- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.761
Canım bende haberler pek iyi değil. Dün akşam çok az kanama oldu. Pregeston a başladım, sabah da doktora gittim. Ama keseyi göremedi. Bu haftada kese oluşmuş olmalıydı. Kan testi istedi, şimdi sonuç bekliyorum. B-hcg 2500 ün altındaysa zaten sağlıklı gebelik değildir dedio zaman düşmesi için ilaç verecek herhalde.
Canım yaa, ne diyeceğimi bilemedim.. Çok da bilgim yok bu konuda, ama ya gerçekten yazıp yazıp siliyorum. Seni çok seviyorum biliyorsun değil mi.. Bak hepimiz yanındayız.. Lütfen iyi ol, içine de atma.. Konuşuruz rahatlarsın. Demek sağlıklı değilmiş, hep hayırlısını istemiyor muyuz?? İlk bebeklerde düşük normalmiş diye biliyorum, başlar başlamaz tekrar hamile kalırsın inşallah canım benimKızlar değer 1678 çıktı yani gerekli artışı gösteremiyor. Bu da sağlıksız gebeliği işaret ediyor. Maalesef bütün sevinç artık üzüntü durumunda
Tabii sağlıklı olsun da ne yapalım biraz daha geç olsun. Her şey de vardır bir hayır. Ama Allah kimseye yaşatmasın gerçekten
Canım yaa, ne diyeceğimi bilemedim.. Çok da bilgim yok bu konuda, ama ya gerçekten yazıp yazıp siliyorum. Seni çok seviyorum biliyorsun değil mi.. Bak hepimiz yanındayız.. Lütfen iyi ol, içine de atma.. Konuşuruz rahatlarsın. Demek sağlıklı değilmiş, hep hayırlısını istemiyor muyuz?? İlk bebeklerde düşük normalmiş diye biliyorum, başlar başlamaz tekrar hamile kalırsın inşallah canım benim
Can'ım benım herşeyde bir hayır vardır sakın ama sakin canını sıkma verende rabbım alanda rabbım şöyle düşün Allah korusun belkide bebegin içinde büyüyücekti bı kaç ay sonra başka sıkıntı çıkacaktı o yüzden sakın üzülme Takdir-i İlahi ben ıkı ay neler çektim biliyorsun seni çok iyi anlıyorum ilk çocuğun o yuzden bu kadar üzüldün ama emin ol buda senın sınavın seni çok seviyorum emın ol o süre çabucak geçiyor bak ben sana dogurmıyıcam dedım korunma sürem bitti hemen başladım çalışmalara dualarım seninleTabii sağlıklı olsun da ne yapalım biraz daha geç olsun. Her şey de vardır bir hayır. Ama Allah kimseye yaşatmasın gerçekten
Kuzum ya çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum emin ol ne diyeceğimi bilemiyorum
Can'ım benım herşeyde bir hayır vardır sakın ama sakin canını sıkma verende rabbım alanda rabbım şöyle düşün Allah korusun belkide bebegin içinde büyüyücekti bı kaç ay sonra başka sıkıntı çıkacaktı o yüzden sakın üzülme Takdir-i İlahi ben ıkı ay neler çektim biliyorsun seni çok iyi anlıyorum ilk çocuğun o yuzden bu kadar üzüldün ama emin ol buda senın sınavın seni çok seviyorum emın ol o süre çabucak geçiyor bak ben sana dogurmıyıcam dedım korunma sürem bitti hemen başladım çalışmalara dualarım seninle
Benim adet tarihim geçtikten bir hafta sonra leke geldi önce hemen hastaneye gittim hastaneye gittiginde alttan müdahale etti ve kanamam çoğaldı kese gözükmedi karından ve Altan kan testi istedi değer düşüktü kimyasal dediler ilk başta bana bır hafta sonra gene dok gittim ben. Kontrol olsun die değer yükselmis çıktı ve dış gebelik olabılır dendi ıkı hafta dok gittim geldım değer yükseldi kendı dogum dok sağ tüpün orda tespit etti iğne oldum bır doz düşmedi değer sonra ıkıncı dozu oldum Birand'a düştü yoksa ameliyat olucaktımCanım senin dış gebelik nasıl anlaşılmıştı? Sonrasında neler oldu? Çünkü bende de hala öyle bir ihtimal var.
eminim tatlım çok iyi anlıyorsun. çok zormuş ama yine de dua ediyorum ki daha fazla büyüdüğünde olmadı. Ya da sağlıksız bir bebek sahibi olmak çok daha zor. İnşallah en kısa zamanda yine olur. Bende bu arada gerekli testleri yaptırıp bir sorun varsa da tespit ettiririm.
Sen de kayıptan sonra yaptırdın mı bu testleri?
Canımsın canım.. İstediğin zaman konuşalım, biz burda beraber sevinip üzülüyorUz değil miCanımsınız yaa ben de sizleri çok seviyorum gerçekten. Şu an kimseyle konuşmuyorum zaten. Sadece sizinle.
Evet cnm bebekten kaynaklı oluyor. Bebek hareket ettiği için su dalgalanıyor. Ama bebeğin rahime çarpıp direkt bebeğimizi hissetmemize daha varmış. Tekmelerini yumruklarını hissetmeye az kaldı.evet ama çok güzel bir duygu gerçekten, sonuçta suyun dalgalanması da olsa onun hareketinden dolayı dalgalanıyor değilmi, ve bebeğin hareketi demek oluyor bu değilmi ?
cnm. kendini sakin tut lütfen. Bence doktorunu değiştir. Hamile bir bayan özellikle ilk haftalarda vajinadan bakılmaz cnm. Nasıl bakabildi doktor. İlişki bile yasakken bu haftalarda alttan muayenede nedir. Sakın bir daha yaptırma kesinlikle. Sen hamilesin bunu bile bile yapmamalıydı. Daha çok erken cnm sabret. bir hafta daha ve başka doktora git. Allah'ım bebeğini sana bağışlasın. Moralini bozma. benm bebeğimi doktorum 8. haftada keseyi gördü ve o hafta kanamam olmuştu. 9. haftada kalp atışını duyduk zaten. Kese çok silikti var gibi demişti hatta doktorum emin olamamıştı. kanama oluncada hemen progestan verdi ve alttan muayene olmaz dedi. İlişki 3 ay yasak dedi falan. Moralini sakın bozma bebeğin seninle.Canım karından göremedi, vajinal baktı onda da göremedi. Karından görememesi normalde, vajinalde görmesi gerekiyorduEğer büyürse de kürtaj gerektirebilir dedi.
cnm. kendini sakin tut lütfen. Bence doktorunu değiştir. Hamile bir bayan özellikle ilk haftalarda vajinadan bakılmaz cnm. Nasıl bakabildi doktor. İlişki bile yasakken bu haftalarda alttan muayenede nedir. Sakın bir daha yaptırma kesinlikle. Sen hamilesin bunu bile bile yapmamalıydı. Daha çok erken cnm sabret. bir hafta daha ve başka doktora git. Allah'ım bebeğini sana bağışlasın. Moralini bozma. benm bebeğimi doktorum 8. haftada keseyi gördü ve o hafta kanamam olmuştu. 9. haftada kalp atışını duyduk zaten. Kese çok silikti var gibi demişti hatta doktorum emin olamamıştı. kanama oluncada hemen progestan verdi ve alttan muayene olmaz dedi. İlişki 3 ay yasak dedi falan. Moralini sakın bozma bebeğin seninle.
cnm çok acele edip doktorlara kanıyorsun. Sakın bebeğinin düşmesi için birşey yapma. bir hafta daha bekle. prpgestana devam et. doktorunu muhakkak değiştir. Çok kızdım alttan kontrol ilk haftalarda olmaz ya. zaten bebek zor tutunuyor bir de aşağıdan kurcalayıp düşüğe neden olacak allah korusunKızlar değer 1678 çıktı yani gerekli artışı gösteremiyor. Bu da sağlıksız gebeliği işaret ediyor. Maalesef bütün sevinç artık üzüntü durumunda
hyr cnm. hamileliğin ilk haftalarında hemen hemen tüm kadınlarda zaten düşük riski var ve kontrol edilemez. rahim içine tabiki giremez. o bölgeyi kontrol ediyor ve doğal olarak zarar veriyorlar böyle birşey yok yani.Iyi de vajinal muayene de neden zararli olsun ki senin rahminin içine girmiyo ki Dr gerekmese bakmaz tabi ki
vajinal daha net görüyor o da Dr ve kesin net birşeyi kesinlik kazandirmali ve bu kar zarar ilişkisi yarar olan birsey zevkine yapılmıyor kihyr cnm. hamileliğin ilk haftalarında hemen hemen tüm kadınlarda zaten düşük riski var ve kontrol edilemez. rahim içine tabiki giremez. o bölgeyi kontrol ediyor ve doğal olarak zarar veriyorlar böyle birşey yok yani.
Canim bende bulanti filan yapmadi. Sabah ve aksam ac karnina ictim hemde. Doktoruna danis iatersen canimBeyazmelek16 cnm tuhaf kasılmalr hissettim bnde iki günde bir içiyom iyi böle ama infolik çok mide bulandırıyor bnde
Benimde bi ay doktor ultrasonda 3,5 cmlik yumurta catlamamis kiste donusmus demisti doktor. Vucut kendisi atar onu reglle demisti. 2ay sonra kontrolde bisey yoktu. Sikinti degil yani olabiliyormusKızlar çatlama sonrası geçen gün adet oldum daha adetin 12 günü flndı . Az ve 3 gün sürdü. Bugün kontrolm vardı . Doktor ovülasyon kanaması geçirmişsin dedi yumurtalardan biri çatlamış biri 3 cm olmuş. O cok büyümemiş mi sizcede kist olmasın şimdi bol havuç yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?