Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Masallah masallah listemize baktım da cok az kalmıs inş bu listenin tamamı hamiş olacak :)

Bu tarz şeyleri internette zaten okuyoruz, biliyoruz. bu şekilde doktormuşsunuz tarzında kelimeler sarf etmen çok yanlış. Bilgisiz insanlar gibi kafamıza göre yorum yapıp doktor kesilmiyoruz. Sen de çok biliyormuşsun gibi konuşmuşsun bana diyorusun ama Ben doktorumun dediği gibi adım atarım ve bu benim düşüncem değil. Bana gittiğim her iki doktorum dedi. Ne derlerse tabiki doğrudur. Teşekkür ederiz aydınlandım

Canım benimm listede olmak istemez miyim. Bat ı yazdırmışım zaten bu ay dinlenme ayı ilan edildi. birdahaki ay deneyeceğiz ilacı falan bıraktım ben bitanem beklemedeyim işte

süper, sesiniz çıkmayınca merak ediyoruz sizi :)Hadi bakalım bu ay bir kafanı rahatlat ve sonra bombayı patlat inş :)

Canim sizle olmaya devam etmeyi tabiki cok istiyorum, arada guzel haber veren arkadaslara da mutlu oluyorum, benden hala guzel bir haber yok malesef.Ustelik stresten 1 bucuk aydir adet de olamiyorum

Canım doktoruna bir görün bence, kistik bir durum olmasın veya geç döllenmiş bir bebek ?

Canım doktoruna bir görün bence, kistik bir durum olmasın veya geç döllenmiş bir bebek ?
Gorundum canim, bakti zaten ultrasonda.Bir sorun yok dedi hormon degerlerim de normal cikti, betaya da bakti,tarlusal verdi icince olursun ikinci gun tekrar hormonlara bakariz dedi ama biteli 4 gun oldu hala birsey yok ben de anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…