- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.781
Benim adet tarihim geçtikten bir hafta sonra leke geldi önce hemen hastaneye gittim hastaneye gittiginde alttan müdahale etti ve kanamam çoğaldı kese gözükmedi karından ve Altan kan testi istedi değer düşüktü kimyasal dediler ilk başta bana bır hafta sonra gene dok gittim ben. Kontrol olsun die değer yükselmis çıktı ve dış gebelik olabılır dendi ıkı hafta dok gittim geldım değer yükseldi kendı dogum dok sağ tüpün orda tespit etti iğne oldum bır doz düşmedi değer sonra ıkıncı dozu oldum Birand'a düştü yoksa ameliyat olucaktımumarım öyle birşey değildir inş
Yok tatlım sadece patolojiye gönderdik o da temiz çıktı başka da test yaptirmadim ben cnm Dr lar da gerek olmadığını söylediler hepsi de tanıdığım Dr lar di
Canımsın canım.. İstediğin zaman konuşalım, biz burda beraber sevinip üzülüyorUz değil mi
cnm çok acele edip doktorlara kanıyorsun. Sakın bebeğinin düşmesi için birşey yapma. bir hafta daha bekle. prpgestana devam et. doktorunu muhakkak değiştir. Çok kızdım alttan kontrol ilk haftalarda olmaz ya. zaten bebek zor tutunuyor bir de aşağıdan kurcalayıp düşüğe neden olacak allah korusun
Kusura bakmayın normalde yazmayacaktım ama alttan bakılması kesinlikle düşüğe neden olmaz. Bebek sağlıklıysa tutunur, değilse neyazıkki vücut atar. Hatta ilk 3 ay alttan bakılması daha sağlıklı bilgi verir. Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim.cnm çok acele edip doktorlara kanıyorsun. Sakın bebeğinin düşmesi için birşey yapma. bir hafta daha bekle. prpgestana devam et. doktorunu muhakkak değiştir. Çok kızdım alttan kontrol ilk haftalarda olmaz ya. zaten bebek zor tutunuyor bir de aşağıdan kurcalayıp düşüğe neden olacak allah korusun
Cnm geçmiş olsunTamam canım çok çok sağol. Iyi ki varsınız.
Cnm geçmiş olsunTamam canım çok çok sağol. Iyi ki varsınız.
Corek otu bal tarcin kullandigim ay yumurta fazla buyuyup catlamamis ve kiste donusmustu. Yani ben onun yaptigini dusunuyorum. Ama belki degildirarkadaşlar aranızda çörek otu kullanan var mı
Corek otu bal tarcin kullandigim ay yumurta fazla buyuyup catlamamis ve kiste donusmustu. Yani ben onun yaptigini dusunuyorum. Ama belki degildir
bende de oyle olmuştu bal tarçın çörekotu bana da yaramadıCorek otu bal tarcin kullandigim ay yumurta fazla buyuyup catlamamis ve kiste donusmustu. Yani ben onun yaptigini dusunuyorum. Ama belki degildir
Homely_angel canım bugün nasılsın? Bir gelişme var mı
Homely_angel canım çok üzüldüm. Ama bunda da bir hayır vardır diye düşün. Böyle durumlardan sonra tekrar hamile kalmak daha kolay sanırım. Bizi durumlardan haberdar et, olur mu?
ama cnm burda bat bir gün kala herkesin 50-60 çıkıodu..üff bu doktorlar nie tutarsız bak bu görmüş keseyi inşallah en hayırlısı olur hakkında cnm öpüyorum seniSağol canım hayırlısı artık. Gelişmeler yukarda yazdığım gibi, sonrakileri de yazarım tabi.
Bu arada sağlıklı gebelik için bat günü bhcg yi 1000 istiyorlarmış. Bugün de bunu öğrendim.
Benim bat günü bhcg keseyi görmek için yeterliydi ama benim döngüm kısa olduğu için erken döllenme olmuş bence. Zaten bat tan 5-6 gün önce öğrendim.Sağol canım hayırlısı artık. Gelişmeler yukarda yazdığım gibi, sonrakileri de yazarım tabi.
Bu arada sağlıklı gebelik için bat günü bhcg yi 1000 istiyorlarmış. Bugün de bunu öğrendim.
Yaaa bu çok güzel bir gelişme değil mi?? Yani seni darmaduman etmiştir tabi ki ama, sonuçta dün hiç umut yoktu, bugün az da olsa var.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Umarım her şey güZel olur yaaCanım şimdi doktordan geldim. Esas kafamda olan gitmek istediğim. Değerlerimin normal gitmediğini söyledi o da. Ama keseyi gördü. Çok garip bir yere yerleşmiş. Hap a ve folik asite devam etmemi söyledi. Ama çok umut yok. Yarın yine kan testi yapılacak. Artışa ve Pazartesi günkü kontrole göre netleşecek. Karmakarışık oldum işte
ama cnm burda bat bir gün kala herkesin 50-60 çıkıodu..üff bu doktorlar nie tutarsız bak bu görmüş keseyi inşallah en hayırlısı olur hakkında cnm öpüyorum seni
Benim bat günü bhcg keseyi görmek için yeterliydi ama benim döngüm kısa olduğu için erken döllenme olmuş bence. Zaten bat tan 5-6 gün önce öğrendim.
Canım doktorun keseyi görmesi güzel bence. Umudunu kaybetme, bazen doktorlar çok olumsuz konuşuyor ama hamilelik bence kişiye göre çok değişken olan bir durum. İçimden Allah'a inan ve güven deyip bebişine şans ver demek geliyor. O kadar mucizevi bir olay ki... kese oluştuysa bebiş de ben buradayım der inşallah...
Yaaa bu çok güzel bir gelişme değil mi?? Yani seni darmaduman etmiştir tabi ki ama, sonuçta dün hiç umut yoktu, bugün az da olsa var.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Umarım her şey güZel olur yaaaslında çok sevindim ben ama sen biraz şaşkın ve karışıksın diye nasıl tepki vermem gerektiğini bilemedim.. Ama bak doktordan doktora nasıl fark etti?? Sen bu kadının (leyla hanıma gittin diye anladım) tavsiyelerine kulak ver dediklerini yap gerisi güzel olacaktır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?