
çoook geçmiş olsun çok üzüldüm ya hep hayırlısını istedik hayırlısı neyse o olsun dua ediyorum senin için Allah KerimAmin tatlım inşallah yarın gidicem bir aksilik olmazsa, merakla bekliyorum :)
Canım onu biliyorum.. Ben hepimiz aynı anda yaptık ya, bizim aramızdan ilk senin tuttu dedimİnş canım bakalım sabah bir daha yapacagım :)
Yok bnden önceHomely_angel falan yapmıstı onların tuttu totemleri @jindam la basladık toteme :)
Dogru dedin canmmm inş yarın kan testi yaptıracagım :)Canım onu biliyorum.. Ben hepimiz aynı anda yaptık ya, bizim aramızdan ilk senin tuttu dedim
Güzel haberlerini bekliyoruz canımDogru dedin canmmm inş yarın kan testi yaptıracagım :)
Gorundum canim, bakti zaten ultrasonda.Bir sorun yok dedi hormon degerlerim de normal cikti, betaya da bakti,tarlusal verdi icince olursun ikinci gun tekrar hormonlara bakariz dedi ama biteli 4 gun oldu hala birsey yok ben de anlamadimCanım doktoruna bir görün bence, kistik bir durum olmasın veya geç döllenmiş bir bebek ?
Canim 16 ocakta adret oldum yeni bat 17 subatKızlar merhaba, sizlerden uzuuun süredir haber alamıyoruz. Nasılsınız? var mı güzel haberler? ya da artık bizimle listemizde olmak istemiyor musunuz?
@minesuu - 15 Ocak
gulceandkeremsmom - 15 Ocak
hijabiqueen - 7 Şubat
zoombi - bat tarihi bekliyoruz
@umutlarbitmedi - bat tarihi bekliyoruz
@Kucukbayanmutlu - bat tarihi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?